Pranje sudova

Manje napora, više slobodnog vremena. Bosch mašine za pranje sudova.

Vreme je dragoceno i treba što više da ga provodite radeći ono što volite, a manje razmišljajući o pranju sudova.
Zahvaljujući našim izuzetno izdržljivim mašinama za pranje sudova više nećete imati dilemu prilikom pranja sudova i moći ćete da se fokusirate na važnije stvari.
Napunite mašinu za pranje sudova i pustite da ona uradi sve ostalo. Dugačka lista programa osigurava blistavu čistoću i pouzdanu higijenu vaših sudova – dok pritom štedite vreme, vodu i elektičnu energiju.

Više

Home Connect

Pomoću funkcije Home Connect, sada možete da kontrolišete, nadgledate ili unapred podesite Bosch kućne aparate sa svojih pametnih uređaja, gde god da ste.

Više

Pomozite nam i osvojite jednu od atraktivnih mesečnih nagrada!

Koliko ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Svi koji ocene svoj uređaj na našem sajtu u periodu 14.10.2019. – 16.1.2020. mogu da osvoje jednu od atraktivnih mesečnih nagrada.

Napišite recenziju i osvojite nagradu! Uslovi (PDF)

Radi tiho i pruža fleksibilnost.

Bosch mašine za pranje sudova dizajnirane su tako da možete maksimalno da iskoristite prostor i da budete fleksibilni, zahvaljujući čemu ćete imati dovoljno prostora da organizujete svoje sudove i efikasno ih operete.

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Naše samostojeće mašine za pranje sudova: previše lepe da biste ih sakrivali ispod radne površine.

Naše samostojeće mašine za pranje sudova odlično izgledaju gde god da ih postavite. Možete ih postaviti bilo gde u kuhinji ili ih ugraditi ispod radne površine. Izbor je na vama.

Na sve samostojeće mašine za pranje sudova

Bosch ugradne mašine za pranje sudova: pravo rešenje za svaku kuhinju.

Mi ne znamo kako izgleda vaša kuhinja. Ali možemo da vas uverimo da će neka od naših Bosch mašina za pranje sudova u potpunosti ispuniti vaša očekivanja i da će stati u prostor koji vam je na raspolaganju.

Na sve ugradne mašine za pranje sudova

Naše stolne mašine za pranje sudova za sve one koji zapravo nemaju mesta za mašinu za pranje sudova.

Male, fleksibilne i efikasne: stolne mašine za pranje sudova staju u svaku kuhinju. Možete ih jednostavno postaviti na radnu površinu.

Na stolne mašine za pranje sudova

Naše modularne mašine za pranje sudova: malih dimenzija, velike fleksibilnosti.

Naše modularne ugradne mašine za pranje sudova pružaju potpuno nove mogućnosti u dizajnu kuhinje. Zahvaljujući različitim veličinama, one se mogu ugraditi, na primer, u dizajnerske kuhinje bez cokli ili čak u male kuhinje pod kosim plafonom.

Na modularne mašine za pranje sudova

Svrha beskonačnih testova: zadovoljni kupci.

Rigorozno testiramo svaku mašinu za pranje sudova. Svaka metalna ploča, svaka šarka, zavrtanj i matica koriste se, podvrgavaju opterećenju, kvase i zagrevaju pre nego što naše mašine za pranje sudova pređu u proizvodnju. Uostalom, jedna od glavnih karakteristika Bosch mašina za pranje sudova jeste njihova izdržljivost.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!