Dodajte nastavke. Umnožite mogućnosti.

Pojedinačni dodatni pribor.

Rendajte, mutite, meljite, mešajte: postoji nastavak za MUM za skoro svaki kuhinjski zadatak.

Kompleti dodatnog pribora.

Od kompleta nastavaka PastaPassion do BakingSensation, pronađite onaj koji odgovara vašim receptima.

Inspiracija u vreme obroka.

Sladoled, salate od povrća, sveža testenina – nebo je granica zahvaljujući kuhinjskom robotu MUM i nastavcima.

Video snimci sa uputstvima.

Saznajte kako da koristite dodatni pribor za MUM na svom kuhinjskom robotu u našim korisnim postupnim vodičima.

Napravite svežu testeninu. Seckajte, rendajte ili secite povrće na trake za hranljive i ukusne salate. Pretvorite cele krompire u ujednačen domaći čips. Nastavci laki za upotrebu, koje pokreću naši kuhinjski roboti MUM, omogućavaju vam da prevaziđete uobičajeni kuhinjski repertoar. I unapredite divan ukus jela i grickalica.
Dodatni pribor za MUM dostupan je pojedinačno ili u kompletu. Kupujete nov kuhinjski robot? Otkrijte naše pakete koji se sastoje od kuhinjskog robota MUM i različitih nastavaka.

San ljubitelja povrća.

Kontinualna seckalica na aparatu MUM iz serije 4.

Nastavak za kontinuirano seckanje/rezanje, različiti diskovi

Režite krastavce i rendajte šargarepe do mile volje (i dok ne napunite stomak!). Nastavak za kontinuirano rezanje i seckanje poseduje odvodni kanal za neograničen kapacitet seckanja. Otkrijte i naše različite diskove za sve, od povrća rezanog pod uglom za azijska jela do SuperCut diska za vlaknaste namirnice, kao što su praziluk i stabljike celera.

Često su dostupni u paketima kuhinjskih robota MUM ili u kompletu VeggieLove.

Pregled diskova uključenih u komplet VeggieLove.

Komplet VeggieLove

Pozivaju se svi ljubitelji povrća! Ovaj svestrani komplet omogućava vam da pripremate povrće u azijskom stilu, rendate krompir za palačinke od krompira i još mnogo toga. Isporučuje se sa kontinualnom seckalicom i pet različitih diskova za povrće za čitavu lepezu pripreme povrća.

Pregled svih komponenti kompleta VeggieLove Plus.

Komplet VeggieLove Plus

Nezaobilazan komplet za ljubitelje povrća, koji sadrži tri diska, višenamenski mikser i cediljku za citrusno voće. Višenamenski mikser je savršen za potrebe obrade male količine hrane – nema potrebe za posebnim uređajem. Koristite ga za rendanje, sečenje, mešanje i još mnogo toga. Komplet je dostupan isključivo za aparate OptiMUM.

Višenamenski mikser u upotrebi na modelu MUM iz serije 2.

Višenamenski mikser

Savršen za potrebe obrade male količine hrane – nema potrebe za posebnim uređajem. Rendajte, secite, mešajte i još mnogo toga. Deo kompleta VeggieLove Plus za aparate OptiMUM.

Sečenje povrća na kockice pomoću sekača za sečenje na kockice koji je pričvršćen za MUM iz serije 4.

Sekač za sečenje na kockice

Zdravo, salate od povrća, voćne salate i bruskete. Brzo i lako isecite sve, od mesa i krompira do povrća i voća – na savršeno ujednačene kockice. Za MUM iz serije 8, disk sekača za sečenje na kockice radi isključivo sa kontinualnom seckalicom. 

Slobodno meljite i rendajte!

 Mašina za mlevenje mesa, spremna za mlevenje svežeg mesa.

Mašina za mlevenje mesa

Domaće pljeskavice sa roštilja. Sveže mleveno meso za bolonjeze. Napravite poslastice od mesa pomoću našeg praktičnog nastavka za mlevenje mesa. Koristite ga u kombinaciji sa perforiranim diskovima za fino ili grubo mlevenje mesa i kuvanog povrća. Ne dozvolite da vas ime zavara: sa pravim umecima, ovaj veoma svestran nastavak može takođe da se koristi za keks, testenine i sokove, pored rendanja orašastih plodova.

HuntingAdventure pričvršćen za MUM iz serije 8, pored sveže pirpremljenih pljeskavica.

Komplet HuntingAdventure

Da li ste ikada pravili domaće kobasice? Vaš OptiMUM i ovaj komplet olakšaće taj postupak. Domaći terin je impresivno predjelo. Vegetarijanska verzija sa tikvicama, paradajzom i patlidžanom je divna tokom leta. Komplet HuntingAdventure oprema vas za mlevenje mesa i povrća, kao i za punjenje kobasica.

""

Rende

Rendano povrće, orašasti plodovi, čokolada i prezle – lako pripremite mnoge sastojke za mnoštvo recepata. Funkcioniše isključivo sa nastavkom mašine za mlevenje mesa.

Priprema pesta sa nastavkom za seckanje za MUM iz serije 2.

Seckalica i mlin

Meljite kafu koja će vas probuditi. Ili začine da biste uneli nove ukuse u svoje recepte. Seckajte orašaste plodove za energetske štanglice ili kolače. Ili led za svoje omiljeno piće. Ovaj praktični nastavak 3-u-1 omogućava vam da bez napora meljete, seckate i skladištite. Takođe je dostupan sa više posuda i šoljom za poneti u okviru kompleta TastyMoments.

Sveže isceđen i umućen.

""

Presa za voće

Sveže ceđeni sokovi, domaći džem. Iscedite sok iz svežeg voća i povrća bez ikakvog napora. Funkcioniše isključivo sa nastavkom mašine za mlevenje mesa.

Priprema sveže ceđenog soka od narandže pomoću cediljke za citrusno voće za MUM iz serije 2.

Cediljka za citrusno voće

Limun, narandža, grejpfrut. Za umake ili prelive. Lako iscedite svež sok iz svih vrsta citrusnog voća. Deo kompleta VeggieLove Plus za OptiMUM.

Mućenje zelenog gustog napitka pomoću aparata MUM iz serije 4 i plastičnog blendera.

Plastični blender

Mutite svoje omiljene kremaste smese bez napora u ovom plastičnom blenderu bez BPA.

Savršena testenina.

Domaći ravioli od cvekle, napravljeni pomoću kompleta MUM PastaPassion.

Valjak i sekač za testeninu

Volite testeninu? Uz kuhinjski robot MUM i naše nastavke za oblikovanje i sečenje testenine možete uneti autentičan italijanski duh u svoju kuhinju. Naš komplet PastaPassion sadrži sve što vam je potrebno da bez napora oblikujete tanke listove sveže testenine za lazanje, kao i za oblikovanje i sečenje taljatela. Posebno je dostupan nastavak za špagete.

Mlevenje zrna pomoću nastavka za mlevenje za MUM iz serije 8.

Mlin za mlevenje

Poboljšajte nutritivni profil – i ukus – domaćeg hleba i drugih pekarskih proizvoda zahvaljujući sveže mlevenom brašnu. Meljite seme, sušene pečurke, začinsko bilje i još mnogo toga za nadeve i sosove za domaću testeninu.

Slatka završnica.

Komplet za peciva

Uz metlicu za mućenje, mešanje i kuku za mešenje, možete isprobati svaki recept. Svaki kuhinjski robot MUM isporučuje se sa kompletom za peciva, OptiMUM isporučuje se sa profesionalnim kompletom za peciva.

Dodatne posude za mešanje

Uvek je zgodno imati dodatnu posudu za mešanje – kada pravite veće količine testa za keks ili tortu iz više koraka. Izrađena od nerđajućeg čelika ili plastike bez BPA.

Alternativni tekst: keks od pistaća napravljen pomoću nastavka za keks za MUM iz serije 4.

Nastavak za keks

Klasičan puter, ukusan limun, slasna čokolada: vaš omiljeni brizgani keks možete lako da napravite pomoću umetka za keks u 4 oblika, koji se pričvršćuje na mašinu za mlevenje mesa. Nemate mašinu za mlevenje mesa? Komplet BakingSensation sadrži sve što vam je potrebno za ukusne rezultate pečenja i mlevenja mesa, uz vaš kuhinjski robot MUM.

Domaći sladoled napravljen pomoću nastavka za sladoled za MUM iz serije 2.

Dodatak za pripremu sladoleda

Dodajte pavlaku, mleko, šećer i aromu po želji u ohlađenu posudu za sladoled. Sačekajte malo – i eto domaćeg sladoleda!

Više informacija o nastavcima za kuhinjski robot.

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!