Kuvanje i pečenje

Živi održivo.

Otkrij kako Bosch rešenja za održivost mogu da ti pomognu u poboljšanju svakodnevnog života.

Više

Živi higijenski #LikeABosch

Otkrijte kako Bosch rešenja za zdrav život mogu da pomognu u poboljšanju vašeg života.

Više

Vaše zadovoljstvo je ono što nas pokreće.

Svi želimo da budemo zadovoljni i srećni, čak i u ovom periodu kada se naš život naglo promenio. Ova promena može biti dobra jer sada imamo vremena da se fokusiramo na sebe.

Više

Šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine plinske ploče.

Jednom plinska ploča, uvek plinska ploča. Međutim, koje faktore treba imati na umu kada dođe vreme za kupovinu nove ploče za kuvanje? Kako biste bili sigurni da ste sve uzeli u obzir, naš tim stručnjaka u kompaniji Bosch sastavio je koristan spisak od 8 pitanja koja treba da postavite sebi prilikom kupovine nove plinske ploče.

Više

Home Connect

Pomoću funkcije Home Connect, sada možete da kontrolišete, nadgledate ili unapred podesite Bosch kućne aparate sa svojih pametnih uređaja, gde god da ste.

Više

Naše rerne: pojedinačna ugradnja, kvalitet bez kompromisa.

Bez obzira na vaš omiljen dizajn kuhinje, naše rerne savršeno se uklapaju. Ugradni šporeti, koji se tradicionalno ugrađuju ispod radne površine, kontrolišu ploču za kuvanje koja je iznad. S druge strane, rerne se mogu ugraditi u zidne i podne kuhinjske elemente. Izaberite zasebnu rernu i moći ćete da postavite ploču za kuvanje nezavisno od rerne. A kada nemate mnogo prostora, naši kompaktni aparati predstavljaju idealno rešenje. Bez obzira na to za koji aparat ćete se odlučiti, zahvaljujući njihovim automatskim programima, uvek ćete postići savršene rezultate pečenja.

Na rerne

Naše ploče za kuvanje: izvanredne performanse i dizajn sa diskretnom ugradnjom.

Jedna ploča za kuvanje se ugrađuje u radnu površinu iznad šporeta, koji je kontroliše. Odvojena ploča za kuvanje ima svoje operativne elemente te se može ugraditi nezavisno od rerne. Rerna, na primer, može da stane u kuhinjsko ostrvo ili zidni element. Takođe, možete pogledati naše Domino ploče širine 30-40 cm, kao što je Teppan Yaki za japansku kuhinju ili gorionik za wok.

Na ploče za kuvanje

Naši samostojeći šporeti: vi odlučujete o tome gde oni kuvaju.

Pored savršenih rezultata i apsolutne praktičnosti, naši samostojeći šporeti takođe nude potpunu fleksibilnost. Izaberite lokaciju koja vam najviše odgovara i samostojeći šporet koji želite: bilo da je to električni šporet sa indukcionom pločom ili plinski šporet sa plinskom pločom - odluka je na vama. Preostaje vam samo da uživate u kuvanju. Možete se pouzdati u 100% Bosch kvalitet i neprekidne pohvale od strane svih gostiju.

Na sve samostojeće šporete

Naše parne rerne i kombinovane parne rerne: najblaži način pripreme hrane.

Puno ukusa, zdravo i raznovrsno: naše parne rerne i kombinovane parne rerne čuvaju najvažnije arome, vitamine i minerale. Bilo da volite da hrana bude blago obrađena i sočna ili hrskava i zapečena, pomoću pare, sve je uvek divno, ukusno i zdravo. A zahvaljujući ugrađenom rezervoaru za vodu, našim aparatima za kuvanje na pari nije potreban direktan dovod vode.

Na parne uređaje

Naše mikrotalasne rerne: savršene za gurmane koji žure.

Ne možete kuvati brže nego u mikrotalasnoj rerni. Ili odmrzavati, podgrevati, pa čak i peći. Naše mikrotalasne rerne su multitalentovane. Pored klasičnih metoda zagrevanja za pečenje, one imaju i ugrađene mikrotalase. Što znači da je jedna stvar sigurna: ne morate žrtvovati izvrsne rezultate kuvanja čak i ako ste ponekad u žurbi.

Na mikrotalasne rerne

Sa Bosch aspiratorima vaši gosti neće znati šta kuvate dok oni dolaze.

Bilo da pržite ili kuvate, možete se opustiti i dozvoliti da Bosch preuzme svu paru i neprijatne mirise. Naš veliki izbor aspiratora različitih dimenzija i različitog dizajna osiguraće da vazduh bude svež svuda – u svim kuhinjama od najmanjih do najvećih. I uvek će to činiti neverovatno tiho i efikasno.

Na aspiratore

Toplo preporučujemo: Bosch grejne fioke.

Naše grejne fioke mogu da postignu mnogo više od održavanja jela i tanjira toplim. One su savršene i za dinstanje mesa, odmrzavanje hrane, otapanje čokolade i narastanje testa. Pored toga, mogu biti ugrađene zasebno ili u kombinaciji sa rernom i tako ponuditi pravo rešenje za svaku kuhinju.

Na sve grejne fioke

Naši kontaktni roštilji: gozba u bilo koje godišnje doba.

Za bifteke, grickalice ili sendviče. U vašem domu ili bašti – zahvaljujući Bosch višenamenskim kontaktnim roštiljima, sve je moguće. Iskošene roštilj ploče sa premazom protiv lepljenja i otvorima za ceđenje masnoće garantuju roštiljanje sa malo masnoća i mogu se lako ukloniti radi čišćenja. Svaka roštilj ploča ima dve površine: rebrastu stranu za roštiljanje i glatku stranu za sendviče. Gornja roštilj ploča se može fleksibilno prilagoditi i zagrejati odvojeno – što je idealno za deblju ili gratiniranu hranu.

Na sve kontaktne roštilje

Savršen pečeni kim, majoran – i Bosch. Kvalitet na koji se možete osloniti.

Kako bi osigurali da kuvanje i pečenje i dalje budu jednostavni, naši inženjeri ulažu mnogo truda prilikom konstruisanja kućnih aparata. Pre nego što novi aparat napusti našu fabriku, oni podvrgavaju svaku funkciju, sve do najsitnijeg zavrtnja, hiljadama testova opterećenja i provera kvaliteta. Tek kada rezultati u potpunosti zadovolje naše visoke standarde aparat je spreman za najbitniji test: upotrebu u vašoj kuhinji.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!