Ugradne mašine za pranje sudova

Uz naše ugradne mašine za pranje sudova, prljavi sudovi biće jedino što se ne uklapa u vašu kuhinju.

Bosch ugradne mašine za pranje sudova mogu se ugraditi ispod radne površine ili u visoki kuhinjski element tako da vam budu u nivou očiju i da ne morate da naprežete leđa. Za radne površine čija je niža ivica visine 87 cm ili više preporučujemo XXL mašinu za pranje sudova. U njima postoji 5 cm više prostora pa ćete imati više prostora za plehove, veće tanjire i tiganje.

U čemu je razlika između ugradne i potpuno ugradne mašine za pranje sudova?

Ugradne mašine za pranje sudova

Kod ugradne mašine za pranje sudova, prednji kuhinjski front se mora montirati na vrata aparata, tako da samo upravljački panel na mašini bude vidljiv. One se ugrađuju ispod jednodelne radne površine.

Potpuno ugradne mašine za pranje sudova

Kod potpuno ugradnih mašina za pranje sudova, prednji deo aparata mora se prekriti vratima koja se slažu sa kuhinjskim elementima. Upravljački panel se ne može više videti. Aparatom se upravlja sa gornje strane, kada su vrata otvorena. One se ugrađuju ispod jednodelne radne površine.

Kako sada mogu da ugradim mašinu za pranje sudova?

Mašine za pranje sudova se mogu ugraditi ne samo ispod radne površine, već i u visoke kuhinjske zidne elemente. To znači da je radna visina ergonomski u nivou očiju i da ne morate da se saginjete. Pored toga, nudimo kompaktne aparate koji se mogu ugraditi u prostor širine 45 cm ili u element u nivou očiju. Ovo je idealno za manje kuhinje ili kao drugi aparat.

Koje su opcije ako je radna površina viša od 87 cm?

Ukoliko je donja strana radne površine visoka 87 cm, preporučujemo XXL mašinu za pranje sudova. Ovi aparati su 5 cm viši i samim tim pružaju više prostora za plehove i velike tanjire.

Šta je podugradna mašina za pranje sudova sa dekorativnim panelom?

To je podugradna mašina za pranje sudova na koju možete da montirate dekorativni panel koji se slaže sa vašim kuhinjskim elementima ili panel od nerđajućeg čelika koji je dostupan kao specijalni dodatni pribor.

Gde ne bi trebalo da ugradim mašinu za pranje sudova?

Mašine za pranje sudova ne bi trebalo ugrađivati ispod samostojeće ploče za kuvanje, jer to može dovesti do oštećenja usled pregrevanja ili kondenzacije.

Zašto treba izabrati obloge od nerđajućeg čelika?

Obloge od nerđajućeg čelika se mogu postaviti sa leve i desne strane mašine za pranje sudova. Ne samo da olakšavaju ugradnju, već su i lake za čišćenje i učiniće da vaša mašina za pranje sudova izgleda još elegantnije.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Kako bismo bili sigurni da će vaša kuhinja postati prava kuhinja iz snova, nudimo vam ceo asortiman frižidera, zamrzivača i savršeno integrisanih ugradnih aparata za kuvanje i pečenje koji se slažu uz vašu mašinu za pranje sudova. Svi naši kućni aparati predstavljaju kombinaciju vanvremenskog, sofisticiranog dizajna sa izvrsnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, izdržljivošću i praktičnošću.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!