Aspiratori

Ploča za kuvanje sa ugrađenim ventilacionim modulom

Za neke, to je ploča za kuvanje koja takođe pruža savršenu ventilaciju. Za druge, to je aspirator koji takođe savršeno kuva.

Više

Aspiratori koji odgovaraju svačijem ukusu i dizajnu svake kuhinje.

Ukusi u pogledu dizajna kuhinje razlikuju se koliko i ukusi kada je u pitanju hrana. Zbog toga Bosch nudi širok asortiman aspiratora kako biste mogli da pronađete onaj koji se uklapa u vašu kuhinju iz snova.

Više

Svež vazduh za vašu kuhinju.

Da bismo se postarali za to da osetite samo mirise koje zaista želite da osetite kada kuvate, razvili smo asortiman posebno moćnih aspiratora. Pored toga, zahvaljujući izolaciji i pogonu sa niskim nivoom buke toliko su tihi da ćete vi i vaši gosti jedva išta čuti.

Domino ventilacioni moduli: za profesionalne kuvare koji žele najsavremeniji aspirator.

Domino ventilacioni modul: novi Bosch ventilacioni modul ugrađuje se odmah pored vaše omiljene Bosch ploče za kuvanje. Para i neprijatni mirisi sada će biti otklonjeni direktno na njihovom izvoru i neće imati šansu da se prošire. Uz novi domino ventilacioni modul, doživećete potpuno nov nivo slobode i fleksibilnosti u planiranju svoje nove kuhinje. Bez obzira na to da li je vaša kuhinja velika, mala, otvorenog ili zatvorenog dizajna; da li je ploča za kuvanje ugrađena ispod kuhinjskog elementa, kosog plafona ili prozora: Bosch će vam uvek obezbediti vašu omiljenu kombinaciju ploče za kuvanje i ventilacionog modula.

Na ventilacione module na radnoj površini

Naši zidni aspiratori: moćne performanse, sveden dizajn.

Zidni aspiratori se obično montiraju iznad ploče za kuvanje, na zid između visećih elemenata. Ovaj tip aspiratora se lepo uklapa u liniju vaših kuhinjskih elemenata dok obezbeđuje efikasnu ventilaciju koju ćete jedva videti – ali primetićete neverovatan efekat.

Na zidne aspiratore

Naši ostrvski aspiratori: okačite moderno remek delo u svoju kuhinju.

Naši ostrvski aspiratori su specijalno dizajnirani za upotrebu iznad vašeg kuhinjskog ostrva i slobodno vise sa plafona iznad njega. Zahvaljujući širokom izboru klasičnog dizajna i raznih veličina, ostrvski aspiratori nude idealno rešenje za svaku kuhinju i svaki zahtev.

Na ostrvske aspiratore

Naši ugradni aspiratori na izvlačenje: gotovo nevidljivo rešenje.

Ugradni aspiratori na izvlačenje ugrađuju se u viseći element. Da biste rukovali njima, ravan deo se izvlači, čime se povećava površina za odvod vazduha. Kod mnogih aspiratora ovog tipa, ravan prednji deo može čak da se uskladi sa vašim kuhinjskim elementima. Tako da će ovaj aspirator biti skoro nevidljiv u vašoj kuhinji.

Na ugradne aspiratore na izvlačenje

Naši podugradni aspiratori: lako se uklapaju u svaki kuhinjski dizajn.

Podugradni aspiratori mogu se savršeno uklopiti u svaki kuhinjski dizajn. Bez obzira na to da li više volite brušeni čelik, crnu ili belu boju, oni se uvek savršeno uklapaju.

Na podugradne aspiratore

Naši potpuno ugradni aspiratori: mnogo opcija za ugradnju, jedinstvene performanse.

Potpuno ugradni aspiratori se u potpunosti ugrađuju u kuhinjski element ili dimnjak od drveta ili metala. Tako nude maksimalnu slobodu u pogledu dizajna u kuhinji.

Na potpuno ugradne aspiratore

Naši plafonski aspiratori: za dosta prostora iznad glave i čist vazduh u celoj vašoj okolini.

Plafonski aspirator ugrađuje se direktno na noseći kuhinjski plafon. Ne samo da obezbeđuje čist vazduh, već pruža i odlično osvetljenje za vašu ploču za kuvanje i dovoljno prostora iznad glave.

Na plafonske aspiratore

Slobodno nas optužite da smo perfekcionisti. Trudimo se da budemo.

Da bismo bili sigurni da su naši aspiratori zaista otporni na rđu, prskamo ih finim sprejom slanog rastvora u toku 24 sata. Ako to prežive, zagrevamo dodekansku kiselinu ispod aspiratora – dok ne počnu da se stvaraju oblaci dima. Ako gust dim bude uklonjen u kratkom vremenskom roku, ostavljajući čist vazduh, za aspirator se zaista može reći da ispunjava Boschove visoke standarde kvaliteta i možete ga slobodno poneti kući.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!