Pomoć kod kuvanja

Zadržite svežinu hrane duže uz pomoć vakumiranja.

Pomozite u smanjenju rasipanja hrane održavajući hranu svežom duže pomoću novih rešenja za zdrav život.

Živi zdravo #LikeABosch

Vaše zadovoljstvo je ono što nas pokreće.

Svi želimo da budemo zadovoljni i srećni, čak i u ovom periodu kada se naš život naglo promenio. Ova promena može biti dobra jer sada imamo vremena da se fokusiramo na sebe.

Više
Bosch aparati za pomoć kod kuvanja

Doživite beskrajno uživanje dok kuvate pomoću kuhinjskih aparata kompanije Bosch.

Kuvanje, pečenje, eksperimentisanje: više od 60 godina stvaramo kuhinjske aparate koje karakterišu izvanredan dizajn i inovativna tehnologija koji kuvanje pretvaraju u zabavu i daju savršene rezultate.

Bosch štapni mikseri: snaga koja se prilagođava.

Zahvaljujući izuzetno oštrim sečivima i snažnim motorima, Bosch štapni mikseri mogu brzo da obrade svaku namirnicu. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu, mešanje i mućenje će biti pod vašom kontrolom.

Na sve štapne miksere

Bosch ručni mikseri: savršen rezultat za tren

Bosch ručni mikseri: savršen rezultat za tren.

Zahvaljujući dobrom balansu i ergonomskoj ručici, ručni mikseri udobno leže u vašoj ruci i krče put kroz sastojke i testa lako i brzo.

Na sve ručne miksere

Bosch blenderi: savršena kombinacija

Bosch blenderi: savršena kombinacija.

Naši blenderi vam mogu pomoći da za tren pripremite ukusne supe, zdrave i sveže guste napitke ili koktele. Sve to je moguće zahvaljujući snažnim motorima, preciznim sečivima od nerđajućeg čelika i visokokvalitetnim staklenim posudama ili plastičnim bokalima koji ne sadrže BPA. Naš snažan blender SilentMixx posebno je tih pri radu.

Na sve blendere

Bosch univerzalne seckalice: mali sastojci, veliki rezultati

Bosch univerzalne seckalice: mali sastojci, veliki rezultati.

Univerzalne seckalice vam pomažu da brzo pripremite hranu i izuzetno su jednostavne za čišćenje. Pomoću specijalnih sečiva i mutilica, možete čak i da mrvite led i umutite šlag ili belanca.

Na sve univerzalne seckalice

Bosch sokovnici: mnogo soka uz malo napora

Bosch sokovnici: mnogo soka uz malo napora.

Iscedite sve iz tvrdog ili mekog voća i povrća. Uz pomoć naših sokovnika, sveže sokove možete pripremiti lako i efikasno. Snažni motori i fina mikro sita pobrinuće se da uživate u svom soku sve do poslednje kapi.

Na sve sokovnike

Bosch mašine za mlevenje mesa: kompaktna profesionalna snaga.

Mašine za mlevenje mesa su savršen alat za pripremanje terina od ribe ili povrća kao i za pripremanje mesa za kobasice ili mešavina mlevenog mesa. Velike količine se mogu pripremiti brzo i jednostavno zahvaljujući snažnom motoru. Dodatne funkcije i drugačiji načini upotrebe pretvaraju mašinu za mlevenje mesa u izuzetno svestranog pomoćnika u kuhinji.

Na sve mašine za mlevenje mesa

Bosch kuhinjski aparati

Napravljeni za ljubitelje moćnih performansi.

Pre nego što uopšte možete da počnete sa korišćenjem Bosch kuhinjskih aparata za mućenje, mešanje, gnječenje ili seckanje sastojaka, mi ih testiramo i poboljšavamo sve do najsitnijih detalja. Zbog toga je čak i mešenje teškog testa dečja igra za naše snažne motore. Naša izuzetno oštra sečiva godinama će bez napora nastaviti da seckaju i mešaju sve što stavite pred njih. Naš vanvremenski dizajn pretvoriće praktičnog kuhinjskog pomoćnika u vrhunski vizuelni detalj u vašoj kuhinji.

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!