Side by side frižideri sa zamrzivačem

Svežina koja traje.

Od 1.4.2022. do 30.9.2022. kupovinom izabranih Bosch frižidera i zamrzivača ostvarujete pravo na 2+3 godine potpune garancije. Pravo na podruženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Online registracija Uslovi za 2+3 godina garancije (PDF)

Za one koji žele duplo više najboljeg kvaliteta.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem s dvostrukim vratima predstavljaju kombinaciju tehničke izvrsnosti i izuzetnog dizajna. Zahvaljujući našim inovativnim tehnologijama, možete dobiti kockice leda jednostavnim dodirom dugmeta, voće i povrće ostaju sveži tri puta duže i nikada više nećete morati da odmrzavate frižider. Ako treba da nahranite mnogočlano domaćinstvo, izaberite neki od naših izuzetno velikih kombinovanih frižidera sa zamrzivačem.

Side by side američki kombinovani frižideri sa zamrzivačem: savršeni za gurmane kojima je potreban dodatni prostor.

Bosch Side by side američki kombinovani frižider sa zamrzivačem predstavlja kombinaciju frižidera i zamrzivača u jednom kompaktnom aparatu. Uz izvrsnu veličinu i praktičnost nudi i mnoštvo dodatnih funkcija. Na primer, pomoću dispenzera za led i vodu možete pripremati kockice leda i ukusnu ohlađenu vodu u bilo kom trenutku jednostavnim pritiskom na dugme. Budući da su naši američki kombinovani frižideri sa zamrzivačem opremljeni tehnologijom NoFrost, nikada ih nećete morati odmrzavati. U pogledu praktičnosti, to je samo jedna od vrhunskih funkcija.

Na sve Side by side američke frižidere

Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem: odlična zaštita ohlađene i smrznute hrane.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem čuvaju vašu hranu, ali takođe štite vaše finansije i životnu sredinu. Ako aktivirate funkciju SuperCooling, sveže namirnice brže će se rashladiti u frižideru. Namirnice koje su već smeštene neće se zagrejati jer temperaturu možete smanjiti i na samo 2 °C jednostavnim pritiskom na dugme. U zamrzivaču, funkcija SuperFreezing sprečava odmrzavanje namirnica u zamrzivaču kada dodate nove namirnice. Dodate namirnice takođe se brže zamrzavaju do temperature od -32 °C, čime se čuvaju hranjive materije i održava konzistencija namirnica. Kada se postigne odgovarajuća temperatura, obe funkcije se automatski vraćaju na normalan režim rada, čime se smanjuje potrošnja energije i štiti životna sredina.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!