Mikrotalasne rerne

Kulinarski užici na dohvat ruke.

Kada se žurite, naše nove mikrotalasne rerne iz Serije 8 pomažu vam da se lako pridržavate planova i rasporeda obroka. Bez obzira na to da li želite da zagrejete hranu za bebe, gotovo jelo ili zamrznute namirnice, brzo ćete dobiti savršene rezultate, higijenski i bez gubitka ukusa. Umesto da čekate da večera bude spremna, vi i vaši najbliži imaćete mnogo više vremena da uživate u njoj.

Mikrotalasne rerne iz Serije 8

Bosch mikrotalasne rerne: potpuni užitak za tili čas.

Ukoliko želite da uštedite vreme i energiju pri kuvanju i pečenju, videćete da su Bosch mikrotalasne rerne idealno rešenje. Priprema malih porcija je pogotovo mnogo brža i ekonomičnija u mikrotalasnoj rerni nego u konvencionalnoj rerni ili na šporetu. Vaša smrznuta hrana otopiće se za nekoliko minuta, umesto sati.

Ugradna rerna sa mikrotalasima: zaista višenamenski uređaj.

Naša ugradna rerna sa mikrotalasima je višenamenski uređaj koji omogućava kombinovanje klasičnih metoda grejanja s praktičnim funkcijama mikrotalasne rerne. Na primer, možete najpre otopiti zamrznutu hranu, a odmah zatim je ispeći.

Na ugradne rerne sa mikrotalasima

Naše ugradne mikrotalasne rerne: kuvanje u nivou očiju.

Smatramo da bi kuvanje trebalo da bude užitak, a ne dosadan zadatak. Rad na neprilagođenoj visini, na primer, može uništiti ljubav prema kuvanju. Tražite li rešenje? Naše ugradne mikrotalasne rerne mogu se lako ugraditi u visoki kuhinjski element ili zidnu jedinicu u nivou očiju. Na taj način uvek možete pripaziti na kroasane za doručak i pritom ne morate pomaknuti ni prst, a kamoli se saginjati.

Na sve ugradne mikrotalasne rerne

Naše samostojeće mikrotalasne rerne: neograničen užitak kuvanja.

Osim što omogućava brzu pripremu hrane jednostavnim pritiskom na dugme, klasični tip mikrotalasne rerne takođe možete postaviti gde god želite.

Na samostojeće mikrotalasne rerne

Naše mikrotalasne rerne: za gurmane koji žure.

Mikrotalasna rerna je savršen izbor kada jelo treba pripremiti na brzinu. Bilo da treba da zagrejete šolju čaja, ispečete picu pomoću funkcije roštilja ili odmrznete zamrznutu hranu. Uštedećete mnogo vremena i s kasnijom pripremom hrane. Naravno, takođe možete upotrebljavati mikrotalasne rerne za veće posude i namirnice.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!