Štapni akumulatorski usisivači

Za sobom ostavlja samo lepe uspomene.

Štapni akumulatorski usisivači sa Bosch tehnologijom baterija za intenzivno čišćenje i dugo vreme trajanja. Pravo rešenje za svaki izazov. Bez kablova. Bez ograničenja.

Idite na sve štapne akumulatorske usisivače
Listajte nadole
Unilimited bežični usisivač: efektivno čisti na svim nivoima.

Unilimited štapni akumulatorski usisivač: efektivno čisti na svim nivoima.

Unlimited štapni akumulatorski usisivač bez vrećice je savršeno pomagalo za brzo čišćenje podova uz dosledno visoke performanse. Unlimited čisti sve vrste podova, poput pločica, parketa i tepiha, kao i druge površine poput stolova, tapaciranog nameštaja i plafona. Takođe je savršen za usisavanje automobila. Unlimited usisivač omogućava izuzetno dug rad uređaja, zahvaljujući zamenjivim baterijama i brzom punjaču. Jedna baterija se može puniti dok se druga baterija koristi, tako da je uređaj uvek spreman za upotrebu. Sistemu Power for ALL potreban je samo jedan set baterija, koji je takođe deo bežičnog sistema alata za domaćinstvo i baštu od 18 volti kompanije Bosch.

Na proizvode

Athlet - moćan, fleksibilan i dugotrajan

Athlet štapni akumulatorski usisivači: moćni, fleksibilni i dugotrajni.

Athlet štapni akumulatorski usisivač je izuzetno pokretan, te temeljno čisti tepihe, drvene podove i pločice, zahvaljujući tehnologiji SmartSensor Control. Isti je jednako moćan kao standardni usisivač, a Bosch Litijum-jonske baterije obezbeđuju dugo vreme trajanja, te se jako brzo pune.

Na proizvode

Flexxo - više fleksibilnosti sa integrisanim priborom

Flexxo štapni akumulatorski usisivači: za fleksibilnije svakodnevno čišćenje bez imalo muke.

Flexxo štapni akumulatorski usisivač iz Serije 4 je lak za rukovanje i savršen za brzo periodično čišćenje, od poda do plafona. Pribor je direktno integrisan u uređaj, uvek na dohvat ruke i lak za kombinovanje. U svakom trenutku imate praktični ručni usisivač spreman za upotrebu. Efikasni RobustAir sistem uvek omogućava visoke performanse, čak i kada je kutija za prašinu puna.

Na proizvode