Jednostavno do savršenih rezultata. Bosch.

Prodajna akcija Jednostavno do savršenih rezultata važi u period 23.04. – 30.06.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike (rerne, ploče, sudomašine, aspiratore i frižidere).

Više o akciji

Kako najbolje izmeriti deterdžent? Nikada više.

"Bosch i-Dos – godinu dana besplatnog pranja" važi do 31.07.2018. i važi na odabrane mašine za pranje i sušenje veša.

Više o akciji i o tehnologiji i-DOS

EXCLUSIV. Vrhunska linija. Stvorena za vas.

Bosch Exclusive veš mašine i mašine za sušenje veša jedinstvene su već na prvi pogled. Odlikuju ih brojne inovativne tehnologije kao što su dodatni programi i funkcije koje osiguravaju maksimalan komfor pri korišćenju aparata.

Od 15. 10. 2017 do 15. 1. 2019 kupovinom Bosch mašina za pranje i mašina za sušenje veša linije Exclusiv ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije. Pravo na produženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Garancija će biti važeća uz odštampan garantni list koji dobijate registracijom i originalni račun.

Više o liniji Exclusiv Online registracija i štampanje garantnog lista Uslovi za 5 godina garancije (PDF)

5 godina čiste sigurnosti

Od 15. 10. 2017 do 15. 1. 2019 kupovinom Bosch usisivače sa kesom ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije. Pravo na produženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Garancija će biti važeća uz odštampan garantni list koji dobijate registracijom i originalni račun.

Na sve usisivače sa kesom Online registracija i štampanje garantnog lista Uputstvo za registraciju Uslovi za 5 godina garancije (PDF)

Izaberite usisivač po vašoj meri

Osnovna uloga usisivača je usisavanje površina i na prvi pogled tu nema neke preterane nauke. Međutim mi ne smatramo da je usisavanje isto ako u domu imate osobe sklone alergijama, ako volite životinje i imate kućne ljubimce ili ako nekome u vašem domu smeta buka. Zato smo podelili naše usisivače u 5 svetova odnosno kategorija prema kojima ćete jednostavno i na prvi pogled moći da izaberete usisivač koji najviše odgovara vašim potrebama.

Pronađite odgovarjajući usisivač

5 godina čiste sigurnosti

Od 15.10.2017 do 15.01.2019. kupovinom Bosch mašina za pranje i mašina za sušenje veša linije Exclusiv, ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije.

Više o linije Exclusiv

10-godišnja garancija na inverter motor

Registracijom na našoj web stranici možete ostvariti garanciju na 10 godina na EcoSilence Drive™ motor mašina za pranje i mašina za pranje i sušenje veša.

* Potrebna je online registracija u roku od 8 nedelja nakon isporuke.

Online registracija

10-godišnja garancija protiv korozije unutrašnje kade

Bosch daje 10 godina garancije na koroziju unutrašnje kade dole navedene mašine za pranje sudova u skladu sa uslovima garancije.

* Potrebna je online registracija u roku od 8 nedelja nakon isporuke.

Online registracija

Važno bezbednostno obaveštenje

POTENCIJALNI RIZIK OD EKSPLOZIJE samostalnih šporeta na plin iz 2006–2011.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

VAŽNO BEZBEDNOSNO OBAVEŠTENJE

Potencijalni rizik od eksplozije samostalnih šporeta na plin iz 2006–2011.

Ograničen broj kućnih aparata proizvedenih od 2006. do 2011. godine je obuhvaćen akcijom. Razlog je potencijalno oštećenje montiranih plinskih priključaka. Pod određenim okolnostima može da dođe do nekontrolisanog ispuštanja plina, a u izuzetno retkim slučajevima može postojati rizik od eksplozije. Vlasnicima pogođenih uređaja nudimo besplatnu zamenu priključka za plin od strane ovlašćenih servisera. Zamena se izvodi u domu vlasnika uređaja i u potpunosti rešava problem.

Više informacija