Pomozite nam i osvojite Bosch Flexxo štapni usisivač u vrednosti od 39.490 RSD

Koliko ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Svi koji ocene svoj uređaj na našem sajtu u periodu 12.11. – 31.12.2018. mogu da osvoje jedan od 5 Bosch Flexxo usisivača.

Uslovi za Bosch nagradno takmičenje
Listajte nadole

Osvojite Bosch Flexxo usisivač u vrednosti od 39.490 RSD

Da bi učestvovali u nagradnom konkursu, učesnici treba da ocene Bosch uređaj koji poseduju, kao i da napišu recenziju. Pet recenzija koje prema mišljenju žirija na najbolji i najkreativniji način pomažu kupcima pri budućoj kupovini će biti nagrađene Bosch štapnim akumulatorskim usisivačem.

U nagradnom takmičenju očestvuju svi koji recenziju urade u periodu 12.11. - 31.12.2018.

Akumulatorski usisivač Flexxo

Počnimo!

Proces je jako jednostavan. Prvo, pronađite vaš proizvod koji ćete oceniti tako što ćete upisati broj modela.

Pregledajte ulazne podatke
[global.common.msg.errorminlength]
Obratite pažnju na to da se ova polja poklapaju
[n3.product.review.write.msg.noproduct]

Prijavite se na portalu MyBosch i napišite recenziju za svoj proizvod.

Prijavite se na MyBosch i registrujte vaš uređaj kako bi uživali u nizu korisnih pogodnosti. Napisati recenziju je jednostavno s obzirom da imate sve važne informacije pri ruci.

Na MyBosch možete videti proizvode koje ste registrovali, dobiti informacije o servisu i garanciji i dobiti informacije o ekskluzivnim promocijama.

Prijavite se već sada

Pogledajte šta drugi kažu.

Kvalitei izrade!

Prezadovoljan sam uređajem, u moru proizvođača Bosch nas je podsetio zašto je sinonim za kvalitet!

Mlin za kafu i ostalo

Ovaj mlin za kafu imam već puno godina i odlično služi. Iako je namenjen za mlevenje kafe, ja ga uspešno koristim i za mlevenje šećera što je velika ušteda u odnosu na cenu prah šećera. Takođe u ovom mlinu redovno meljem svež mak za štrudlu i kolače, kao i kim i drugo semenje po potrebi (lan, susam, pirinač i sl.) Sve u svemu višestruko koristan, praktičan, bezbedan za korišćenje, lak za održavanje i dugtrajan. Treba ga imati u kući a i zgodan je poklon mladim domaćicama.

Idealno za ljubitelje toplih sendviča

Izvrsni topli sendviči preklopljeni ili rasklopljeni, za veoma kratko vreme. Nema potrebe zagrevati veliku renu jer sa ovim pekačem, za svega par minuta, možete dobiti izvrsne tople sendviče ili tost sa sirom. Ništa lepše od hrskavog hleba i rastopljenog mekog sira. Laka demontaža i montaža grejnih ploča omogućava lako pranje. Aparat možete lako spakovati i odložiti u kuhinjski ormar ili ga držati na kuhinjskoj ploči da Vam uvek bude nadohvat ruke. Naravno tu su i mnoge druge mogućnosti korišćenja ovog roštilja - pekača (pečenje slanine, mesa, ribe, podgrevanje hladnog roštilja, pečenje slanog ili slatkog keksa još svašta) ali za tople sendviče je NEZAMENLJIV. Uz ovaj roštilj brza hrana postaje zdrava a zdrava hrana postaje laka za pripremu.

Savrsenstvo

Kupila sam ovaj model masine i od tada je krenula carolija..uz Bosh masinu za sudove i ova masina je postala moja najbolja drugarica..moja desna ruka.Preporucila sam je i familiji i nisu se pokajali.

Odlican usisivac

Skoro sam kupila ovaj usisivac,ima odlicnu usisnu moc. Kabal mu je duzi u odnosu na usisivace koje sam do sada imala.

Super masina

Kupila pre mesec dana i prezadovoljna

Ne znate broj modela vašeg uređaja?

Ne brinite - jednostavno pretražite kategorije uređaja u katalogu ispod. Kada pronađete vaš proizvod, kliknite na NAPIŠI RECENZIJU i podelite vaše iskustvo. Unapred hvala!

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!