Rerne

Život je ukusan. Sa šporetima i rernama kompanije Bosch, može biti još ukusniji.

Prilikom konstruisanja šporeta i rerni, merilo ste nam vi i vaš svakodnevni život. Svoje uređaje ne procenjujemo samo na osnovu savršenih rezultata pečenja. Izrađujemo ih od najstabilnijih materijala i testiramo njihovu izdržljivost beskrajnim testovima opterećenja. Tako da možete biti sigurni da će vam i nadalje izvanredno služiti. Iz dana u dan.

U čemu je razlika između šporeta, rerne i kompakte ugradne rerne?

Ugradni šporeti

Ugradni šporeti se ugrađuju ispod ploče za kuvanje u nizak kuhinjski element ispod radne površine. Pločom za kuvanje upravlja se preko šporeta. Kada zamenite šporet, obratite pažnju na to da odgovara ploči za kuvanje.

Rerne

Rerna se može ugraditi bilo ispod radne ploče ili ergonomski u nivou očiju u visokom kuhinjskom elementu. Odvojena ploča za kuvanje može se zasebno ugraditi, nezavisno od rerne.

Kompaktne ugradne rerne

Kompaktne ugradne rerne koje zahtevaju prostor za ugradnju veličine 45 cm idealne su za ergonomsko postavljanje u visokom kuhinjskom elementu. Kompaktnom ugradnom rernom možete zameniti rernu, dopuniti je ili kombinovati obe. Kompaktnu ugradnu rernu takođe možete kombinovati sa ugrađenim mikrotalasima ili sa drugom praktičnom opremom.

Kako želite da otvarate svoju rernu ili šporet?

Padajuća vrata

Padajuća vrata se otvaraju nadole. Izrađena su od sigurnosnog stakla na celoj površini i lako se čiste. Obložene šarke znače da se zatvaraju veoma blago.

Na šta treba da obratim pažnju kada povezujem šporet ili rernu?

Sve rerne su spremne za uključivanje u struju, ali potreban im je poseban osigurač. Kvalifikovan električar mora da priključi šporet direktno na visokonaponsku struju.

Na šta treba da obratim pažnju kada povezujem kompaktnu ugradnu rernu?

Kod nove kompaktne ugradne rerne, treba da proverite šemu u pregledu proizvoda. Vodite računa o tome da proverite visinu, dubinu i širinu.

Koje su opcije kombinacija za otvor od 60 cm?

U prostoru koji je visok 60 cm, možete kombinovati kompaktnu ugradnu rernu visine 45 cm sa grejnom fiokom od 14 cm.

Šta moram da uzmem u obzir prilikom zamene starog šporeta?

Proverite kod specijalizovanog prodavca da li se nov aparat može kombinovati sa starom pločom za kuvanje.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Da bismo vam pomogli da vaša kuhinja postane prava kuhinja iz snova, nudimo vam ne samo ugradne aparate za kuvanje i pečenje, već i ugradne mašine za pranje sudova, kao i frižidere i zamrzivače. Svi naši kućni aparati predstavljaju kombinaciju vanvremenskog, sofisticiranog dizajna sa izvrsnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, izdržljivošću i praktičnošću.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!