Kuvanje i pečenje

Home Connect

Pomoću funkcije Home Connect, sada možete da kontrolišete, nadgledate ili unapred podesite Bosch kućne aparate sa svojih pametnih uređaja, gde god da ste.

Više

Pomozite nam i osvojite jednu od atraktivnih mesečnih nagrada!

Koliko ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Svi koji ocene svoj uređaj na našem sajtu u periodu 14.10.2019. – 16.1.2020. mogu da osvoje jednu od atraktivnih mesečnih nagrada.

Napišite recenziju i osvojite nagradu! Uslovi (PDF)

Ploča za kuvanje sa ugrađenim ventilacionim modulom

Za neke, to je ploča za kuvanje koja takođe pruža savršenu ventilaciju. Za druge, to je aspirator koji takođe savršeno kuva.

Više

Plinske ploče sa tehnologijom FlameSelect

U Boschu želimo da vaše kuvanje na plin učinimo što jednostavnijim, bezbednijim i ugodnijim. Zbog toga smo za vas razvili tehnologiju FlameSelect. Bosch plinske ploče prepune inovativne tehnologije nude potpuno nov nivo preciznosti kada je reč o podešavanju plamena odabirom unapred određenih nivoa snage. Bosch plinske ploče privlače pažnju i svojim izgledom zbog toga što svaka zasebna ploča predstavlja remek-delo vanvremenskog dizajna, pažljivo odabranog materijala i funkcije.

Više o FlameSelect

Kuvanje sa Serijom 8

Zahvaljujući novom intuitivnom kontrolnom prstenu, svoje aparate iz Serije 8 možete podešavati jednostavno i praktično samo jednim dodirom. Osim toga, TFT ekran prilagođen korisniku intuitivno vas vodi kroz sve stavke menija. To vam u svakom trenutku daje potpunu kontrolu nad jelima i sve uspeva sa lakoćom.

Više o Seriji 8

Naše rerne: pojedinačna ugradnja, kvalitet bez kompromisa.

Bez obzira na vaš omiljen dizajn kuhinje, naše rerne savršeno se uklapaju. Ugradni šporeti, koji se tradicionalno ugrađuju ispod radne površine, kontrolišu ploču za kuvanje koja je iznad. S druge strane, rerne se mogu ugraditi u zidne i podne kuhinjske elemente. Izaberite zasebnu rernu i moći ćete da postavite ploču za kuvanje nezavisno od rerne. A kada nemate mnogo prostora, naši kompaktni aparati predstavljaju idealno rešenje. Bez obzira na to za koji aparat ćete se odlučiti, zahvaljujući njihovim automatskim programima, uvek ćete postići savršene rezultate pečenja.

Na rerne

Naše ploče za kuvanje: izvanredne performanse i dizajn sa diskretnom ugradnjom.

Jedna ploča za kuvanje se ugrađuje u radnu površinu iznad šporeta, koji je kontroliše. Odvojena ploča za kuvanje ima svoje operativne elemente te se može ugraditi nezavisno od rerne. Rerna, na primer, može da stane u kuhinjsko ostrvo ili zidni element. Takođe, možete otkriti naše Domino ploče širine 30-40 cm, kao što je Teppan Yaki za japansku kuhinju ili gorionik za wok za azijsku kuhunju.

Na ploče za kuvanje

Naši samostojeći šporeti: vi odlučujete o tome gde oni kuvaju.

Pored savršenih rezultata i apsolutne praktičnosti, naši samostojeći šporeti takođe nude potpunu fleksibilnost. Izaberite lokaciju koja vam najviše odgovara i samostojeći šporet koji želite: bilo da je to električni šporet sa indukcionom pločom ili plinski šporet sa plinskom pločom - odluka je na vama. Preostaje vam samo da uživate u kuvanju. Možete se pouzdati u 100% Bosch kvalitet i neprekidne pohvale od strane svih gostiju.

Na sve samostojeće šporete

Naše parne rerne i kombinovane parne rerne: najblaži način pripreme hrane.

Puno ukusa, zdravo i raznovrsno: naše parne rerne i kombinovane parne rerne čuvaju najvažnije arome, vitamine i minerale. Bilo da volite da hrana bude blago obrađena i sočna ili hrskava i zapečena, pomoću pare, sve je uvek divno ukusno i zdravo. A zahvaljujući ugrađenom rezervoaru za vodu, našim aparatima za kuvanje na pari nije potreban direktan dovod vode.

Na parne uređaje

Naše mikrotalasne rerne: savršene za gurmane koji žure.

Ne možete kuvati brže nego u mikrotalasnoj rerni. Ili odmrzavati, podgrevati, pa čak i peći. Naše mikrotalasne rerne su multitalentovane. Pored klasičnih metoda zagrevanja za pečenje, one imaju i ugrađene mikrotalase. Što znači da je jedna stvar sigurna: ne morate žrtvovati izvrsne rezultate kuvanja čak i ako ste ponekad u žurbi.

Na mikrotalasne rerne

Sa Bosch aspiratorima vaši gosti neće znati šta kuvate dok oni dolaze.

Bilo da pržite ili kuvate, možete se opustiti i dozvoliti da Bosch preuzme svu paru i neprijatne mirise. Naš veliki izbor aspiratora različitih dimenzija i različitog dizajna osiguraće da vazduh bude svež svuda – u svim kuhinjama od najmanjih do najvećih. I uvek će to činiti neverovatno tiho i efikasno.

Na aspiratore

Toplo preporučujemo: Bosch grejne fioke.

Naše grejne fioke mogu da postignu mnogo više od održavanja jela i tanjira toplim. One su savršene i za dinstanje mesa, odmrzavanje hrane, otapanje čokolade i narastanje testa. Pored toga, mogu biti ugrađene zasebno ili u kombinaciji sa rernom i tako ponuditi pravo rešenje za svaku kuhinju.

Na sve grejne fioke

Naši kontaktni roštilji: gozba u bilo koje godišnje doba.

Za bifteke, grickalice ili sendviče. U vašem domu ili bašti – zahvaljujući Bosch višenamenskim kontaktnim roštiljima, sve je moguće. Iskošene roštilj ploče sa premazom protiv lepljenja i otvorima za ceđenje masnoće garantuju roštiljanje sa malo masnoća i mogu se lako ukloniti radi čišćenja. Svaka roštilj ploča ima dve površine: rebrastu stranu za roštiljanje i glatku stranu za sendviče. Gornja roštilj ploča se može fleksibilno prilagoditi i zagrejati odvojeno – što je idealno za deblju ili gratiniranu hranu.

Na sve kontaktne roštilje

Savršen pečeni kim, majoran – i Bosch. Kvalitet na koji se možete osloniti.

Kako bi osigurali da kuvanje i pečenje i dalje budu jednostavni, naši inžinjeri ulažu mnogo truda prilikom konstruisanja kućnih aparata. Pre nego što novi aparat napusti našu fabriku, oni podvrgavaju svaku funkciju, sve do najsitnijeg zavrtnja, hiljadama testova optrećenja i provera kvaliteta. Tek kada rezultati u potpunosti zadovolje naše visoke standarde aparat je spreman za najbitniji test: upotrebu u vašoj kuhinji.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom