Aspiratori

Jednostavno savršena Bosch kuhinja.

Prodajna akcija Jednostavno savršena Bosch kuhinja važi u periodu 3.9. do 31.12.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike.

Više o akciji

Svež vazduh za vašu kuhinju.

Da bismo se postarali za to da osetite samo mirise koje zaista želite da osetite kada kuvate, razvili smo asortiman posebno moćnih aspiratora. Pored toga, zahvaljujući izolaciji i pogonu sa niskim nivoom buke toliko su tihi da ćete vi i vaši gosti jedva išta čuti.

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Naši zidni aspiratori: moćne performanse, sveden dizajn.

Zidni aspiratori se obično montiraju iznad ploče za kuvanje, na zid između visećih elemenata. Ovaj tip aspiratora se lepo uklapa u liniju vaših kuhinjskih elemenata dok obezbeđuje efikasnu ventilaciju koju ćete jedva videti – ali primetićete neverovatan efekat.

Na zidne aspiratore

Naši ostrvski aspiratori: okačite moderno remek delo u svoju kuhinju.

Naši ostrvski aspiratori su specijalno dizajnirani za upotrebu iznad vašeg kuhinjskog ostrva i slobodno vise sa plafona iznad njega. Zahvaljujući širokom izboru klasičnog dizajna i raznih veličina, ostrvski aspiratori nude idealno rešenje za svaku kuhinju i svaki zahtev.

Na ostrvske aspiratore

Naši ugradni aspiratori na izvlačenje: gotovo nevidljivo rešenje.

Ugradni aspiratori na izvlačenje ugrađuju se u viseći element. Da biste rukovali njima, ravan deo se izvlači, čime se povećava površina za odvod vazduha. Kod mnogih aspiratora ovog tipa, ravan prednji deo može čak da se uskladi sa vašim kuhinjskim elementima. Tako da će ovaj aspirator biti skoro nevidljiv u vašoj kuhinji.

Na ugradne aspiratore na izvlačenje

Naši podugradni aspiratori: lako se uklapaju u svaki kuhinjski dizajn.

Podugradni aspiratori mogu se savršeno uklopiti u svaki kuhinjski dizajn. Bez obzira na to da li više volite brušeni čelik, crnu ili belu boju, oni se uvek savršeno uklapaju.

Na podugradne aspiratore

Naši potpuno ugradni aspiratori: mnogo opcija za ugradnju, jedinstvene performanse.

Potpuno ugradni aspiratori se u potpunosti ugrađuju u kuhinjski element ili dimnjak od drveta ili metala. Tako nude maksimalnu slobodu u pogledu dizajna u kuhinji.

Na potpuno ugradne aspiratore

Slobodno nas optužite da smo perfekcionisti. Trudimo se da budemo.

Da bismo bili sigurni da su naši aspiratori zaista otporni na rđu, prskamo ih finim sprejom slanog rastvora u toku 24 sata. Ako to prežive, zagrevamo dodekansku kiselinu ispod aspiratora – dok ne počnu da se stvaraju oblaci dima. Ako gust dim bude uklonjen u kratkom vremenskom roku, ostavljajući čist vazduh, za aspirator se zaista može reći da ispunjava Boschove visoke standarde kvaliteta i možete ga slobodno poneti kući.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!