Frižideri i zamrzivači

Svežina koja traje.

Od 1.4.2022. do 30.9.2022. kupovinom izabranih Bosch frižidera i zamrzivača ostvarujete pravo na 2+3 godine potpune garancije. Pravo na podruženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Online registracija Uslovi za 2+3 godina garancije (PDF)

Živi održivo.

Otkrij kako Bosch rešenja za održivost mogu da ti pomognu u poboljšanju svakodnevnog života.

Više

Vaše zadovoljstvo je ono što nas pokreće.

Svi želimo da budemo zadovoljni i srećni, čak i u ovom periodu kada se naš život naglo promenio. Ova promena može biti dobra jer sada imamo vremena da se fokusiramo na sebe.

Više

Šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine frižidera

Potreban vam je novi frižider, ali niste sigurni odakle treba da krenete? Tu smo da vam pomognemo. Naš tim stručnjaka u kompaniji Bosch sastavio je spisak od 8 pitanja koja treba da postavite sebi prilikom kupovine novog frižidera.

Više

Home Connect

Pomoću funkcije Home Connect, sada možete da kontrolišete, nadgledate ili unapred podesite Bosch kućne aparate sa svojih pametnih uređaja, gde god da ste.

Više

Svežu hranu možete prepoznati po dobrom mirisu. Ili po tome što je u pravom frižideru.

Bosch kombinovani frižideri sa zamrzivačem ne samo da čine svakodnevni život ukusnijim, već ga čine i lakšim: pregledne police, prostrane fioke i genijalne pregrade omogućavaju vam da uvek znate kojom hranom raspolažete. Pored toga, posude i police klize po teleskopskim vođicama lagano ka vama, što odlaganje i vađenje hrane čini lakim poput dečje igre. A zahvaljujući savršenom osvetljenju, uvek ćete imati jasan pregled sve vaše hrane.

Na kombinovane frižidere sa zamrzivačem

Frižideri sa najsavremenijom tehnologijom hlađenja: svež stil za vašu kuhinju.

Razmišljate o hladnoj hrani? Onda zamislite ukusne salate, sveže voće i hladne napitke. Zato što smo mi već dobro razmislili o energetski efikasnim tehnologijama, fleksibilnom unutrašnjem prostoru, inovativnim sistemima za održavanje svežine hrane kao i o jednostavnom odlaganju i vađenju namirnica.

Na frižidere

Uz Bosch zamrzivače sa NoFrost tehnologijom nikada više nećete morati da odmrzavate.

Zahvaljujući NoFrost tehnologiji, nikada više nećete morati da odmrzavate zamrzivač: genijalni sistem cirkulacije vazduha odvodi vlagu iz vazduha izvan zamrzivača u posudu za isparavanje, što pouzdano sprečava formiranje leda. Tako da naša inovativna NoFrost tehnologija štedi vaše vreme i trud.

Na zamrzivače

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem: udvostručen kvalitet za performanse i svežinu.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem su sve što ste ikada želeli, mnogo prostora za svežu hranu u kombinaciji sa visokokvalitetnim dizajnom. Jedan do drugog, frižider i zamrzivač nude mnoštvo funkcija koje garantuju da će hrana ostati predivno sveža. Pored toga, pružaju preglednost i dovoljno prostora za sve što želite da smestite. Ukoliko volite da pozivate mnogo gladnih prijatelja i rođaka na večeru, odlučite se za neki od naših posebno velikih frižidera.

Na Side by side kombinovane frižidere sa zamrzivačem

Ispunjeni našim najboljim idejama, sa mnogo dodatnog prostora za vašu hranu.

Dizajn unutrašnjeg dela naših frižidera i zamrzivača nudi vam slobodu, jasan pregled i jednostavno punjenje i pražnjenje. Ako vam je potreban viši prostor za odlaganje, na primer za veliki kolač, fleksibilne police vam omogućavaju da napravite neophodan prostor. Deljiva staklena polica se jednostavno može malo uvući ili se može potpuno ukloniti. Police su pristupačne i moguće ih je izvući, pa je odlaganje hrane brzo i jednostavno. Čak je i tegla sa džemom koja se nalazi pozadi uvek nadohvat ruke.

Frižideri i zamrzivači imaju nove energetske nalepnice.

Kako biste dobili više relevantnih podataka, neke kategorije Bosch kućnih aparata dobijaju nove enrgetske nalepnice. Za merenje potrošnje energije i utvrđivanje klase na nalepnici koriste se nove oznake. Saznajte informacije vam donose nove energetske nalepnice.

Nove energetske nalepnice za kućne aparate

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!