Usisivači

Higijensko čišćenje 360°

Akumulatorski usisivač Unlimited donosi fleksibilnost i dodatni pribor koji su vam potrebni za čišćenje svih vrsta podova poput pločica, parketa ili tepiha, kao i drugih područja, uključujući stolove, ormare, tapacirung, pa čak i plafon.

Živi zdravo #LikeABosch

Vaše zadovoljstvo je ono što nas pokreće.

Svi želimo da budemo zadovoljni i srećni, čak i u ovom periodu kada se naš život naglo promenio. Ova promena može biti dobra jer sada imamo vremena da se fokusiramo na sebe.

Više

Bosch motori - zagarantovane dugotrajne performanse.

Zbog toga što od naših usisivača ne očekujemo samo optimalne rezultate već i dugotrajnost, garantujemo vam visoke performase u toku mnogo godina. Da biste dobili besplatnu garanciju na motor u trajanju od 10 godina, sve što je potrebno da uradite jeste da registrujete svoj usisivač sa kesom ili usisivač sa posudom nakon kupovine.

Registrujte se odmah

Bosch usisivači Zoo'o ProAnimal uklanjaju životinjske dlake do 30% brže.*

• Usisivač koji je posebno dizajniran tako da zadovolji potrebe vlasnika kućnih ljubimaca

• Moćne ProAnimal papučice jednostavne za čišćenje.

• Temeljno čišćenje svih vrsta podova – brzo uklanjanje životinjskih dlaka.

*Usisavanje vlakana na tepisima prema standardu IEC 60312-1 u poređenju sa Bosch BGL32400 usisavačem sa cilindrom i turbo četkom.

Na usisivače Zoo'o ProAnimal
Bosch usisivači: održavaju vaš dom savršeno čistim

Bosch usisivači: održavaju vaš dom savršeno čistim.

Nežni prema drvenim podovima, grubi prema dlakama kućnih ljubimaca, jednostavni za rukovanje uz malu potrošnju energije. Naši usisivači savršeno se prilagođavaju potrebama vašeg doma i nude odgovarajuća rešenja za sve vrste izazova.

Bosch akumulatorski usisivač: budućnost usisavanja je bežična.

Očistite stepenište, priđite teško dostupnim mestima ispod kreveta i usisavajte unutrašnjost svog automobila dok stoji u garaži. Fleksibilni, lagani i višenamenski Bosch akumulatorski usisivači neprestano usisavaju, snažno uklanjajući prašinu i nečistoću iz vašeg doma. Bez povezivanja sa utičnicom.

Istražite sve akumulatorske usisivače

Bosch usisivači za mokro i suvo čišćenje: peru tepihe, sakupljaju tečnosti i usisavaju sve vrste podova.

Postoji samo jedna vrsta nečistoće – ona koju treba ukloniti. Bosch usisivač AquaWash&Clean iz serije | 4 višenamenski je usisivač koji usisava, pere i upija tečnosti. Opremljen je ugrađenim kompletom specijalnih papučica i dodatnim priborom za suvo i mokro čišćenje. Bilo da se radi o tepihu, tvrdom podu ili tapaciranom nameštaju uvek možete održavati sve vrste površina čistim – samo jednim aparatom.

Na sve usisivače za suvo i mokro čišćenje

Bosch usisvači sa posudom: moćni, a neverovatno tihi.  Bez naknadnih troškova

Naši usisivači sa posudom.

Zahvaljujući usisivačima sa posudom, imaćete efikasnu pomoć u domaćinstvu bez dodatnih troškova za kese. Bosch asortiman usisivača sa posudom kreće se od multifunkcionalnih usisivača visokih performansi do posebno dizajniranih usisivača koji vam nude dodatnu snagu, svakodnevni mir ili efikasno sakupljanje dlake kućnih ljubimaca.

Istražite usisivače sa posudom

Bosch usisivači sa kesom: odlične performanse, higijenski i čisti

Naši usisvači sa kesom.

Ukoliko vam je potreban usisivač koji snažno čisti sve vrste podova uz dodatnu higijenu koju pružaju kese, Bosch usisivači sa kesom predstavljaju rešenje. Pronađite usisivač koji vama savršeno odgovara: bezbedan za osobe sklone alergijama, izuzetno tih, efikasan u sakupljanju dlaka kućnih ljubimaca, izuzetno snažan ili kompaktan i lak za rukovanje – Bosch usisivači sa kesom spremni su za svaki izazov.

Istražite usisivače sa kesom

Flexxo

Usisivač Bosch Flexxo: akumulatorski usisivač sa ugrađenim dodatnim priborom.

Akumulatorski usisivač Flexxo iz serije | 4 savršen je za kratko povremeno čišćenje bilo kojih površina i podova na svakom nivou. Dodatni pribor direktno je ugrađen u uređaj, uvek je na dohvat ruke i lako se kombinuje, tako da u svakom trenutku imate praktičan ručni usisivač spreman za upotrebu. Efikasan sistem RobustAir uvek pruža visoke performanse, čak i kada je kutija za prašinu puna.

Na sve akumulatorske usisivače Flexxo

Bosch Unlimited štapni akumulatorski usisivač: efikasno čisti na svakom nivou.

Bosch Unlimited štapni akumulatorski usisivač: efikasno čisti na svim nivoima.

Akumulatorski usisivač sa posudom Unlimited, predstavlja savršenu pomoć prilikom brzog čišćenja podova uz konstantno visoke performanse. Usisivač Unlimited nudi izuzetno dugo vreme rada, zahvaljujući zamenjivim baterijama i brzom punjaču. Jedna baterija je na punjaču dok je druga u upotrebi, tako je uređaj uvek spreman za rad. Sistem Power for ALL, koji je deo Bosch bežičnog sistema uređaja za dom i baštu koji koriste napajanje od 18 volti, zahteva samo jednu bateriju.

Na sve štapne akumulatorske usisivače Unlimited

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!