Mašine za sušenje veša

100 dana probe na mašine za sušenje veša

Testirajte najbolje! U periodu 1.7. do 30.9.2019. svim kupcima Bosch mašine za sušenje veša odobravamo 100 dana probnog perioda.

Više

Kako najbolje izmeriti deterdžent? Nikada više.

Jedina stvar koju sada treba da uradite kako biste dobili savršene rezultate pranja jeste da se opustite. Nove Bosch mašine za pranje veša sa sistemom automatskog doziranja i-DOS podešavaju preciznu količinu deterdženta za vas, tačno u mililitar – a potreban je samo jedan pritisak na dugme. Precizno doziranje deterdženta ne samo da štiti vaš veš, već je dobro i za okolinu i za vaš bankovni račun. Otkrijte funkciju i-DOS kompanije Bosch.

Više o tehnologiji i-DOS

EXCLUSIV. Vrhunska linija. Stvorena za vas.

Bosch Exclusive veš mašine i mašine za sušenje veša jedinstvene su već na prvi pogled. Odlikuju ih brojne inovativne tehnologije kao što su dodatni programi i funkcije koje osiguravaju maksimalan komfor pri korišćenju aparata.

Od 15. 10. 2017 do 15. 1. 2019 kupovinom Bosch mašina za pranje i mašina za sušenje veša linije Exclusiv ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije. Pravo na produženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Garancija će biti važeća uz odštampan garantni list koji dobijate registracijom i originalni račun.

Više o liniji Exclusiv Online registracija i štampanje garantnog lista Uslovi za 5 godina garancije (PDF)

Ko u vašoj kući čisti kondenzator? Mašina za sušenje veša, naravno.

Naše mašine za sušenje veša su među najefikasnijim na svetu, i takve ostaju. Patentiran samočisteći kondenzator na pametan način koristi kondenzovanu vodu za automatsko samočišćenje do četiri puta tokom ciklusa sušenja. Time se obezbeđuje maksimalna efikasnost tokom celog radnog veka mašine – tako da nikada više nećete morati da gubite vreme na kondenzator.

Bosch mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom: za one koji žele izuzetno ekonomično sušenje.

Za razliku od klasičnih mašina za sušenje veša, naše mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom ne upotrebljavaju grejne šipke koje troše mnogo energije za zagrevanje vazduha. Umesto toga, koriste toplotnu pumpu. Ova inovativna komponenta zadržava i ponovno upotrebljava vrući ispušteni vazduh čime se dobija veći deo energije potrebne za sledeći postupak sušenja.

Na mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom

Bosch mašine za sušenje veša obezbeđuju da vaša odeća traje duže od svih modnih trendova.

Perјana jakna mora da se suši drugačije od farmerica. Blag topao vazduh, niz domišljatih programa i bubanj konstruisan tako da štiti tkanine: naše mašine za sušenje veša uvek vrhunski neguju svaki odevni predmet, bez obzira na njegove zahteve.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Pomozite nam da postanemo bolji!

Da li ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Izdvojte par minuta, ocenite svoj uređaj na našem sajtu.

Napišite recenziju