Frižideri

Pomozite nam i osvojite jednu od atraktivnih mesečnih nagrada!

Koliko ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Svi koji ocene svoj uređaj na našem sajtu u periodu 14.10.2019. – 16.1.2020. mogu da osvoje jednu od atraktivnih mesečnih nagrada.

Napišite recenziju i osvojite nagradu! Uslovi (PDF)

Kombinovani frižider sa zamrzivačem VitaFresh

Frižideri iz Serije 8 imaju naš najbolji sastav za održavanje svežine VitaFresh pro. On održava hranu svežom do tri puta duže na temperaturama od -1 °C do +3 °C uz održavanje savršenog nivoa vlažnosti. Zahvaljujući kombinaciji temperature i vlažnosti štite se sve arome, važne hranljive supstance i vredni vitamini u vašim svežim namirnicama. Stoga je zdrava ishrana lakša nego ikada ranije uz svakodnenvo konzumiranje svežeg voća i povrća.

Više o VitaFresh

Matovilac je najukusniji kada je sveže ubran. Ili kada dolazi iz Bosch frižidera.

Već 80 godina razvijamo tehnologije hlađenja koje vaš svakodnevni život čine praktičnijim. Zahvaljujući inovativnim sistemima za održavanje svežine, naši frižideri čuvaju hranu svežom tokom dužeg perioda i praktičniji su zahvaljujući fleksibilnoj unutrašnjosti. Na to se možete osloniti sada, kao i ubuduće.

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Samostojeći frižideri: pravi model za vas.

Naši samostojeći frižideri obezbeđuju vam još više prostora za čuvanje velike količine svežih namirnica. Bez obzira na to da li ste profesionalni kuvar ili jednostavno uživate u jelima pripremljenim kod kuće, pronaći ćete model koji odgovara vašim potrebama. Budući da su frižideri samostojeći, možete ih postaviti gde god želite, čak i izvan kuhinje. Osim toga, samostojeći frižider troši do 30% manje energije.

Na sve samostojeće frižidere

Naši ugradni frižideri: savršeno se uklapaju.

Bez obzira na to da li živite sami ili s velikom porodicom, naš asortiman ugradnih frižidera izgledom će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju. Efikasniji su 30% od frižidera sa komorom za zamrzavanje i stoga su idealni za osobe koje već poseduju odvojeni zamrzivač.

Na sve ugradne frižidere

Samostojeći frižideri sa komorom za zamrzavanje: zato što svi volimo sladoled.

Zahvaljujući ovim samostojećim frižiderima, možete skladištiti smrznutu hranu u integrisanu komoru za zamrzavanje. Komora za hlađenje održava hranu svežom i laka je za korišćenje zahvaljujući fleksibilnom kapacitetu namirnica. Samostojeće frižidere možete smestiti gde god želite.

Na samostojeće frižidere sa komorom za zamrzavanje

Ugradni frižideri sa komorom za zamrzavanje: uvek se savršeno uklapaju.

Ako vam nije potreban zaista veliki zamrzivač, preporučujemo vam da nabavite ugradni frižider sa komorom za zamrzavanje koji se predivno uklapa u dizajn vaše po meri izrađene kuhinje. Tako ćete imati dovoljno mesta za picu, sladoled za dezert, kockice leda za ohlađeno piće ili zamrznuto začinsko bilje. Zahvaljujući našoj tehnologiji VitaFresh, sveže voće i povrće zadržava svežinu do tri puta duže, a zahvaljujući fleksibilnoj unutrašnjosti, u frižider možete smestiti svu hranu i posude i lako ih pronaći.

Na ugradne frižidere sa komorom za zamrzavanje

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem: jedan do drugog za savršenu svežinu.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem pružaju sve što vam je potrebno. Idealni su za domaćinstva koja žele da skladište puno hrane, bez kompromisa po pitanju dizajna. Jedan do drugog, frižider i zamrzivač nude mnoštvo funkcija koje garantuju da će hrana ostati predivno sveža. Pored toga, pružaju preglednost i dovoljno prostora za sve što želite da smestite. Ukoliko volite da pozivate mnogo gladnih prijatelja i rođaka na večeru, odlučite se za neki od naših posebno velikih frižidera.

Na Side by side kombinovane frižidere sa zamrzivačem

Budući da je kupovina dovoljno naporna, stavljanje namirnica u naše frižidere veoma je jednostavno.

Jednostavno je održavati frižider urednim uz Bosch. Možete da vidite gde se sva vaša hrana nalazi, a dodavanje i uklanjanje hrane jednostavno je zahvaljujući teleskopskim vođicama koje se potpuno izvlače. Sa staklenim policama na izvlačenje i razdvojenim područjima polica, u svakom trenutku možete da vidite i dohvatite sve. Držač za boce omogućava bezbedno odlaganje limenki i boca i obezbeđuje dodatni prostor u vratima frižidera. Stoga je uzimanje pića iz frižidera nakon posla gotovo isto toliko opuštajuće koliko i samo piće.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom