Da li vam je potrebna pomoć? Ovde ćete je pronaći.

Smatrajte da je problem rešen.

U čemu god da je problem i kad god da se desi: kvalitet je odlika našeg servisa. Servis kućnih aparata kompanije Bosch.

Registrujte sada svoj aparat preko MyBosch naloga i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima.

Sve za vaš Bosch kućni aparat i još više za vas: registrujte svoje kućne aparate i uživajte u mnoštvu pogodnosti. Možete se radovati popustima, izvrsnoj usluzi, najnovijim informacijama, savetima i još mnogo čemu.

Izaberite proizvod

U našim odjeljcima podrške, pružamo vam stručne savete za rešavanje problema i održavanje vašeg Bosch kućnog aparata: razumljivi su i laki za praćenje, a sami možete odrediti nivo detalja.

U nastavku teksta pronaći ćete listu različitih kategorija proizvoda Bosch kućnih aparata. Na taj način, bez problema ćete pronaći pruručnike koje možete preuzeti, laka rešenja, savete za čišćenje i negu i još mnogo konciznih opcija u pogledu podrške za vaš konkretan Bosch aparat.

Jednostavno u nastavku izaberite odgovarajuću kategoriju proizvoda da biste saznali informacije o održavanju, čišćenju i popravkama vašeg Bosch kućnog aparata.

Popravke od strane stručnjaka kompanije Bosch.

Inženjeri kompanije Bosch nisu tu samo da bi pružili stručne popravke, već i stručno znanje. Saznajte sve informacije o načinima na koje Bosch može da vam pruži podršku u rešavanju tehničkih problema.

Saznajte više

Imate li pitanja ili predloge? Javite nam se!

Bilo da vam je potreban savet stručnjaka za Bosch kućne aparate, pomoć u vezi sa problemima ili jednostavno želite da nam date povratne informacije o našim proizvodima i uslugama - mi smo tu od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h.

Obratite se kompaniji Bosch

Prijavite se za uslugu MyBosch

Pomoću usluge MyBosch maksimalno uživajte u svim pogodnostima koje vam pruža posedovanje Bosch kućnog aparata. Vaša prijava na nalogu MyBosch donosi čitav niz ponuda koje imaju za cilj da vaše Bosch iskustvo bude još bolje, kao što su ekskluzivne ponude i zabavne informacije.

Saznajte više

Prijava na newsletter

Prijavite se sada – brzo i lako – na naš newsletter. Dobićete dragocene savete za svoje kućne aparate, vesti o najnovijim ponudama i ekskluzivne promocije namenjene samo za one koji su prijavljeni na newsletter.

Prijavite se sada

Uputstvo za upotrebu

Uputstva za upotrebu pružaju vam dragocene informacije o tome kako da pokrenete svoj aparat i kako da nadalje rukujete sa njim.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.

Pomozite nam da postanemo bolji!

Da li ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Izdvojte par minuta, ocenite svoj uređaj na našem sajtu.

Napišite recenziju