Akumulatorski usisivač Unlimited 8

Otkrijte različite verzije usisivača Bosch Unlimited 8

Unlimited

Zahvaljujući novoj generaciji baterija sa poboljšanim kapacitetom, visokoefikasnom i snažnom motoru TurboSpin u kombinaciji sa papučicom visokih performansi i pametnom automatskom režimu rada, novi usisivač Bosch Unlimited 8 pruža snagu – onda kada vam je potrebna.

Idi na proizvode

Unlimited ProAnimal

Idealno rešenje za vlasnike kućnih ljubimaca. Naš posebno dizajniran usisivač Bosch Unlimited ProAnimal savršeno uklanja dlake kućnih ljubimaca i postiže intenzivne performanse čišćenja na svim vrstama podova.

Idi na proizvode

Unlimited ProParquet

Neki podovi zahtevaju blago čišćenje, naročito parket i pločice. Usisivač Unlimited ProParquet poseduje meku četku HardFloor sa LED svetlima koja omogućava blago čišćenje čak i osetljivih tvrdih podova.

Idi na proizvode

Savršena kombinacija performansi i vremena rada.

Zahvaljujući novoj generaciji baterija sa poboljšanim kapacitetom, visokoefikasnom i snažnom motoru TurboSpin u kombinaciji sa papučicom visokih performansi i pametnom automatskom režimu rada, novi usisivač Bosch Unlimited 8 pruža snagu – onda kada vam je potrebna.

Brži, lakši i efikasniji.

Doživite visok nivo performansi čišćenja zahvaljujući našem novom, 50% bržem, 32% lakšem2. motoru TurboSpin – brzine do 82000 o/min. Motor koji je napravila kompanija Bosch u Nemačkoj na osnovu 80 godina iskustva isporučuje se sa garancijom od 10 godina5.

Baterija najnovije generacije sa 33% više energije³.

Otkrijte energiju naše nove baterije Bosch Power Plus od 18 V i 4 Ah, koja pruža visok nivo performasi čišćenja i neograničeno vreme rada1. Najnovija generacija ćelija visoke snage pruža do 100% više snage u samo 47% većem pakovanju3.

Unapređene performanse čišćenja sa ugrađenim LED svetlima koja osvetljavaju pod.

Maksimalna fleksibilnost i savršeni rezultati čišćenja.

Otkrijte poboljšane performase četke AllFloor HighPower koja omogućava lako čišćenje svih vrsta podova kao što su tepisi, tvrdi podovi i pločice. Četka sakuplja više od 99,9% prašine i nečistoće6.Jaka ugrađena LED svetla osvetljavaju svu prašinu, čak i u mračnim oblastima.

Automatski režim

Pametan automatski režim pruža savršenu kombinaciju performansi i vremena rada pomoću automatskog određivanja vrste poda i prilagođavanja protoka vazduha takvom podu.

Dodatni pribor za svaku situaciju.

Usisivač Bosch Unlimited 8 poseduje koristan dodatni pribor koji vam omogućava da očistite različite površine, kao što su stolovi, tapacirani nameštaj ili čak unutrašnjost automobila.

Kako se brinuti o novom usisivaču Unlimited 8

Raspakivanje i prvo podešavanje.

Pogledajte šta je sve uključeno u isporuku i kako da podesite svoj novi omiljeni proizvod koji vam pomaže u domaćinstvu.

Jednostavno čišćenje filtera i četke.

S vremena na vreme, neophodno je da očistite filter i četku. Evo kako to da uradite.

Montaža zidnog postolja.

Evo kako da montirate postolje koje štedi prostor i omogućava punjenje tankog i elegantnog usisivača Unlimited.

Zamenjiva baterija.

Click n'Power - pogledajte kako je lako ukloniti i zameniti bateriju.

(1) Vreme rada: jedna baterija puni se brzim punjačem dok se druga koristi u eko režimu. Performanse: u turbo režimu ovaj uređaj dostiže nivo sakupljanja prašine koji pruža usisivač sa kablom u skladu sa Uredbom Komisije (EU) br. 666/2013 (mereno u skladu sa standardom EN 60312:2017).
(2) u poređenju sa motorom iz naše prethodne Unlimited serije | 8 BBS1114
(3) baterija poseduje veću snagu u poređenju sa Bosch 18 V Power For All baterijom od 3 Ah.
(4) uslove garancije potražite na veb lokaciji www.bosch-home.rs/mybosch
5) Bosch PSM 18 LI + Bosch ALB 18 LI + Emmaljunga eStroller kompatibilni su samo sa baterijama od 1,5 Ah – 3,0 Ah.
(6) sakupljanje prašine mereno u turbo režimu na tvrdom podu sa papučicom za teško dostupna mesta. Testirano u skladu sa standardom EN 60312-1