Sušenje veša na vazduhu vs. sušenje u mašini: zašto je bolje koristiti mašinu za sušenje veša umesto žice.

Rešenja za ugradnju Bosch mašina za pranje i sušenje veša koja štede prostor mogu vam uštedeti energiju i vreme

Smestite garderobu direktno iz mašine za sušenje veša u garderober.

Žice za sušenje veša i sušilice za veš ne moraju biti deo vašeg doma. Bosch mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom mogu se postaviti pored mašine za pranje veša ili na nju radi uštede prostora, a troše manje energije od konvencionalnih mašina, pri čemu će vaša odeća biti savršeno osušena, a vaš dom će biti bez vlage.

Test the best

100 dana probe na mašine za sušenje veša

Testirajte najbolje! U periodu 1.7. do 30.9.2019. svim kupcima Bosch mašine za sušenje veša odobravamo 100 dana probnog perioda.

Mašina za sušenje veša u vašem domu znatno olakšava sušenje veša. Kao svakodnevni kućni posao, sušenje veša na vazduhu ne zahteva samo vreme i trud; ograničenja u pogledu prostora i vremenskih prilika takođe čine sušenje veša na vazduhu napornim – od pojedinačnog zakačinjanja mokre odeće na žicu za veš do čekanja da se ona osuši na vazduhu. Pored toga, vaš čist veš takođe je izložen spoljnim uticajima i može se napuniti prašinom i prljavštinom koja se nalazi u vazduhu.

Zahvaljujući mašini za sušenje veša, uživajte u praktičnom pranju, sušenju i skladištenju čiste odeće u garderober, pri čemu će odeća odmah biti spremna za upotrebu – bez obzira na količinu veša. Ovo su prednosti koje nude mašine za sušenje veša, koje omogućavaju da za tren oka obavite poslove sušenja veša.

Idi na sve mašine za sušenje veša

Sušenje na vazduhu u poređenju sa sušenjem u mašini: sušenje odeće na sušilici može utrošiti do 60% više energije u poređenju sa Bosch mašinama za sušenje veša sa toplotnom pumpom.

Mašina u vašem domu znatno olakšava sušenje veša, trud i električnu energiju.

Recite zbogom žici za sušenje veša i poželite dobrodošlicu efikasnom sušenju.

Za sušenje odeće na sušilici ili preko radijatora u zimskom periodu potrebno je vreme. Pored toga, iz veša koji se suši u zatvorenom prostoru isparava do 4 litra vode, što može dovesti do stvaranja buđi na zidovima.

Da bi se to sprečilo, višak vlage mora da izađe kroz otvoren prozor. Nakon toga, prostorija se mora ponovo zagrejati, što povećava potrošnju energije i opovrgava ideju da je sušenje odeće na žici u zagrejanim prostorijama „besplatno“. Zapravo nije besplatno i može utrošiti do 60% više energije u poređenju sa Bosch mašinama za sušenje veša sa toplotnom pumpom.

Kako sušiti odeću u malim prostorijama? Kompaktne Bosch mašine za sušenje veša pružaju optimalne performanse.

Sušenje odeće u malom zatvorenom prostoru? Mi imamo odgovor.

Ako vam sušenje odeće u ograničenom prostoru kod kuće predstavlja problem, mašine za sušenje i pranje veša postavljene jedna na drugu mogu predstavljati idealno rešenje za uštedu prostora za obavljanje neophodnih poslova pranja i sušenja veša. Pozdravite se sa nezgrapnim žicama za sušenje veša kod kuće i jednostavno postavite svoju mašinu za pranje veša i mašinu za sušenje veša jednu na drugu pomoću kompleta za slaganje, istovremeno obezbeđujući optimalne performanse sušenja. Program za potpuno suv veš koji je dostupan u Bosch mašinama za sušenje veša pogotovo vam pruža mogućnost praktičnog odlaganja odeće u garderober odmah nakon pranja i sušenja.

Idi na komplet za slaganje

Program za potpuno suv veš koji se nalazi u Bosch mašinama za sušenje veša omogućava vam da izvadite odeću direktno iz mašine za sušenje veša i smestite je u garderober.

Najbolja prečica za sušenje odeće.

Tražite li prečicu za sušenje veša? Zahvaljujući Bosch mašini za sušenje veša, ne morate se oslanjati na ručno kačenje odeće i brže možete osušiti veš, pri čemu ćete imati kontrolu sve vreme. Kada sušite veliku količinu veša i ako želite da sačuvate boje od uticaja sunca, mašina za sušenje veša olakšava dodatne obaveze oko pranja i sušenja veša. Ona predstavlja lako rešenje koje vam pomaže da uštedite vreme i provedete ga kvalitetno. U trenucima kada biste voleli da ste još juče oprali veš, program za potpuno suv veš predstavlja pravi spas. Ovim programom možete savršeno oprati i osušiti malu količinu odeće koja će biti spremna za nošenje za samo dva sata.

Najefikasniji način sušenja odeće kod kuće.

Za razliku od konvencionalnih mašina za sušenje veša, u našim Bosch mašinama za sušenje veša sa toplotnom pumpom i samočistećim kondenzatorom SelfCleaning Condenser™ ne upotrebljavaju se grejne šipke koje troše mnogo energije za zagrevanje vazduha. Umesto toga, koristimo toplotnu pumpu sa tehnologijom sušenja na niskim temperaturama. Ova inovativna funkcija značajno smanjuje potrošnju energije, a zahvaljujući patentiranoj tehnologiji SelfCleaning Condenser™, mašina konstantno radi sa veoma niskom potrošnjom energije.

Pored toga, zahvaljujući ovim mašinama za sušenje veša, rupe u zidu su stvar prošlosti. Jednostavno ih uključite u utičnicu za brze rezultate sušenja.

Sistem za sušenje osetljivog veša u Bosch mašinama za sušenje veša koristi blag vazduh za blago sušenje osetljivije odeće.

Paperjasto meka odeća, pravo iz mašine za sušenje veša.

Zahvaljujući Bosch mašinama za sušenje veša, odeća će biti bez grudvica od vlakana, alergena i mikroba. Sistem za sušenje osetljivog veša koristi topao, blag vazduh za blago sušenje čak i najosetljivije odeće. Ne brinite, naše mašine za sušenje veša takođe smanjuju gužvanje čak i bez omekšivača.

Bosch mašine za sušenje veša opremljene su programima koji pružaju odlične rezultate i preciznu kontrolu.

Odgovarajući program za sušenje za svaku tkaninu.

Naše Bosch mašine za sušenje veša nude odgovarajući program za svaku tkaninu, od vune do perjane odeće sa prirodnim perjem ili od tkanina koje se lako održavaju do sportske odeće, kako bi se osiguralo najblaže sušenje za svaki veš.

Da biste odložili odeću u garderober odmah nakon sušenja, jednostavno odaberite program za pranje za potpuno suv veš da bi iz veša bila izvučena najveća moguća količina vlage. U ovim mašinama postoji i zaštita od gužvanja ili režim za jednostavno peglanje, što vašoj odeći omogućava da zadrži malu količinu vlage za lako i savršeno peglanje.

Bosch mašine za sušenje veša opremljene su bočnim panelima AntiVibration, zahvaljujući kojima su prijatno tihe i pouzdano stabilne.

Prijatno tihe.

Bočni paneli AntiVibration podupiru bočne zidove i povećavaju stabilnost mašine za sušenje veša. Ova struktura, u kombinaciji sa poboljšanom izolacijom za smanjenje vibracija, omogućava da naše Bosch mašine za sušenje veša budu prijatno tihe.

Prilagodite Bosch mašine za sušenje veša svojim potrebama pomoću našeg dodatnog pribora.

Najbolja nega pomoću našeg dodatnog pribora za mašine za sušenje veša.

Za sve Bosch mašine za sušenje postoji dodatni pribor, od kompleta za slaganje, koji vam omogućavaju da postavite mašinu za sušenje veša na mašinu za pranje veša sa prednjim punjenjem u malim prostorijama, do korpe za vunu koja vam omogućava da sušite osetljivu odeću kao što su vuneni džemperi, pa čak i patike.

Idi na dodatni pribor za mašinu za sušenje veša

*Za velike kućne aparate. Izvor: Euromonitor, veleprodaja, 2018.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Pomozite nam da postanemo bolji!

Da li ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Izdvojte par minuta, ocenite svoj uređaj na našem sajtu.

Napišite recenziju