Usisivači

Bosch motori - zagarantovane dugotrajne performanse.

Od naših usisivača očekujemo ne samo optimalne rezultate već i dugovečnost, stoga vam garantujemo visoku učinkovitost godinama. Sve što je potrebno da učinite jeste da, nakon kupovine svog usisivača sa ili bez vrećice, isti registrujete kako biste dobili vaših 10 godina garancije na motor.

Registrujte se odmah Saznajte više Preuzmite uslove za garanciju (PDF)

Pomozite nam i osvojite jednu od atraktivnih mesečnih nagrada!

Koliko ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Svi koji ocene svoj uređaj na našem sajtu u periodu 14.10.2019. – 16.1.2020. mogu da osvoje jednu od atraktivnih mesečnih nagrada.

Napišite recenziju i osvojite nagradu! Uslovi (PDF)

Bosch usisivači Zoo'o ProAnimal uklanjaju životinjske dlake do 30% brže.*

• Usisivač koji je posebno dizajniran tako da zadovolji potrebe vlasnika kućnih ljubimaca

• Moćne ProAnimal papučice jednostavne za čišćenje.

• Temeljno čišćenje svih vrsta podova – brzo uklanjanje životinjskih dlaka.

*Usisavanje vlakana na tepisima prema standardu IEC 60312-1 u poređenju sa Bosch BGL32400 usisavačem sa cilindrom i turbo četkom.

Na usisivače Zoo'o ProAnimal
Bosch usisivači: održavaju vaš dom savršeno čistim

Bosch usisivači: održavaju vaš dom savršeno čistim.

Blagi prema drvenim podovima, nemilosrdni prema životinjskoj dlaci, njima se jednostavno rukuje, a potrošnja energije je mala. Naši usisivači su savršeno prilagođeni potrebama vašeg doma i nude odgovarajuće rešenje za sve izazove.

Bosch štapni akumulatorski usisivač: budućnost usisivača je bežičnost.

Lako pokretni, fleksibilni i uvek pri ruci: Bosch štapni akumulatorski usisivači usisivači garantuju maksimalnu udobnost prilikom čišćenja u svakom prostoru, čak i tamo gde nema utičnice za struju. Naša linija štapnih akumulatorskih usisivača nudi odgovarajući uređaj za svaki izazov - uvek opremljeni moćnom Bosch Litijum-jonskom tehnologijom:

Sa svojim zamenjivim baterijama, Unlimited nudi ekstra dugo vreme trajanja i savršeno čišćenje na svim nivoima. Athlet će vas ubediti svojim snažnim čišćenjem i maksimalnom fleksibilnošću širom vašeg doma. Dok je praktični Flexxo uvek u potpunosti operativan zahvaljujući svom integrisanom priboru: savršen za periodično brzo čišćenje.

Na sve štapne akumulatorske usisivače

Bosch usisivači za suvo i mokro čišćenje: perite tepihe, skupljajte prosutu tečnost i usisavajte sve vrste podova.

Postoji samo jedna vrsta prljavštine - ona koju je potrebno ukloniti. Bosch AquaWash&Clean Serija | 4 je višenamenski usisivač koji se koristi za usisavanje, pranje i upijanje tečnosti. Opremljen je sa integrisanim setom specijalnih papučica i pribora za suvo i mokro čišćenje. Stoga, bilo da se radi o tepihu, tvrdom podu ili nameštaju, možete uvek sve površine održati čistim - pomoću jednog uređaja.

Na sve usisivače za suvo i mokro čišćenje

Bosch usisvači sa posudom: moćni, a neverovatno tihi.  Bez naknadnih troškova

Bosch usisvači sa posudom: moćni, a neverovatno tihi. Bez dodatnih troškova.

Naši usisivači sa posudom sa funkcijom SmartSensor Control nude korisno rešenje za svaki izazov čišćenja. Oni predstavljaju moćna sveobuhvatna rešenja, a dizajnirani su tako da budu posebno tihi i temeljni kada su u pitanju životinjske dlake. Postoje i aparati kojima štedite prostor, koji su kompaktni i lagani.

Na sve usisivače sa posudom

Bosch usisivači sa kesom: odlične performanse, higijensko čišćenje

Bosch usisivači sa kesom: odlične performanse, higijensko čišćenje.

Usisivači sa kesom čiste temeljno, štede energiju i rade pouzdano na svim tipovima poda. Bez obzira na to da li želite usisivač koji je posebno tih, temeljan kada je u pitanju životinjska dlaka, kompaktan i kojim se lako upravlja ili koji je izuzetno fleksibilan sa izuzetno velikim radnim radijusom - Bosch ima savršeni aparat za bilo koji izazov.

Na sve usisivače sa kesom

Za ljubitelje životinja: ProAnimal sa AirTurbo Plus četkom usisava do čak 30% brže.*

Uživajte u maženju s vašim kućnim ljubimcem -a rešite se dlaka. Sa snažnom AirTurbo Plus četkom, usisavanje životinjske dlake nikada nije bilo lakše i efikasnije. Zahvaljujući automatskoj kontroli snage, četka se automatski prilagođava podnoj površini, pružajući najbolje rezulate na svim podnim površinama - za snažno uklanjanje životinjskih dlaka čak i sa tepiha. Sa novom SelfClean funkcijom možete higijenski i na lak način ukloniti životinjske dlake sa četke jednim dodirom dugmeta. Dodatno tome, EasyClean četka se može lako odstraniti kako biste oprali svu prljavštinu sa iste.
*Usisavanje vlakana na tepisima (prema standardu 62885-2: 2016-08) u poređenju sa Bosch usisavačem sa univerzalnom četkom (BGL35MONX).

Uživajte u 10 godina garancije na motor za Bosch usisivače sa i bez vrećice.

Mi, u Bosch-u, dizajniramo motore koji uvode promene. Na osnovu razvoja i proizvodnje motora za naše usisivače u Nemačkoj već više od 65 godina, mi smo ostvarili najviši nivo preciznosti na polju inžinjeringa. I obzirom da od naših usisivača očekujemo ne samo optimalne rezultate već i dugovečnost, garantujemo vam visoku učinkovitost godinama uz našu garanciju na motor u trajanju od 10 godina. Uživajte u moćnoj i konstantnoj produktivnosti iz dana u dan, iz godine u godinu - uz našu najbolju Bosch tehnologiju motora.

Saznajte više

Flexxo iz Bosch-a: štapni akumulatorski usisivač sa integrisanim priborom.

Flexxo Serija | 4 štapni akumulatorski usisivač je savršen za brzo periodično čišćenje, za sve nivoe, površine i podove. Pribor je direktno integrisan u uređaj, uvek na dohvat ruke i lak za kombinovanje. U svakom trenutku imate praktični ručni usisivač spreman za upotrebu. Efikasni RobustAir sistem uvek omogućava visoke performanse, čak i kada je kutija za prašinu puna.

Na sve Flexxo štapne akumulatorske usisivače

Unlimited štapni akumulatorski usisivač kompanije Bosch: efikasno čisti na svim nivoima.

Unlimited štapni akumulatorski usisivač sa posudom savršeno je pomagalo za brzo čišćenje podova uz dosledno visoke performanse. Unlimited usisivač omogućava izuzetno dug rad uređaja, zahvaljujući zamenjivim baterijama i brzom punjaču. Jedna baterija se može puniti dok se druga baterija koristi, tako da je uređaj uvek spreman za upotrebu. Sistemu Power for ALL potreban je samo jedan set baterija, koji je takođe deo bežičnog sistema alata za domaćinstvo i baštu od 18 volti kompanije Bosch.

Na Unlimited štapni akumulatorski usisivač

Bosch ručni akumulatorski usisivači: lagani i laki za upravljanje za povremeno čišćenje.

Bosch ručni akumulatorski usisivači: lagani i laki za upravljanje za povremeno čišćenje.

Ručni akumulatorski usisivači idealni su za čišćenje malih oblasti, tapacirunga ili sedišta i malih šupljina, npr. u automobilima.

Na ručne akumulatorske usisivače

Bosch PowerProtect kesa za prašinu: poboljšajte performanse svog usisivača

Bosch PowerProtect kesa za prašinu: poboljšajte performanse svog usisivača.

Ove originalne kese nude visoku moć usisavanja čak i za aparate male snage ili kada se kesa napuni. Da bi postigle maksimalnu higijenu, one filtriraju 99,9% sitnih čestica prašine, a praktična higijenska bravica omogućava čisto odlaganje. Motor vašeg usisivača je efikasno zaštićen – čime se obezbeđuje njegov duži radni vek.

Na PowerProtect kesu za prašinu

Bosch usisivači su temeljno testirani

Temeljno testirani. Temeljno čiste.

Da bismo bili sigurni da naši usisivači ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, podvrgavamo ih temeljnom testiranju: pre nego što ih odobrimo za serijsku proizvodnju, usisivače sa posudom uključimo i isključimo 45.000 puta prilikom testa uključivanja. Papučice za pod takođe moraju da pokažu neverovatnu snagu na testovima izdržljivosti prilikom kojih pređu mnogo kilometara. Ovi zahtevni testovi izdržljivosti daju zadivljujuće rezultate: kvalitet bez kompromisa, izvanredan učinak čišćenja i apsolutnu pouzdanost.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom