Samostojeće mašine za pranje sudova

Živi održivo.

Otkrij kako Bosch rešenja za održivost mogu da ti pomognu u poboljšanju svakodnevnog života.

Više

Šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine nove

Bosch mašine za pranje sudova dizajnirane su tako da možete maksimalno da iskoristite prostor i da budete fleksibilni, zahvaljujući čemu ćete imati dovoljno prostora da organizujete svoje sudove i efikasno ih operete.

PerfectDry mašine za pranje sudova

Zahvaljujući PerfectDry mašini za pranje sudova zasnovanoj na zeolitu, možete odmah smestiti plastične sudove u kuhinjski element čim mašina za pranje sudova završi sa radom. Bez potrebe za njihovim prethodnim ručnim sušenjem.

Više o PerfectDry

Bosch samostojeće mašine za pranje sudova: jedinstven visok kvalitet, 1.000 mogućnosti.

Da biste bili potpuno fleksibilni, naše samostojeće mašine za pranje sudova možete da postavite gde god želite. Bez obzira na to koju izaberete, možete biti uvereni da će punjenje mašine biti praktično, rezultati čišćenja optimalni i da će ona ispunjavati 100% kvaliteta kompanije Bosch.

Bosch samostojeće mašine za pranje sudova. Postavite ih gde god želite.

Samostojećoj mašini za pranje sudova nije potrebno slobodno mesto unutar kuhinjskih elemenata. Postavite svoju samostojeću mašinu za pranje sudova širine 60 cm u svoju kuhinju prema ličnom izboru.

Na mašine za pranje sudova 60 cm

Naše samostojeće mašine za pranje sudova širine 45 cm: male spolja, velike iznutra.

Samostojećoj mašini za pranje sudova širine 45 cm nije potrebno slobodno mesto unutar kuhinjskih elemenata. Kao samostojeća mašina za pranje sudova koja štedi prostor, ona se može montirati i u malim kuhinjama.

Na mašine za pranje sudova 45 cm

Zato što volite čiste sudove, a ne pranje sudova.

Male, fleksibilne kako bismo vam punjenje mašine za pranje sudova učinili još praktičnijim, Dizajnirali smo naše samostojeće mašine za pranje sudova tako da imate više slobode pri smeštanju sudova. Uz VarioFlex ili VarioFlex pro sistem, vi odlučujete šta staje u vašu samostojeću mašinu za pranje sudova, npr. šoljice za espreso ili vaza za cveće. Stone mašine za pranje sudova staju u svaku kuhinju. Možete ih jednostavno postaviti na radnu površinu.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!