Kombinovani frižideri sa zamrzivačem

Svežina koja traje.

Od 1.4.2022. do 30.9.2022. kupovinom izabranih Bosch frižidera i zamrzivača ostvarujete pravo na 2+3 godine potpune garancije. Pravo na podruženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Online registracija Uslovi za 2+3 godina garancije (PDF)

Vaše zadovoljstvo je ono što nas pokreće.

Svi želimo da budemo zadovoljni i srećni, čak i u ovom periodu kada se naš život naglo promenio. Ova promena može biti dobra jer sada imamo vremena da se fokusiramo na sebe.

Više

Kombinovani frižider sa zamrzivačem VitaFresh

Frižideri iz Serije 8 imaju naš najbolji sastav za održavanje svežine VitaFresh pro. On održava hranu svežom do tri puta duže na temperaturama od -1 °C do +3 °C uz održavanje savršenog nivoa vlažnosti. Zahvaljujući kombinaciji temperature i vlažnosti štite se sve arome, važne hranljive supstance i vredni vitamini u vašim svežim namirnicama. Stoga je zdrava ishrana lakša nego ikada ranije uz svakodnenvo konzumiranje svežeg voća i povrća.

Više o VitaFresh

Sa kompanijom Bosch, zadovoljstvo počinje kada otvorite vrata frižidera.

Ako se vrata Bosch frižidera godinama pouzdano tiho i savršeno zatvaraju, to nije slučajnost; to je zato što smo ih već testirali za vas 200.000 puta. Na kraju krajeva, nijedan proizvod koji u potpunosti ne ispunjava naše visoke standarde ne napušta našu fabriku. Na ovaj način mi kreiramo kvalitet tipičan za Bosch, na koji se svakodnevno možete osloniti.

Samostojeći frižideri sa zamrzivačem dole.

Kod ovih samostojećih frižidera sa zamrzivačem, odeljak za hlađenje je tačno ispred vas, u nivou očiju. U donjem delu frižidera nalazi se prostrani zamrzivač. Sa obzirom da je podeljen tačno po sredini, ohlađene namirnice možete izvaditi bez saginjanja.

Na sve samostojeće frižidere sa zamrzivačem dole

Ugradni frižideri sa zamrzivačem dole: sveža hrana odmah iznad zamrznute.

Naši ugradni frižideri sa zamrzivačem nude komfor i poseduju sve neophodne funkcije koje se očekuju od savremenog rešenja za hlađenje: savršeno se uklapaju u dizajn svake kuhinje i pri tome su maksimalno praktični. Ohlađenu hranu možete izvaditi bez saginjanja. U donjem delu frižidera nalazi se prostrani zamrzivač.

Na sve ugradne frižidere sa zamrzivačem dole

Naši kombinovani frižideri sa zamrzivačem: ne možete odlagati hranu na svežiji način od ovog.

Svaka hrana zahteva različite uslove odlaganja: riba, meso i mlečni proizvodi se najbolje čuvaju na suvom pri niskoj vlažnosti. Voću i povrću je, sa druge strane, potrebna visoka vlažnost da se ne bi osušilo. Inovativni sistemi za održavanje svežine u našim Bosch kombinovanim frižiderima sa zamrzivačem pružaju najbolju tehnologiju hlađenja za svaku vrstu hrane. Tako da možete biti sigurni da će u našim VitaFresh fiokama povrće ostati sveže i do tri puta duže.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!