Kombinovani frižideri sa zamrzivačem

Pomozite nam i osvojite Bosch Flexxo štapni usisivač u vrednosti od 39.490 RSD

Koliko ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Svi koji ocene svoj uređaj na našem sajtu u periodu 12.11. – 31.12.2018. mogu da osvoje jedan od 5 Bosch Flexxo usisivača.

Napišite recenziju i osvojite Flexxo usisivač Uslovi za Bosch nagradno takmičenje

Jednostavno savršena Bosch kuhinja.

Prodajna akcija Jednostavno savršena Bosch kuhinja važi u periodu 3.9. do 31.12.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike.

Više o akciji

Kombinovani frižider sa zamrzivačem VitaFresh

Frižideri iz Serije 8 imaju naš najbolji sastav za održavanje svežine VitaFresh pro. On održava hranu svežom do tri puta duže na temperaturama od -1 °C do +3 °C uz održavanje savršenog nivoa vlažnosti. Zahvaljujući kombinaciji temperature i vlažnosti štite se sve arome, važne hranljive supstance i vredni vitamini u vašim svežim namirnicama. Stoga je zdrava ishrana lakša nego ikada ranije uz svakodnenvo konzumiranje svežeg voća i povrća.

Više o VitaFresh

Sa kompanijom Bosch, zadovoljstvo počinje kada otvorite vrata frižidera.

Ako se vrata Bosch frižidera godinama pouzdano tiho i savršeno zatvaraju, to nije slučajnost; to je zato što smo ih već testirali za vas 200.000 puta. Na kraju krajeva, nijedan proizvod koji u potpunosti ne ispunjava naše visoke standarde ne napušta našu fabriku. Na ovaj način mi kreiramo kvalitet tipičan za Bosch, na koji se svakodnevno možete osloniti.

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Samostojeći frižideri sa zamrzivačem gore: zamrznuta hrana u nivou očiju.

Ukoliko relativno često morate da vadite hranu iz zamrzivača, preporučujemo vam frižider sa zamrzivačem gore. Sa odeljkom zamrzivača praktično postavljenim u nivou očiju nećete morati da se savijate da biste došli do namirnica. Zahvaljujući ovakvim samostojećim rešenjima, frižidere možete da postavite gde god želite.

Na sve samostojeće frižidere sa zamrzivačem gore

Ugradni frižideri sa zamrzivačem gore: izvucite zamrznutu hranu bez saginjanja.

Ako u zamrznutim namirnicama uživate češće nego u svežim, preporučujemo vam ugradne frižidere sa zamrzivačem gore. Naši modeli se mogu lako ugraditi i savršeno se uklapaju u dizajn svake kuhinje.

Na sve ugradne frižidere sa zamrzivačem gore

Samostojeći frižideri sa zamrzivačem dole.

Kod ovih samostojećih frižidera sa zamrzivačem, odeljak za hlađenje je tačno ispred vas, u nivou očiju. U donjem delu frižidera nalazi se prostrani zamrzivač. Sa obzirom da je podeljen tačno po sredini, ohlađene namirnice možete izvaditi bez saginjanja.

Na sve samostojeće frižidere sa zamrzivačem dole

Ugradni frižideri sa zamrzivačem dole: sveža hrana odmah iznad zamrznute.

Naši ugradni frižideri sa zamrzivačem nude komfor i poseduju sve neophodne funkcije koje se očekuju od savremenog rešenja za hlađenje: savršeno se uklapaju u dizajn svake kuhinje i pri tome su maksimalno praktični. Ohlađenu hranu možete izvaditi bez saginjanja. U donjem delu frižidera nalazi se prostrani zamrzivač.

Na sve ugradne frižidere sa zamrzivačem dole

Naši kombinovani frižideri sa zamrzivačem: ne možete odlagati hranu na svežiji način od ovog.

Svaka hrana zahteva različite uslove odlaganja: riba, meso i mlečni proizvodi se najbolje čuvaju na suvom pri niskoj vlažnosti. Voću i povrću je, sa druge strane, potrebna visoka vlažnost da se ne bi osušilo. Inovativni sistemi za održavanje svežine u našim Bosch kombinovanim frižiderima sa zamrzivačem pružaju najbolju tehnologiju hlađenja za svaku vrstu hrane. Tako da možete biti sigurni da će u našim VitaFresh fiokama povrće ostati sveže i do tri puta duže.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!