i-DOS: mašine za pranje veša sa inteligentnim sistemom za doziranje

Bosch i-DOS mašine za pranje veša sa sistemom za automatsko doziranje.

Upoznajte našu inteligentnu i-DOS mašinu za pranje veša.

Prilikom svakog pranja postavlja se isto pitanje: koja količina deterdženta je prevelika, a koja premala? Sada tu odluku možete prepustiti svojoj mašini za pranje veša sa inteligentnim sistemom za doziranje koji će potpuno automatski odrediti koliko deterdženta i vode je potrebno za svako pranje veša. Bosch i-DOS inteligentni sistem za doziranje određuje odgovarajuću postavku i meri precizne količine deterdženta i vode potrebne za svako pranje veša kako bi rezultati uvek bili savršeni – potpuno samostalno, bez ijedne izgubljene kapi vode i deterdženta. To je tako Bosch.

Tako inteligentna, sve radi sama.

Rutinu pranja jednostavno učinite još praktičnijom: zahvaljujući Bosch mašinama za pranje veša sa inteligentnim sistemom za doziranje i-DOS, jedino što treba da uradite je da napunite velike rezervoare za mnogo pranja, a inteligentni sistem i-DOS će sve ostalo uraditi sam kako bi rezultati pranja uvek bili savršeni, pri svakom pranju bez dodatnog punjenja.

Zadovoljni kupci naša su najbolja preporuka**: ne samo što naši kupci smatraju da su automatski sistemi za pranje mnogo jednostavniji za upotrebu, njima se takođe dopada činjenica da ih i-DOS mašine za pranje veša oslobađaju obaveza. Saznajte više o tome šta su kupci imali da kažu.

Idite na i-DOS mašine za pranje veša

Veš u svom najboljem izdanju? Potpuno automatski i bez ijedne izgubljene kapi.

Ušteda vode pomoću Bosch i-DOS mašina za pranje veša
Inteligentno doziranje pomoću Bosch i-DOS mašina za pranje veša
Štedi deterdžent, bez nepotrebnog trošenja vode.

i-DOS senzori unutar mašine za pranje veša će automatski prepoznati vrstu tkanine koja se pere, količinu veša i stepen zapraljanosti i sama će - automatski izmeriti preciznu količinu deterdženta i vode potrebne za svako pranje. Sve što je potrebno je da jednostavno odaberete Automatic program pranja i pritisnete "start" dugme za pokretanje - za savršene rezultate pranja, bez nepotrebnog trošenja vode.
i-DOS za sve što vam je potrebno tokom pranja veša.

Sa dva velika odvojena odeljka za deterdžent ili omekšivač, možete obaviti više pranja bez dodatnog sipanja. Tamna odeća, bela odeća, sportska odeća... samo odaberite odgovarajući program, ili jednostavno odaberite Automatic program pranja i i-DOS će automatski izmeriti preciznu količinu deterdženta potrebnu za svako pranje.

Saznajte detalje o tome kako funkcioniše mašina za pranje veša sa automatskim doziranjem.

Detalji o tome kako funkcioniše inteligentni sistem za doziranje:

Potrebno je samo da jednostavno napunite dva velika rezervoara deterdžentom i omekšivačem, a inteligentni sistem za doziranje i-DOS će uraditi sve ostalo.

Idite na i-DOS mašine za pranje veša

Bosch mašine za pranje veša sa inteligentnim sistemom za automatsko doziranje i-DOS.

i-DOS mašine za pranje veša precizno mere veš pomoću sistema za automatsko određivanje količine veša.

Bosch i-DOS mašine za pranje veša sa sistemom za automatsko doziranje.

Ovaj sistem uzima u obzir tvrdoću vode.

Bosch mašine za pranje veša sa inteligentnim sistemom za automatsko doziranje.

Automatski program određuje vrstu tkanine koja se pere.

Mašine za pranje veša sa sistemom za automatsko doziranje deterdžent doziraju precizno – automatski.

Ovaj sistem određuje stepen zaprljanosti pomoću automatskog određivanja zaprljanosti.

Bosch i-DOS mašine za pranje veša sa sistemom za automatsko doziranje.

Mašina automatski meri preciznu količinu deterdženta potrebnu za svako pranje.

Bosch mašine za pranje veša sa sistemom za automatsko doziranje.

Optimizuju količinu vode potrebnu za svako pranje tako da se ne gubi ni kap vode.

Kratak pregled pogodnosti koje nudi inteligentni sistem i-DOS.

Mašine za pranje veša sa sistemom za automatsko doziranje deterdžent doziraju precizno.

Mašina koja će ostvariti vaše snove

"Možda neko olako pristupa odabiru tako bitnog proizvoda, ali kada je vveš mašina u pitanju potrebno je razmisliti valjano jer upravo od ovog, često zaboravljanog, kućnog aparata zavisi kako ćete izgledati. Tako sam ja nakon dugo vaganja i merkanja rešio da kupim ovu Bosch veš mašinu, koja me evo oduševljava iz dana u dan. Drugi naziv za ovu mašinu bi bio Ušteda, jer je ona najbolja upravo kada je reč o tome, pomoću izuzetno lakog interfejsa je moguće odabrati režim koji će vam uštedeti tonu deterdženta pri pranju, a i računi za struju će vam biti nešto veseliji. Zahvaljujući tom automatizmu nećete mnogo razmišljati o samom procesu pranja, a veš mašinu gotovo da nećete ni čuti tokom rada zahvaljujući odličnoj amortizaciji(da veš mašine i to imaju). Sav proces pranja može biti ubrzan ali to i dalje garantuje odlično opran veš sa kojeg će biti uklonjene sve fleke, što je stvarno za svaku pohvalu. Da ne dužim više, ako želite veš mašinu sa kojom će vam pranje veša biti nešto čemu se radujete onda je ovaj Boschov uređaj i više nego savršen izbor za vas."

Janko993**

Idite na WAY32891EU

Savršenstvo

"Posle dužeg razmišljanja, kupila sam ovu mašinu . Samo jedna reč će vam reći sve o njoj . Savršenstvo . Vredi za sve pare koje sam dala."

Sara 011**

Idite na WAY32891EU

i-DOS rešenje za svačije potrebe.

HomeProfessional Serija | 8 Serija | 6
i-DOS inteligenti sistem za doziranje Dozira 2 različita tečna deterdženta ili jedan deterdžent i omekšivač automatski Dozira 2 različita tečna deterdženta ili jedan deterdžent i omekšivač automatski Dozira 1 tečni deterdžent i omekšivač automatski
Kapacitet bubnja VarioDrum* Do 10 kg. Bubanj sa unutrašnjim osvetljenjem Do 10 kg. Bubanj sa unutrašnjim osvetljenjem Do 9 kg
Sistem AntiStain Sistem AntiStain Plus (16 vrsta fleka) Sistem AntiStain putem aplikacije Home Connect (4 vrste fleka)*
Specijalne funkcije i programi* Automatski 30/40, sportska odeća, tamne tkanine/farmerice, AllergyPlus, noćno pranje, SpeedPerfect, dodatno punjenje, Super15/30, vuna/ručno pranje, osetljive tkanine/svila Automatski, sportska odeća, tamne tkanine/farmerice, AllergyPlus, noćno pranje, SpeedPerfect, dodatno punjenje, Super15/30, vuna/ručno pranje, osetljive tkanine/svila Automatski, sportska odeća, tamne tkanine/farmerice, AllergyPlus, noćno pranje, SpeedPerfect, dodatno punjenje, Super15/30, vuna/ručno pranje, osetljive tkanine/svila
Tihi rad (motor EcoSilence Drive) Ekstremno tih i izdržljiv Ekstremno tih i izdržljiv Posebno tih i izdržljiv
Jednostavan za korišćenje TFT displej
Praktična kontrola plus
LED displej
Praktična kontrola
LED displej
Displej za direktni odabir
Home Connect
Sistem za veoma efikasne performanse pranja 4D sistem pranja sa Intensive Plus opcijom 4D sistem pranja sa Intensive Plus opcijom
Energetska efikasnost* Do klase A+++ -30%** Do klase A+++ -30%** Do klase A+++ -30 %***
Idite na HomeProfessional mašine za pranje veša Idite na mašine za pranje veša iz serije | 8 Idite na mašine za pranje veša iz serije | 6
*Zavisno od modela i lokalnog asortimana" **Pere 30% efikasnije (lokalna kategorija treba potvrditi vrednost za novu oznaku energetske učinkovitosti kWh/godišnje) od granične vrednosti za klasu A+++ (lokalna kategorija treba potvrditi vrednost za novu oznaku energetske učinkovitosti kWh/godišnje) u kategoriji od 8 kg u skladu sa Uredbom EU 1061/2010. EU skala energetskih oznaka od klase energetske efikasnosti A+++ do klase D za mašine za pranje veša. ***Pere 30% efikasnije (137 kWh/godišnje) od granične vrednosti za klasu A+++ (196 kwh/godišnje) u kategoriji od 8 kg u skladu sa Uredbom EU 1061/2010. EU skala energetskih oznaka od klase energetske efikasnosti A+++ do klase D za mašine za pranje veša.
Inteligentne mašine za pranje veša sa sistemom za automatsko doziranje i-DOS deterdžent doziraju automatski.

Kako se dozira deterdžent.

Kada se govori o pravilnom doziranju deterdženta, postavljaju se mnoga pitanja. Koliko malo je premalo, koliko mnogo je previše? Gde treba sipati deterdžent i omekšivač?
Isprobajte savršen način za upotrebu deterdženta, kako biste bili sigurni prilikom pranja veša.

Pronađite prodavača u svojoj okolini.

Mašine za pranje veša sa automatskim sistemom za doziranje i-DOS možda se nalaze odmah iza ugla. Izaberite grad i već sada pronađite vama najbližeg prodavača!

Učitavanje mape

*Prosečna ušteda tečnog deterdženta pri poređenju između tehnologije za precizno doziranje i ručnog doziranja deterdženta. Časopis International Journal of Consumer Studies 38 (2014), 265 f.

**Recenzije korisnika o i-DOS mašinama za pranje veša, objavljene 2018. godine na veb lokaciji www.bosch-home.de

Za šta se sada mogu koristiti merice? Sigurno više nisu potrebno za doziranje deterdženta.

Saznajte šta se dogodilo sa svim mericama za deterdžent.

Pomozite nam da postanemo bolji!

Koliko ste zadovoljni uređajem? Molimo vas odvojite trenutak i javite nam koliko ste zadovoljni svojim Bosch uređajem. Voleli bismo da čujemo vaša iskustva i sugestije.

Potražite svoj Bosch uređaj i napišite recenziju

Počnimo!

Proces je jako jednostavan. Prvo, pronađite vaš proizvod koji ćete oceniti tako što ćete upisati broj modela.

Pregledajte ulazne podatke
[global.common.msg.errorminlength]
Obratite pažnju na to da se ova polja poklapaju
[n3.product.review.write.msg.noproduct]

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Pomozite nam da postanemo bolji!

Da li ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Izdvojte par minuta, ocenite svoj uređaj na našem sajtu.

Napišite recenziju