Pomozite nam da postanemo bolji!

Koliko ste zadovoljni uređajem? Molimo vas odvojite trenutak i javite nam koliko ste zadovoljni svojim Bosch uređajem. Voleli bi da čujemo vaša iskustva i sugestije.

Listajte nadole

Počnimo!

Proces je jako jednostavan. Prvo, pronađite vaš proizvod koji ćete oceniti tako što ćete upisati broj modela.

Pregledajte ulazne podatke
[global.common.msg.errorminlength]
Obratite pažnju na to da se ova polja poklapaju
[n3.product.review.write.msg.noproduct]

Prijavite se na portalu MyBosch i napišite recenziju za svoj proizvod.

Prijavite se na MyBosch i registrujte vaš uređaj kako bi uživali u nizu korisnih pogodnosti. Napisati recenziju je jednostavno s obzirom da imate sve važne informacije pri ruci.

Na MyBosch možete videti proizvode koje ste registrovali, dobiti informacije o servisu i garanciji i dobiti informacije o ekskluzivnim promocijama.

Prijavite se već sada

Pogledajte šta drugi kažu.

odlican frizider

Kupio sam ovaj frižider po preporuci sina. U njegovoj firmi imaju isti frižider koji se otvara po ko zna koliko puta u toku dana i radi savršeno i posle godinu dana, i podmiruje potrebe za oko 50 zaposlenih.

Izuzetno funkcionalan i lak za odrzavanje!

Boch sporet supruga i ja imamo vec sest meseci.Iako ima moderan dizajn,lako se uklopio u nasu retro kuhinju.Lak je za odrzavanje,sto je mojoj supruzi veoma bitno.Samo uzmite magicnu krpu,sredstvo za staklo ili abraziv i ploca ima da blista!Tajmer je prava stvar za hranu koju spremate na sporetu ili u rerni ili pak ako vam je potreban odredjen period da vam nesto odstoji u frizideru.Kolutici za ukljucivanje su veoma prakticni i lako se ociste mrlje koje su umele vremenom da se nataloze na starim sporetima.Rerna veoma brzo dostigne zeljenu temperaturu i hrana bude veoma ukusna.Jutarnja kafa koju supruga i ja volimo da popijemo zajedno,provri za nekoliko minuta. Tople preporuke za Boch sporet od mladog bracnog para.

No Frost - nema brige

Pre mesec dana sam kupio ovaj frizider i tek sada, nakon detaljnog uvida u sam rad frizidera mogu da napisem komentar kako bih pomogao drugim ljudima. Frizider je zaista odlican, neuporedivo je bolji od daleko skupljih kombinovanih frizidera drugih proizvodjaca. Mislim da je Bosch ovim modelom pridobio jako veliki broj kupaca. Raspored polica je idealan i jako dobro osmisljen, tako da je iskoriscenost prostora odlicna. Ne postoji nijedan slican model, tacnije slicnih dimenzija, koji unutra ima toliko prostora. Koristim ga na ECO rezimu i odlicno obavlja posao, hrana znatno duze ostaje sveza u odnosu na stari frizider. Osvetljenje je dobro postavljeno i jako lepo se vidi, bela boja je bas prijatna. Tih je u radu. Sve u svemu, preporucio bih ovaj model svima koji zele da dobiju najvise od frizidera standardne sirine od 60cm. Garancija je 5 godina, ali sudeci po mojim ostalim aparatima potrajace mnogo duze.

Bosch mašine za veš su najbolje

Kupio sam pre tri godine Bosch mašinu za pranje veša prezadovoljan sam kako pere, ima dosta programa koji se mogu kombinovati sa funkcijama bržeg pranja tj. Vario perfekt.Broj obrtaja centrifuge se može odabrati. Energetska klasa je A+. Moderan dizajn se uklapa u svaki prostor.

Exlusiv extra

Extra proizvod , veoma tiha pri pranju i prelep dizajn

Odlicna

Nema vise neispeglanog vesa

Ne znate broj modela vašeg uređaja?

Ne brinite - jednostavno pretražite kategorije uređaja u katalogu ispod. Kada pronađete vaš proizvod, kliknite na NAPIŠI RECENZIJU i podelite vaše iskustvo. Unapred hvala!

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!