Mašine za pranje i sušenje veša

Mašine za pranje i sušenje veša

Perite i sušite veš u jednom potezu pomoću Bosch rešenja za uštedu prostora u vidu objedinjenog aparata. Perite i sušite do 6 kilograma veša u jednom potezu, postignite higijenski čiste rezultate pomoću funkcije Hygiene Care, a zahvaljujući tehnologiji pare Iron Assist čak možete i preskočiti peglanje.

Više
Objedinjeni aparat koji štedi prostor.

Objedinjeni aparat koji štedi prostor.

Nemate mesta za mašinu za sušenje veša? – Konačno, naša nova mašina za pranje i sušenje veša suši veš podjednako dobro kao i zasebna mašina za sušenje veša. Ovaj objedinjeni aparat koji štedi prostor dizajniran je za male prostorije i nudi visok kapacitet (do 10 kilograma), precizne rezultate sušenja, programe Wash&Dry za svaki tip tekstila i inovativni displej jednostavan za upotrebu.

Serija | 6 mašina za pranje i sušenje veša. Pozdravite se sa sušilicom za veš.

Konačno je tu mašina za pranje i sušenje veša koja suši veš podjednako efikasno kao što ga pere, tako da se možete pozdraviti sa sušilicom za veš. Zahvaljujući funkciji AutoDry, ona nudi izuzetno efikasne rezultate pranja i sušenja. Mašina za pranje i sušenje veša za veš spreman za nošenje.

Na funkcije
Bosch mašine za pranje i sušenje veša: suše podjednako efikasno kao što peru.

Bosch mašine za pranje i sušenje veša: suše podjednako efikasno kao što peru.

Nemate mesta za mašinu za sušenje veša? – Zahvaljujući ovom objedinjenom aparatu, ne samo da nećete više morati da se zamarate sušenjem odeće na sušilici, već možete i savršeno da perete i sušite veliku količinu veša pomoću funkcije AutoDry. Do 6 kg odjednom.

Na mašine za pranje i sušenje veša

Mašine za pranje i sušenje veša imaju nove energetske nalepnice.

Kako biste dobili više relevantnih podataka, neke kategorije Bosch kućnih aparata dobijaju nove enrgetske nalepnice. Za merenje potrošnje energije i utvrđivanje klase na nalepnici koriste se nove oznake. Saznajte informacije vam donose nove energetske nalepnice.

Nove energetske nalepnice za kućne aparate

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!