Pranje i sušenje veša

Živi održivo.

Otkrij kako Bosch rešenja za održivost mogu da ti pomognu u poboljšanju svakodnevnog života.

Više

Mašine za pranje i sušenje veša

Perite i sušite veš u jednom potezu pomoću Bosch rešenja za uštedu prostora u vidu objedinjenog aparata. Perite i sušite do 6 kilograma veša u jednom potezu, postignite higijenski čiste rezultate pomoću funkcije Hygiene Care, a zahvaljujući tehnologiji pare Iron Assist čak možete i preskočiti peglanje.

Više

Higijensko pranje u mašinama za pranje veša sa programom AllergyPlus.

Ponekad čisto ipak nije dovoljno čisto. Zato nam je održavanje higijenski čistog veša glavni prioritet i zato smo naše mašine za pranje veša konstruisali sa programom AllergyPlus koji održava temperaturu tokom ciklusa pranja konstantnom.

Živi zdravo #LikeABosch

Vaše zadovoljstvo je ono što nas pokreće.

Svi želimo da budemo zadovoljni i srećni, čak i u ovom periodu kada se naš život naglo promenio. Ova promena može biti dobra jer sada imamo vremena da se fokusiramo na sebe.

Više

EXCLUSIV. Vrhunska linija. Stvorena za vas.

Bosch Exclusive veš mašine i mašine za sušenje veša jedinstvene su već na prvi pogled. Odlikuju ih brojne inovativne tehnologije kao što su dodatni programi i funkcije koje osiguravaju maksimalan komfor pri korišćenju aparata.

Od 16. 1. 2021 do 15. 1. 2022 kupovinom Bosch mašina za pranje i mašina za sušenje veša linije Exclusiv ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije. Pravo na produženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Garancija će biti važeća uz odštampan garantni list koji dobijate registracijom i originalni račun.

Više o liniji Exclusiv Online registracija i štampanje garantnog lista Uslovi za 5 godina garancije (PDF)

Savršeni rezultati pranja jednostavnim dodirom dugmeta.

Važni ste vi i vaše rublje. Uz funkciju VarioPerfect, možete ubrzati postupak pranja za najviše 65%. Ali ako želite da perete veš ekonomično, možete smanjiti potrošnju energije za najviše 50%. I sve to možete uraditi jednostavnim pritiskom na dugme. Rezultat je uvek isti: savršeno čista odeća.

Na sve mašine za pranje veša

Zahvaljujući Bosch mašinama za sušenje veša, možete se sa zadovoljstvom pozdraviti sa sušenjem veša na sušilici.

Svako ko suši veš u zatvorenom prostoru treba često da provetrava prostoriju jer iz veša na sušilici u okolni vazduh ispari do 4 litra vode. To može dovesti do pojave plesni. Jedini lek je provetravanje i ponovno zagrevanje prostorije. To je pogotovo problem zimi jer ponovno zagrevanje prostorije troši mnogo električne energije. Tu električnu energiju možete uštedeti pomoću Bosch mašine za sušenje veša, pri čemu ćete takođe izbeći pojavu plesni.

Na sve mašine za sušenje veša

Naše mašine za pranje i sušenje veša: rešenje koje objedinjuje dva aparata u jednom i to u samo 60 cm.

Uz Bosch, integrisana rešenja su uvek pametna opcija, a nikada kompromis: naše mašine za pranje i sušenje veša besprekorno peru, a pored toga i savršeno i brzo suše veš – i sve to u jednom aparatu. Zbog toga predstavljaju idealan izbor za osobe sa visokim standardima u pogledu performansi i efikasnosti, ali sa malo prostora.

Na mašine za pranje i sušenje veša

Od sada će vam najteži deo posla biti da zaprljate odeću.

Pre nego što mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša ili mašine za pranje i sušenje veša smeju da ponesu naše ime, moraju da prođu najstrože testove. Pored toga, moraju da operu i osuše 16.000 kg veša – i to ne bilo kako, već savršeno. Jer tek kada naši proizvodi u potpunosti zadovoljavaju najviše standarde u pogledu kvaliteta i performansi, tek tada su spremni za najvažniji test: upotrebu u vašem domu.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!