Usisivači

Bosch usisivači Zoo'o ProAnimal uklanjaju životinjske dlake do 30% brže.*

• Usisivač koji je posebno dizajniran tako da zadovolji potrebe vlasnika kućnih ljubimaca

• Moćne ProAnimal papučice jednostavne za čišćenje.

• Temeljno čišćenje svih vrsta podova – brzo uklanjanje životinjskih dlaka.

*Usisavanje vlakana na tepisima prema standardu IEC 60312-1 u poređenju sa Bosch BGL32400 usisavačem sa cilindrom i turbo četkom.

Na usisivače Zoo'o ProAnimal
Bosch usisivači: održavaju vaš dom savršeno čistim

Bosch usisivači: održavaju vaš dom savršeno čistim.

Blagi prema drvenim podovima, nemilosrdni prema životinjskoj dlaci, njima se jednostavno rukuje, a potrošnja energije je mala. Naši usisivači su savršeno prilagođeni potrebama vašeg doma i nude odgovarajuće rešenje za sve izazove.

Bosch štapni akumulatorski usisivač: budućnost usisivača je bežičnost.

Lako pokretni, fleksibilni i uvek pri ruci: Bosch štapni akumulatorski usisivači usisivači garantuju maksimalnu udobnost prilikom čišćenja u svakom prostoru, čak i tamo gde nema utičnice za struju. Naša linija štapnih akumulatorskih usisivača nudi odgovarajući uređaj za svaki izazov - uvek opremljeni moćnom Bosch Litijum-jonskom tehnologijom:

Sa svojim zamenjivim baterijama, Unlimited nudi ekstra dugo vreme trajanja i savršeno čišćenje na svim nivoima. Athlet će vas ubediti svojim snažnim čišćenjem i maksimalnom fleksibilnošću širom vašeg doma. Dok je praktični Flexxo uvek u potpunosti operativan zahvaljujući svom integrisanom priboru: savršen za periodično brzo čišćenje.

Na sve štapne akumulatorske usisivače

Bosch usisivači za suvo i mokro čišćenje: perite tepihe, skupljajte prosutu tečnost i usisavajte sve vrste podova.

Postoji samo jedna vrsta prljavštine - ona koju je potrebno ukloniti. Bosch AquaWash&Clean Serija | 4 je višenamenski usisivač koji se koristi za usisavanje, pranje i upijanje tečnosti. Opremljen je sa integrisanim setom specijalnih papučica i pribora za suvo i mokro čišćenje. Stoga, bilo da se radi o tepihu, tvrdom podu ili nameštaju, možete uvek sve površine održati čistim - pomoću jednog uređaja.

Na sve usisivače za suvo i mokro čišćenje

Bosch usisvači sa posudom: moćni, a neverovatno tihi.  Bez naknadnih troškova

Bosch usisvači sa posudom: moćni, a neverovatno tihi. Bez dodatnih troškova.

Naši usisivači sa posudom sa funkcijom SmartSensor Control nude korisno rešenje za svaki izazov čišćenja. Oni predstavljaju moćna sveobuhvatna rešenja, a dizajnirani su tako da budu posebno tihi i temeljni kada su u pitanju životinjske dlake. Postoje i aparati kojima štedite prostor, koji su kompaktni i lagani.

Na sve usisivače sa posudom

Bosch usisivači sa kesom: odlične performanse, higijensko čišćenje

Bosch usisivači sa kesom: odlične performanse, higijensko čišćenje.

Usisivači sa kesom čiste temeljno, štede energiju i rade pouzdano na svim tipovima poda. Bez obzira na to da li želite usisivač koji je posebno tih, temeljan kada je u pitanju životinjska dlaka, kompaktan i kojim se lako upravlja ili koji je izuzetno fleksibilan sa izuzetno velikim radnim radijusom - Bosch ima savršeni aparat za bilo koji izazov.

Na sve usisivače sa kesom

Bosch ručni akumulatorski usisivači: lagani i laki za upravljanje za povremeno čišćenje.

Bosch ručni akumulatorski usisivači: lagani i laki za upravljanje za povremeno čišćenje.

Ručni akumulatorski usisivači idealni su za čišćenje malih oblasti, tapacirunga ili sedišta i malih šupljina, npr. u automobilima.

Na ručne akumulatorske usisivače

Bosch PowerProtect kesa za prašinu: poboljšajte performanse svog usisivača

Bosch PowerProtect kesa za prašinu: poboljšajte performanse svog usisivača.

Ove originalne kese nude visoku moć usisavanja čak i za aparate male snage ili kada se kesa napuni. Da bi postigle maksimalnu higijenu, one filtriraju 99,9% sitnih čestica prašine, a praktična higijenska bravica omogućava čisto odlaganje. Motor vašeg usisivača je efikasno zaštićen – čime se obezbeđuje njegov duži radni vek.

Na PowerProtect kesu za prašinu

Bosch usisivači su temeljno testirani

Temeljno testirani. Temeljno čiste.

Da bismo bili sigurni da naši usisivači ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, podvrgavamo ih temeljnom testiranju: pre nego što ih odobrimo za serijsku proizvodnju, usisivače sa posudom uključimo i isključimo 45.000 puta prilikom testa uključivanja. Papučice za pod takođe moraju da pokažu neverovatnu snagu na testovima izdržljivosti prilikom kojih pređu mnogo kilometara. Ovi zahtevni testovi izdržljivosti daju zadivljujuće rezultate: kvalitet bez kompromisa, izvanredan učinak čišćenja i apsolutnu pouzdanost.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Pomozite nam da postanemo bolji!

Da li ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Izdvojte par minuta, ocenite svoj uređaj na našem sajtu.

Napišite recenziju