Istorija Bosch kućnih aparata.

Nešto što vreme ne može promeniti: naša težnja da budemo sve bolji.

Generacijama, Bosch kućni aparati olakšavaju naš svakodnevni život: kao izuzetno nezahtevni pomagači uvek ispunjavaju najviše zahteve svojih vlasnika. Za skoro jedan i po vek oni su preuzeli bezbroj napornih zadataka u bezbroj domaćinstava – kako bi nam uštedeli vreme koje nam je potrebno za poboljšanje našeg kvaliteta života.

Uvek uz vas – danas, sutra i nadalje. Naši kućni aparati.

Ne možemo vas potpuno osloboditi vaših dnevnih obaveza. Ali vam ih možemo olakšati. Kao evropski brend broj jedan u proizvodnji kućnih aparata, uvek nudimo apsolutno vrhunske performanse kako bismo učinili vaš svakodnevni život lakšim. Zajedno sa našim kućnim aparatima, mi predstavljamo beskompromisan kvalitet, tehničko savršenstvo i apsolutnu pouzdanost. Juče, danas i ubuduće.

Razmišljamo kreativno: upotrebljavamo mobilnu tehnologiju u kućnim aparatima

Pomoću funkcije Home Connect, Bosch omogućava korisnicima da upravljaju svojim kućnim aparatima čak i kada nisu kod kuće. Sada više ne morate da brinete da li ste slučajno ostavili uključenu rernu i ne morate da se pitate da li još ima mleka u frižideru. Sve ovo možete jednostavno rešiti uz pomoć Home Connect aplikacije za mobilni telefon ili tablet.

* Imajte na umu da u Srbiji usluga Home Connect nije dostupna, tako da ne pružamo tehničko-servisnu podršku za ovu konkretnu uslugu.

Aktivno pranje na nižoj temperaturi: higijenski čist veš i na temperaturama pri kojima se štedi energija.

Zahvaljujući funkiji ActiveOxygen veš je higijenski čist – čak i pri niskim hemperaturama pri kojima se štedi energija. Ovom izuzetnom tehnologijom uklanja se do 99,99% bakterija i mikroba koji se obično nalaze u odeći. Sa izvanredno visokom efikasnošću kakvu i očekujete od Bosch aparata.

Visoko precizan rad – doziranje deterdženata.

Neprestano unapređujemo svoje proizvode. Dozu deterdženta uglavnom odmeravamo ručno i ona je pogrešna u 9 od 10 slučajeva, zato smo proizveli mašine za pranje veša čija je namena da doziranje deterdženata učine jednostavnim. Pomoću nove i-DOS tehnologije tečni deterdžent se dodaje onoliko koliko to odgovara tipu i količini veša – sa apsolutnom preciznošću. To je korisno za vaš veš kao i za životnu sredinu.

Od sada, najbolja kafa služi se kod kuće. Zahvaljujući Boschu.

Sada više ne morate odlaziti u kafić da biste uživali u stvarno dobrom espresu. Sa našim kombinovanim potpuno automatizovanim aparatima za kafu možete jednostavno uživati u savršenoj kafi, espresu ili kapućinu u udobnosti svog doma.

Izbegavamo sve što je nepotrebno. Gasove sa efektom staklene bašte, na primer.

U devedesetim godinama prošlog veka svet postaje sve više svestan potrebe za održivim načinima zaštite životne sredine. U to vreme, Bosch je već postavio standarde na tom polju, i u svojim fabrikama u Nemačkoj, Grčkoj i Španiji počeo je da proizvodi frižidere koji ne sadrže hloro-fluoro-ugljenik i fluoro-ugljenik.

Produžili smo rok trajanja voća i povrća.

Godine 1989, na tržištu se pojavila još jedna Bosch inovacija: tehnologija hlađenja na 0 °C. Od tada, voće i povrće u našim frižiderima još duže ostaje sveže i hrskavo.

Jedan kućni aparat, mnogo mogućnosti.

Osamdesete su donele jedan potpuno nov način života – veća očekivanja nego ikada ranije koja su bila okrenuta ka svakodnevnom životu. Uključujući kućne aparate. Bosch je brzo prepoznao znake vremena u kome će veliki izbor funkcija uskoro biti objedinjen u jednom aparatu. Tako da nije iznenađujuće što smo mi prvi proizveli ugradni šporet sa mikrotalasima, višenamensku rernu i tehnologiju samočišćenja.

Do gotovog jela za samo par minuta.

Sedamdesete su bile godine ubrzanog načina života: vreme je svima predstavljalo sve veći luksuz. Zbog toga je, od 1973. pa nadalje, Bosch svojom prvom mikrotalasnom rernom počeo pružati podršku svim zaposlenim ženama – naravno u korist i ostatka porodice.

Mašina za pranje veša i mašina za sušenje veša napokon su postale jedno.

Da bismo omogućili neprekidno pranje i sušenje svih zvonarica, mini suknji i majica od poliestera u 70-im, proizveli smo prvu kombinovanu mašinu za pranje i sušenje veša sa programima koji rade bez prekida.

Mali kućni aparati sa ogromnim učinkom.

Haube za sušenje kose, električne četkice za zube, usisivači i mnogi drugi Bosch aparati olakšali su život u 70-im. Sada se savršeno kuvano jaje za doručak može pripremiti sa velikom lakoćom, zahvaljujući prvom Bosch aparatu za kuvanje jaja koji se na tržištu pojavio 1970. godine.

Od tog trenutka, ručno pranje sudova postalo je prošlost.

Šezdesetih godina, uloge su se promenile i više nije bilo neobično da žene odlaze na posao. Olakšali smo im bavljenje kućnim poslovima. Prva mašina za pranje sudova kompanije Bosch kućni uređaji okončala je eru mukotrpnog ručnog pranja. Ona štedi vreme, trud i vodu. I uvek pruža blistave rezultate.

Pranje, centrifugiranje, ispiranje – potpuno automatski.

Serijska proizvodnja prve Bosch mašine za pranje veša počela je 1958. godine. Kao rezultat toga, pranje veša postaje sporedna tema.

Prvi Bosch kuhinjski aparat.

Električni aparati su sve više postajali sastavni deo modernog doma. Na tržište smo plasirali svoje prve kuhinjske aparate. „Neuzeit I” mogao je da meša, mesi, secka, reže, pravi pire, melje i renda. Taj aparat je oslobodio žene monogih zadataka u kuhinji i olakšao kuvanje i pečenje.

Lep čak i tada, a danas klasik u pogledu dizajna.

Bosch je na tržište plasirao frižider koji se isticao načinom iskorišćavanja unutrašnjeg prostora i iznenađujuće velikim kapacitetom zamrzivača. Elegantan dizajn ovog modela takođe je doprineo njegovoj popularnosti. Ovaj klasik u pogledu dizajna danas se još uvek može naći u mnogim domovima - naravno opremljen najnovijom tehnologijom.

Novo poglavlje u našoj priči o uspehu. Prvi Bosch električni frižider.

Svoj prvi kućni aparat predstavili smo 1933. godine u Nemačkoj. Mali Bosch električni frižider imao je kapacitet od 60 litara i bio je okruglog oblika.

Budućnost kućnih aparata. Sve počinje ovde.

Do 1929. godine, Bosch korporacija već je brojala više od 10.000 zaposlenih i poslovala je u celom svetu – ali u tom trenutku jedino u oblasti motornih vozila i oblasti inustrijske tehnologije. Pogođena Velikom depresijom krajem dvadesetih godina, počinje sa istraživanjem novih poslovnih područja. Ona su pre svega uključivala pristupačne električne kućne aparate, koji su se ranije mogli naći samo u velikim domaćinstvima i ustanovama u kojima su se obavljale komercijalne delatnosti.

Prva radionica Roberta Boscha postavlja temelje za Bosch kućne aparate.

Osnivanjem svoje radionice za preciznu mehaniku i elektrotehniku u Štutgartu, Robert Bosch postavlja temelje za našu priču o uspehu. Za njega je bila neprihvatljiva ideja da ne proizvodi samo najbolje u svakom trenutku. Robert Bosch se uvek držao principa da je kvalitet izrade važniji od privremene dobiti. Zbog toga naši proizvodi već 130 godina predstavljaju beskompromisan kvalitet, tehničko savršenstvo i apsolutnu pouzdanost.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom