Mašine za pranje sudova sa savršenim rezultatima sušenja

Mašina za sušenje sudova među mašinama za pranje sudova.

Mašina za sušenje sudova među mašinama za pranje sudova.

Suši podjednako savršeno koliko i čisti: Bosch PerfectDry mašina za pranje sudova zasnovana na zeolitu – za savršene rezultate sušenja, čak i plastičnih sudova.

Mnoge mašine za pranje sudova mogu da peru plastiku. Ova može i da je osuši.

Mnoge mašine za pranje sudova mogu da peru plastiku. Ova može i da je osuši.

Bez obzira na to da li su u pitanju posude za ručak, tanjiri ili flašice za bebe – plastični sudovi često su najprikladniji izbor u našem svakodnevnom životu. Međutim, koliko god da su korisni, njihovo pranje u mašini za pranje sudova često znači više posla: u većini slučajeva, sudovi su još uvek mokri i morate ih ručno osušiti. Zahvaljujući PerfectDry mašini za pranje sudova zasnovanoj na zeolitu, možete odmah smestiti plastične sudove u kuhinjski element čim mašina za pranje sudova završi sa radom. Bez potrebe za njihovim prethodnim ručnim sušenjem.

Na mašine za pranje sudova sa tehnologijom PerfectDry

Tehnologija PerfectDry zasnovana na zeolitu. Za savršene rezultate sušenja, čak i na plastičnim sudovima.

Tehnologija PerfectDry zasnovana na Zeolithu. Za savršene rezultate sušenja, čak i na plastičnim sudovima.

Naša mašina za pranje sudova sa tehnologijom PerfectDry savršeno suši vaše sudove ujednačenim, snažnim ali ipak blagim 3D protokom vazduha. Bosch mašine za pranje sudova sa tehnologijom PerfectDry koja je zasnovana na Zeolithu uvlače vlažnost i pretvaraju je u topao vazduh. Pored toga, opcija ExtraDry po potrebi povećava jačinu sušenja. Tako će vaši sudovi, a sada čak i plastični sudovi – biti i savršeno čisti i savršeno suvi. Tehnologija PerfectDry zasnovana na zeolitu pružaće savršene rezultate pranja tokom celog radnog veka vaše Bosch mašine za pranje sudova.

EfficientDry: unapređene performanse sušenja zahvaljujući automatskom otvaranju vrata.

Uklanjanje sudova koji nisu dobro osušeni ili koji su previše vrući zaista je neugodno. Zahvaljujući tehnologiji EfficientDry, vrata vaše mašine za pranje sudova otvaraju se automatski nakon što se program završi. Ovo praktično rešenje poboljšava proces sušenja, sprečava kondenzaciju i blago hladi posuđe, tako da je ono spremno za vađenje bez potrebe da ga ručno sušite. Ne samo da se time poboljšavaju rezultati sušenja, već se i štedi energija.

Na mašine za pranje sudova sa tehnologijom EfficientDry

Lorem ipsum

Bosch je vodeći brend mašina za pranje sudova u svetu.

*Izvor: Euromonitor, veleprodaja, 2020

Zadovoljni kupci su najbolja preporuka.

Odlična mašina za pranje sudova

Mašina za sudove SKS62E32EU je odlična i za svaku je preporuku. Pere savršeno, ima dovoljano programa za pranje. Za male kuhinje je savršen izbor.

Serija 2

Opšti utisci nakon mesec dana korišćenja: tiha, efikasna, bez zamerki na učinak. Skida uporne slojeve koju su posledica ručnog pranja. Dovoljan broj opcija. Prijatno iznenadjenje. Sledeća recenzija ide posle najmanje godinu dana korišćenja.

Recenzija za masinu za sudove

Jako sam zadovoljna sa masinom i svakom bih je preporucila!

Ona prava

To je ona prava koja mi je nedostajala. Tako nežna a jaka poželeće je svaka. Šta pisati o vrhunskoj drugarici? Pa zar ovo nije dovoljno? Preporučujem, preporučujem i preporučujem. Ako voliš sebe ne čekaj već u radnju po ovu Bosch mašinu za sudove. Nema dalje! Il je voliš il si bzv. NAPOMENA: Kako je u kuhinji radnije bila mašina za sudove od 45cm te nijebilo mesta da se ova lepotica uklopi u prostor zbog 60cm, kupili smo i produžna creva - "Bosch SGZ 1010". Mašina je udaljena oko 1,5m od vode i bez problema radi sa ovim produžnim crevima! I za ovu stvar preporuka! Like Bosch! O kako tiho radi, o kako pere, o kako samo volimo našu Lepoticu!!!

Pohvala

Za sada prezadovoljan. Dosta funkcija, još više mogućnosti a opet jednostavna za korišćenje. Uz to, sudovi čisti, kao novi
Sveden dizajn. Savršeno jednostavna upotreba.

Korpe sa maksimalnom fleksibilnošću i zaštitom vašeg posuđa.

Novodizajnirane korpe nude maksimalno veliki prostor, sigurnost i fleksibilnost. Sistemi korpi Max Flex Pro i Max Flex savršeno se prilagođavaju svim vašim potrebama i pružaju novi nivo stabilnosti, sigurnosti i inovativne upotrebe prostora.

Neverovatno tihe.

Treća korpa za dodatni prostor: više prostora za male kuhinjske predmete.

Jedinstvena treća korpa za dodatni prostor savršeno je rešenje za male kuhinjske predmete. Ona nudi dodatni prostor za sudove sa maksimalnim kapacitetom kako po dužini tako i po dubini - dok su konvencionalne fioke za pribor za jelo pogodne samo za vaš pribor za jelo, kao što su noževi, viljuške i kašike.

Naše mašine za pranje sudova štite sve vrste čaša.

Najpametniji način pranja sudova.

Povezanost otvara novi svet pogodnosti i personalizacije. Zahvaljujući aplikaciji Home Connect možete lako da upravljate svojim Bosch kućnim aparatima i da ih nadgledate gde god da se nalazite. Možete uključiti mašinu za pranje sudova putem glasovne kontrole ili podesiti svoju omiljenu funkciju jednostavnim dodirom dugmeta putem aplikacije. Funkcija Home Connect postoji na svakoj Bosch mašini za pranje sudova.

Pametan program: individualno prilagođava ciklus pranja i sušenja na osnovu vaših povratnih informacija.

Mnoga domaćinstva žele da njihova mašina za pranje sudova pere i suši bolje, kao i da to radi brže. Zahvaljujući pametnom programu, mašina za pranje sudova prilagođava proces pranja sudova. Nakon završetka programa, rezultate pranja i sušenja ili trajanje programa možete oceniti putem aplikacije Home Connect. Mašina za pranje sudova nakon toga automatski prilagođava podešavanja i nudi nekoliko opcija, na primer onu koja je energetski efikasna. Pored toga, program nudi potpuni uvid u potrošnju vode i struje.

Neverovatno tihe.

Kuhinja nije samo prostorija u kojoj se kuva. To je životni prostor u kome se osećate kao kod kuće, prostor u kome radite, spavate, čitate, slušate muziku ili se igrate sa svojom decom. Zbog toga su Bosch mašine za pranje sudova posebno tihe prilikom rada. Za savršeno mirnu atmosferu, posebno tih program Silence omogućava da mašina za pranje sudova radi najtiše moguće. To je posebno važno kada se kuhinja i dnevna soba nalaze u istoj prostoriji.

Idi na proizvode

Serija | 8 > Serija | 6 > Serija | 4 > Serija | 2 >
Tehnologija PerfectDry zasnovana na zeolitu
Savršeni rezultati sušenja, čak i na plastici.
*
Opcija ExtraDry
Opcija izuzetno temeljnog sušenja za sudove koji se naročito teško suše.
* *
Program za tiho pranje Silence
Najtiši način rada mašine za pranje sudova.
*
Vaše čaše zadržavaju izvanredan sjaj čak i nakon mnogo ciklusa pranja.
Automatska ravnoteža tvrdoće vode na održivom i optimalnom nivou.
Polica GlassSecure
Bezbedno postavljanje čaša za vino za savršeno čišćenje i sušenje.
*
Program Glass 40 °C
Zaštitni program za nežno čišćenje i sušenje čaša.
*
*u zavisnosti od proizvoda

Istražite vrhunske karakteristike naredne generacije mašina za pranje sudova sa funkcijom PerfectDry

Veće performanse, manja upotreba energije. Naredna generacija mašina za pranje sudova sa funkcijom perfectDry nudi savršene rezultate sušenja - čak i za vaše najzahtevnije predmete.

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Svoju novu Bosch mašinu za pranje sudova možete pronaći odmah iza ugla. Izaberite grad i još sada pronađite prodavnicu najbližu vama!

Pretraga prodavnica

*Bosch mašina za pranje sudove sa funkcijom PerfectDry i tehnologijom Zeolith, sa potrošnjom energije od 0,73 kw/h u poređenju sa uporedivom Bosch mašinom za pranje sudova bez tehnologije Zeolith sa potrošnjom energije od 0,92 kw/h, vrednosti po ciklusu prema Uredbi EU br. 2019/2017.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!