Frižideri i zamrzivači

Home Connect

Pomoću funkcije Home Connect, sada možete da kontrolišete, nadgledate ili unapred podesite Bosch kućne aparate sa svojih pametnih uređaja, gde god da ste.

Više

Pomozite nam i osvojite jednu od atraktivnih mesečnih nagrada!

Koliko ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Svi koji ocene svoj uređaj na našem sajtu u periodu 14.10.2019. – 16.1.2020. mogu da osvoje jednu od atraktivnih mesečnih nagrada.

Napišite recenziju i osvojite nagradu! Uslovi (PDF)

Kombinovani frižider sa zamrzivačem VitaFresh

Frižideri iz Serije 8 imaju naš najbolji sastav za održavanje svežine VitaFresh pro. On održava hranu svežom do tri puta duže na temperaturama od -1 °C do +3 °C uz održavanje savršenog nivoa vlažnosti. Zahvaljujući kombinaciji temperature i vlažnosti štite se sve arome, važne hranljive supstance i vredni vitamini u vašim svežim namirnicama. Stoga je zdrava ishrana lakša nego ikada ranije uz svakodnenvo konzumiranje svežeg voća i povrća.

Više o VitaFresh

Dobar frižider treba da sadrži dosta sveže hrane i najbolju Bosch tehnologiju.

Zdrava ishrana počinje kupovinom hrane, a završava se njenom pripremom. U međuvremenu, važno je sačuvati dragocene vitamine i hranljive sastojke. Naša VitaFresh tehnologija održava voće i povrće svežim i do tri puta duže. To je odlično za životnu sredinu, jer to znači da ima manje otpada.

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Svežu hranu možete prepoznati po dobrom mirisu. Ili po tome što je u pravom frižideru.

Bosch kombinovani frižideri sa zamrzivačem ne samo da čine svakodnevni život ukusnijim, već ga čine i lakšim: pregledne police, prostrane fioke i genijalne pregrade omogućavaju vam da uvek znate kojom hranom raspolažete. Pored toga, posude i police klize po teleskopskim vođicama lagano ka vama, što odlaganje i vađenje hrane čini lakim poput dečje igre. A zahvaljujući savršenom osvetljenju, uvek ćete imati jasan pregled sve vaše hrane.

Na kombinovane frižidere sa zamrzivačem

Frižideri sa najsavremenijom tehnologijom hlađenja: svež stil za vašu kuhinju.

Razmišljate o hladnoj hrani? Onda zamislite ukusne salate, sveže voće i hladne napitke. Zato što smo mi već dobro razmislili o energetski efikasnim tehnologijama, fleksibilnom unutrašnjem prostoru, inovativnim sistemima za održavanje svežine hrane kao i o jednostavnom odlaganju i vađenju namirnica.

Na frižidere

Uz Bosch zamrzivače sa NoFrost tehnologijom nikada više nećete morati da odmrzavate.

Zahvaljujući NoFrost tehnologiji, nikada više nećete morati da odmrzavate zamrzivač: genijalni sistem cirkulacije vazduha odvodi vlagu iz vazduha izvan zamrzivača u posudu za isparavanje, što pouzdano sprečava formiranje leda. Tako da naša inovativna NoFrost tehnologija štedi vaše vreme i trud.

Na zamrzivače

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem: udvostručen kvalitet za performanse i svežinu.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem su sve što ste ikada želeli, mnogo prostora za svežu hranu u kombinaciji sa visokokvalitetnim dizajnom. Jedan do drugog, frižider i zamrzivač nude mnoštvo funkcija koje garantuju da će hrana ostati predivno sveža. Pored toga, pružaju preglednost i dovoljno prostora za sve što želite da smestite. Ukoliko volite da pozivate mnogo gladnih prijatelja i rođaka na večeru, odlučite se za neki od naših posebno velikih frižidera.

Na Side by side kombinovane frižidere sa zamrzivačem

Naše vinske vitrine čuvaju vino na odgovarajućoj temperaturi – baš kao vinski podrum.

Svako vino treba čuvati pravilno i na odgovarajućoj temperaturi. Bosch vinske vitrine hlade vina u individualno prilagođenim zonama kako bi razvila svoj pun ukus. Naše vinske vitrine obezbeđuju i odlične uslove za skladištenje – baš kao vinski podrum.

Na vinske vitrine

Ispunjeni našim najboljim idejama, sa mnogo dodatnog prostora za vašu hranu.

Dizajn unutrašnjeg dela naših frižidera i zamrzivača nudi vam slobodu, jasan pregled i jednostavno punjenje i pražnjenje. Ako vam je potreban viši prostor za odlaganje, na primer za veliki kolač, fleksibilne police vam omogućavaju da napravite neophodan prostor. Deljiva staklena polica se jednostavno može malo uvući ili se može potpuno ukloniti. Police su pristupačne i moguće ih je izvući, pa je odlaganje hrane brzo i jednostavno. Čak je i tegla sa džemom koja se nalazi pozadi uvek nadohvat ruke.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom