Side by side frižideri sa zamrzivačem

Pomozite nam i osvojite Bosch Flexxo štapni usisivač u vrednosti od 39.490 RSD

Koliko ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Svi koji ocene svoj uređaj na našem sajtu u periodu 12.11. – 31.12.2018. mogu da osvoje jedan od 5 Bosch Flexxo usisivača.

Napišite recenziju i osvojite Flexxo usisivač Uslovi za Bosch nagradno takmičenje

Jednostavno savršena Bosch kuhinja.

Prodajna akcija Jednostavno savršena Bosch kuhinja važi u periodu 3.9. do 31.12.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike.

Više o akciji

Za one koji žele duplo više najboljeg kvaliteta.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem s dvostrukim vratima predstavljaju kombinaciju tehničke izvrsnosti i izuzetnog dizajna. Zahvaljujući našim inovativnim tehnologijama, možete dobiti kockice leda jednostavnim dodirom dugmeta, voće i povrće ostaju sveži tri puta duže i nikada više nećete morati da odmrzavate frižider. Ako treba da nahranite mnogočlano domaćinstvo, izaberite neki od naših izuzetno velikih kombinovanih frižidera sa zamrzivačem.

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Side by side američki kombinovani frižideri sa zamrzivačem: savršeni za gurmane kojima je potreban dodatni prostor.

Bosch Side by side američki kombinovani frižider sa zamrzivačem predstavlja kombinaciju frižidera i zamrzivača u jednom kompaktnom aparatu. Uz izvrsnu veličinu i praktičnost nudi i mnoštvo dodatnih funkcija. Na primer, pomoću dispenzera za led i vodu možete pripremati kockice leda i ukusnu ohlađenu vodu u bilo kom trenutku jednostavnim pritiskom na dugme. Budući da su naši američki kombinovani frižideri sa zamrzivačem opremljeni tehnologijom NoFrost, nikada ih nećete morati odmrzavati. U pogledu praktičnosti, to je samo jedna od vrhunskih funkcija.

Na sve Side by side američke frižidere

Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem: odlična zaštita ohlađene i smrznute hrane.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem čuvaju vašu hranu, ali takođe štite vaše finansije i životnu sredinu. Ako aktivirate funkciju SuperCooling, sveže namirnice brže će se rashladiti u frižideru. Namirnice koje su već smeštene neće se zagrejati jer temperaturu možete smanjiti i na samo 2 °C jednostavnim pritiskom na dugme. U zamrzivaču, funkcija SuperFreezing sprečava odmrzavanje namirnica u zamrzivaču kada dodate nove namirnice. Dodate namirnice takođe se brže zamrzavaju do temperature od -32 °C, čime se čuvaju hranjive materije i održava konzistencija namirnica. Kada se postigne odgovarajuća temperatura, obe funkcije se automatski vraćaju na normalan režim rada, čime se smanjuje potrošnja energije i štiti životna sredina.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!