Akcije i novosti

Jednostavno do savršenih rezultata

Prodajna akcija “Izuzetna ponuda – mali kućni aparati i 5 godina osvežavajuće garancije” važi u periodu 25.06. – 31.08.2018. U ovom periodu za kupce Bosch aparata smo pripremili 5 godina garancije na sve Bosch frižidere kao i popust na male kućne aparate.

Više o akciji

EXCLUSIV. Vrhunska linija. Stvorena za vas.

Bosch Exclusive veš mašine i mašine za sušenje veša jedinstvene su već na prvi pogled. Odlikuju ih brojne inovativne tehnologije kao što su dodatni programi i funkcije koje osiguravaju maksimalan komfor pri korišćenju aparata.

Od 15. 10. 2017 do 15. 1. 2019 kupovinom Bosch mašina za pranje i mašina za sušenje veša linije Exclusiv ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije. Pravo na produženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Garancija će biti važeća uz odštampan garantni list koji dobijate registracijom i originalni račun.

Više o liniji Exclusiv Online registracija i štampanje garantnog lista Uslovi za 5 godina garancije (PDF)

Izaberite usisivač po vašoj meri

Osnovna uloga usisivača je usisavanje površina i na prvi pogled tu nema neke preterane nauke. Međutim mi ne smatramo da je usisavanje isto ako u domu imate osobe sklone alergijama, ako volite životinje i imate kućne ljubimce ili ako nekome u vašem domu smeta buka. Zato smo podelili naše usisivače u 5 svetova odnosno kategorija prema kojima ćete jednostavno i na prvi pogled moći da izaberete usisivač koji najviše odgovara vašim potrebama.

Pronađite odgovarjajući usisivač

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

5 godina potpune garancije

Registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dna od datuma kupovine ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije za:

- frižidere kupljene od 1. 6. 2018. do 30. 9. 2018.

- mašine za pranje i mašine za sušenje veša linije Exclusiv kupljene od 15. 10. 2017. do 15. 1. 2019.

- usisivače sa kesom kupljene od 21. 5. 2018. do 31. 8. 2018.

- mašine za pranje, mašine za sušenje i mašine za pranje i sušenje veša kupljene of 15. 9. 2018 do 15. 1.2019.

Garancija će biti važeća uz odštampan garantni list koji dobijate registracijom i originalni račun.

Više o akciji

Jednostavno savršena Bosch kuhinja

Prodajna akcija Jednostavno savršena Bosch kuhinja važi u periodu 3.9. do 31.12.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike (rerne, ploče, sudomašine, aspiratore i frižidere). Kod vaših prodavaca bele tehnike pronađite oznaku izuzetna ponuda i uživajte u Bosch kućnim aparatima.

Više o akciji

Bosch Kitchen Inspirator

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

PerfectDry

PerfectDry mašine za pranje sudova

Zahvaljujući PerfectDry mašini za pranje sudova zasnovanoj na zeolitu, možete odmah smestiti plastične sudove u kuhinjski element čim mašina za pranje sudova završi sa radom. Bez potrebe za njihovim prethodnim ručnim sušenjem.

Na PerfectDry mašine za pranje sudova

iDOS

Mašine za pranje veša sa funkcijom i-DOS

Jedina stvar koju sada treba da uradite kako biste dobili savršene rezultate pranja jeste da se opustite. Nove Bosch mašine za pranje veša sa sistemom automatskog doziranja i-DOS podešavaju preciznu količinu deterdženta za vas, tačno u mililitar – a potreban je samo jedan pritisak na dugme.

Na mašine za pranje veša sa funcijom i-DOS

ActiveOxygen

ActiveOxygen mašine za pranje veša

Vaša omiljena odeća omiljena je i vašem psu? Nema problema, uz pomoć Bosch funkcije ActiveOxygen na 20 °C odeća nikada nije bila tako higijenski čista. Naše nove mašine za pranje veša iz Serije 6 i Serije 8 sa funkcijom ActiveOxygen peru higijenski čisto na niskim temperaturama i vode računa o vašoj omiljenoj odeći.

Na mašine za pranje veša sa funkcijom ActiveOxygen

Ploča za kuvanje sa ugrađenim ventilacionim modulom

Po prvi put, kreirali smo ploče za kuvanje sa ugrađenim ventilacionim modulom, tako da možete lako i fleksibilno dizajnirati svoju kuhinju onako kako želite. Oni predstavljaju kombinaciju najboljih funkcija naših indukcionih ploča za kuvanje i aspiratora u jednom aparatu. Kao što je PerfectCook senzor i PerfectFry senzor koji vam pomažu da savršeno pripremite svoja omiljena jela. Ili naš PerfectAir senzor koji prilagođava snagu ventilacionog modula u zavisnosti od potrebnog nivoa snage. Ugrađeni ventilacioni modul izvlači paru i neprijatne mirise na njihovom izvoru, tako da možete da se koncentrišete na ono što je najvažnije: kuvanje.

Na ploča za kuvanje sa ugrađenim ventilacionim modulom

nova generacija staklokeramičkih i indukcionih ploča za kuvanje

Nova generacija staklokeramičkih i indukcionih ploča za kuvanje

Na jednostavan način do savršenih rezultata: naše staklokeramičke ploče za kuvanje dizajnirane su tako da učine kuvanje i prženje što jednostavnijim. Uživajte u inteligentnoj regulaciji temperature zahvaljujući senzorima za kuvanje i prženje, kao i inovativnim kontrolama i fleksibilnim indukcionim zonama za kuvanje. Usavršite pripremu čak i komplikovanih jela uz malo rada – i mnogo uživanja.

Na novu generaciju staklokeramičkih i indukcionih ploča

Ploče sa tehnologijom FlameSelect

Plinske ploče sa tehnologijom FlameSelect

U Boschu želimo da vaše kuvanje na plin učinimo što jednostavnijim, bezbednijim i ugodnijim. Zbog toga smo za vas razvili tehnologiju FlameSelect. Bosch plinske ploče prepune inovativne tehnologije nude potpuno nov nivo preciznosti kada je reč o podešavanju plamena odabirom unapred određenih nivoa snage. Bosch plinske ploče privlače pažnju i svojim izgledom zbog toga što svaka zasebna ploča predstavlja remek-delo vanvremenskog dizajna, pažljivo odabranog materijala i funkcije.

Na plinske ploče sa tehnologijom FlameSelect

Sva rešenja za ventilaciju

Ventilacija

Aspiratori koji odgovaraju svačijem ukusu i dizajnu svake kuhinje.

Ukusi u pogledu dizajna kuhinje razlikuju se koliko i ukusi kada je u pitanju hrana. Zbog toga Bosch nudi širok asortiman aspiratora kako biste mogli da pronađete onaj koji se uklapa u vašu kuhinju iz snova.

Na sva rešenja za ventilaciju

Kuvanje i pečenje Serija 8

Kuvanje sa Serijom 8

Zahvaljujući novom intuitivnom kontrolnom prstenu, svoje aparate iz Serije 8 možete podešavati jednostavno i praktično samo jednim dodirom. Osim toga, TFT ekran prilagođen korisniku intuitivno vas vodi kroz sve stavke menija. To vam u svakom trenutku daje potpunu kontrolu nad jelima i sve uspeva sa lakoćom.

Aparati za kuvanje i pečenje iz Serije 8

Frižideri sa zamrzivačem VitaFresh

Kombinovani frižider sa zamrzivačem VitaFresh

Frižideri iz Serije 8 imaju naš najbolji sastav za održavanje svežine VitaFresh pro. On održava hranu svežom do tri puta duže na temperaturama od -1 °C do +3 °C uz održavanje savršenog nivoa vlažnosti. Zahvaljujući kombinaciji temperature i vlažnosti štite se sve arome, važne hranljive supstance i vredni vitamini u vašim svežim namirnicama. Stoga je zdrava ishrana lakša nego ikada ranije uz svakodnenvo konzumiranje svežeg voća i povrća.

Na kombinovane frižidere sa zamrzivačem VitaFresh

Kuhinjski aparat OptiMUM

Univerzalni kuhinjski aparat OptiMUM

60 godina iskustva jednostavno su najbolji recept. Od sada ste savršeno opremljeni za realizaciju svake svoje ideje u pogledu pečenja. Moćan OptiMUM sa ugrađenom vagom i funkcijom SensorControl Plus automatski pruža savršene rezultate.

Na OptiMUM

MaxoMixx štapni mikser

MaxoMixx štapni mikser

Pun pogodak za svakog ozbiljnog kuvara. Motor novog MaxoMixx štapnog miksera od 800 vati isporučuje snagu koja vam je potrebna za profesionalne rezultate jednim pritiskom na dugme.

Na štapni mikser MaxoMixx

MiniOn Mini

Usisivači MoveOn Mini

Mali ali divni! Novi MoveOn Mini iznenadiće vas svojom malom težinom i velikom elegancijom – ali u mini formatu. Savršen za jednostavno, brzo čišćenje čak i malih soba i ograničenog prostora.

Na usisivače MoveOn Mini

MoveOn

Usisivači MoveOn

MoveOn je prepun energije! Velika snaga garantuje temeljno čišćenje za tren oka – pritom štedeći energiju. Izaberite omiljenu boju – tirkiznu, crvenu ili sivo-braon!

Na usisivače MoveOn

VitaStyle Mixx2Go

VitaStyle Mixx2Go

Vrhunski dizajn u kombinaciji sa savršenom funkcionalnošću: ovaj elegantni blender je savršen za mešanje toplih i hladnih sastojaka kao što su domaće ukusne supe, šejkovi ili zdravi gusti napici. Posle pripreme ih jednostavno ponesite gde god želite – zahvaljujući zgodnoj 2Go boci izrađenoj od visokokvalitetnog Tritana.

Na VitaStyle Mixx2Go

CleverMixx ručni mikser

CleverMixx ručni mikser

Ovaj moderan ručni mikser uneće glamur u vašu kuhinju. Dostupan u više boja, novi mikser CleverMixx dovodi faktor zabave do vrhunca, a zahvaljujući snažnom, ali tihom motoru, pruža savršene rezultate. Naravno, njegov dodatni pribor može se prati u mašini za pranje sudova.

Na ručni mikser CleverMixx

Usisivač Relaxx'x ProSilence 66

Usisivač Relaxx’x ProSilence 66

Bosch Relaxx'x ProSilence 66, sa novorazvijenom SilentClean premium papučicom za pod i najsavremenijim sistemom SilenceSound System™, predstavlja kombinaciju impresivne snage čišćenja i prijatno niskog nivoa buke. Sve komponente sistema RobustAir™, koji omogućava temeljno čišćenje, savršeno su usklađene.

Na usisivač Relaxx'x ProSilence 66

SilentMixx Power-Mixer

SilentMixx Power-Mixer

Ukusni gusti napici, slasne supe i osvežavajući lomljeni led. Bosch SilentMixx može da pripremi bilo šta od toga, pri čemu ćete ga jedva čuti.

Na najtiši blender SilentMixx Power-Mixer

Zoo'o ProAnimal sa kesom

Usisivač Zoo'o ProAnimal sa kesom

Bosch Zoo'o ProAnimal usisivač sa kesom, koji je posebno dizajniran tako da zadovolji potrebe vlasnika kućnih ljubimaca, temeljno uklanja životinjske dlake sa svih površina. Zahvaljujući kesi za prašinu PowerProtect, dobićete savršen rezultat: ne samo da ona obezbeđuje da vaš Bosch usisivač temeljno čisti, već i zadržava prašinu zatvorenu unutra, dodatno olakšavajući život sa vašim krznenim prijateljima.

Na usisivače Zoo'o ProAnimal sa kesom

Zoo'o ProAnimal sa posudom

Zoo’o ProAnimal usisivač sa posudom

Nema kese, znači nema naknadnih troškova. Neverovatno moćan i tih, a zahteva samo minimalno održavanje zahvaljujući tehnologiji SensorBagless™.

Na usisivače Zoo'o ProAnimal sa posudom

Zoo'o ProAnimal štapni usisivač

Zoo'o ProAnimal štapni akumulatorski usisivač

Usisavajte bez kablova i fleksibilnije nego ikada ranije, pri čemu nećete morati da pravite kompromise u pogledu performansi. Bosch litijum-jonske baterije obezbeđuju naročito dugotrajnu upotrebu.

Na štapni akumulatorski usisivač Zoo'o ProAnimal

Zoo'o ProAnimal usisivači

Usisivači Zoo'o ProAnimal

• Usisivač koji je posebno dizajniran tako da zadovolji potrebe vlasnika kućnih ljubimaca

• Moćne ProAnimal papučice jednostavne za čišćenje.

• Temeljno čišćenje svih vrsta podova – brzo uklanjanje životinjskih dlaka.

Na sve usisivače Zoo'o ProAnimal

VitaExtract

VitaExtract Slow Juicer

Sporo okretanje, blago ceđenje, tih rad i praktično čišćenje - naš sokovnik za hladno ceđenje može sve to. Za ukusne i zdrave sokove i guste napitke.

VitaExtract Slow Juicer

Athlet štapni usisivač

Athlet štapni usisivač bez kabla

Štapni akumulatorski usisivači iz asortimana Athlet izuzetno su izdržljivi i podjednako su moćni kao konvencionalni usisivači. Njima se lako upravlja, a tepisi, drveni podovi i pločice biće temeljno očišćeni zahvaljujući tehnologiji SmartSensor Control.

Na štapni usisivač Athlet

Unlimited – štapni akumulatorski usisivač

Ako želite da vaš dom bude čist u svakom trenutku, potreban vam je uređaj koji je uvek pri ruci kad god vam je potreban. Unlimited štapni akumulatorski usisivač omogućava vremenski neograničen rad*, zahvaljujući zamenjivim baterijama i brzom punjaču. Jedna baterija se može puniti dok se druga baterija koristi, tako da je uređaj uvek spreman za upotrebu i nikada ne može ostati bez napajanja.

Na štapni akumulatorski usisivač Unlimited

10-godišnja garancija na inverter motor

Registracijom na našoj web stranici možete ostvariti garanciju na 10 godina na EcoSilence Drive™ motor mašina za pranje i mašina za pranje i sušenje veša.

* Potrebna je online registracija u roku od 8 nedelja nakon isporuke.

Online registracija i štampanje garantnog lista

10-godišnja garancija protiv korozije unutrašnje kade

Bosch daje 10 godina garancije na koroziju unutrašnje kade za mašine za pranje sudova u skladu sa uslovima garancije.

* Potrebna je online registracija u roku od 8 nedelja nakon isporuke.

Online registracija i štampanje garantnog lista

Kada tražite kućne aparate, pristanite samo na najbolje.

Bosch je brend broj 1 za glavne kućne aparate u Evropi* i nastavljamo da težimo ka izvrsnosti. Dozvolite da vam pomognemo da stvorite svoj idealan dom - uostalom, mi smo stručnjaci.

Na proizvode

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!