Ploče za kuvanje

Sprečite pojavu štetnih supstanci u prženoj hrani.

Prženje takođe može biti zdravo zahvaljujući pločama za kuvanje sa funkcijom PerfectFry.

Živi zdravo #LikeABosch

Vaše zadovoljstvo je ono što nas pokreće.

Svi želimo da budemo zadovoljni i srećni, čak i u ovom periodu kada se naš život naglo promenio. Ova promena može biti dobra jer sada imamo vremena da se fokusiramo na sebe.

Više

Šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine plinske ploče.

Jednom plinska ploča, uvek plinska ploča. Međutim, koje faktore treba imati na umu kada dođe vreme za kupovinu nove ploče za kuvanje? Kako biste bili sigurni da ste sve uzeli u obzir, naš tim stručnjaka u kompaniji Bosch sastavio je koristan spisak od 8 pitanja koja treba da postavite sebi prilikom kupovine nove plinske ploče.

Više

Ploča za kuvanje sa ugrađenim ventilacionim modulom

Za neke, to je ploča za kuvanje koja takođe pruža savršenu ventilaciju. Za druge, to je aspirator koji takođe savršeno kuva.

Više

Plinske ploče sa tehnologijom FlameSelect

U Boschu želimo da vaše kuvanje na plin učinimo što jednostavnijim, bezbednijim i ugodnijim. Zbog toga smo za vas razvili tehnologiju FlameSelect. Bosch plinske ploče prepune inovativne tehnologije nude potpuno nov nivo preciznosti kada je reč o podešavanju plamena odabirom unapred određenih nivoa snage. Bosch plinske ploče privlače pažnju i svojim izgledom zbog toga što svaka zasebna ploča predstavlja remek-delo vanvremenskog dizajna, pažljivo odabranog materijala i funkcije.

Više o FlameSelect

Naše najbolje ploče za kuvanje i aspiratori. Savršeno iskombinovani u jednom aparatu.

Da bismo vam omogućili veću slobodu i fleksibilnost u dizajniranju kuhinje, razvili smo ploče za kuvanje sa ugrađenim ventilacionim modulom. Ove ploče za kuvanje predstavljaju kombinaciju najnovijih tehnologija naših indukcionih ploča i aspiratora u jednom aparatu. Ugrađeni ventilacioni modul izvlači paru i neprijatne mirise na njihovom izvoru.

Na sve ploče za kuvanje sa ugrađenom ventilacijom

Naše indukcione ploče: manje čekanja, niža potrošnja struje i više pouzdanosti.

Naše indukcione ploče ne mogu da čine čuda, ali mogu da pruže rezultate brže od konvencionalnih ploča. Na Bosch indukcionoj ploči, 2 litra vode može dvaput brže da proključa nego na keramičkoj ploči. Tako možete brže poslužiti večeru, koristeći manje električne energije. Što znači da vam ostaje više vremena za uživanje.

Na sve indukcione ploče

Naše plinske ploče: izbor profesionalnih kuvara u vašoj kuhinji.

Za mnoge profesionalne kuvare plinske ploče su još uvek prvi izbor. Pomoću Bosch plinskih ploča, i vi možete uživati u svim njihovim prednostima. Ne samo da savršeno i trenutno možete kontrolisati toplotu, već se naše plinske ploče i lako čiste i apsolutno su bezbedne, zahvaljujući sofisticiranom dizajnu.

Na sve plinske ploče

Naše staklokeramičke ploče: klasično i nenadmašno praktično kuvanje.

Površine od stakla i keramike koje se lako čiste i koje takođe izgledaju dobro: sa našim staklokeramičkim pločama možete uživati u kuvanju i jelu još duže, trošeći manje vremena na čišćenje. Zahvaljujući ugrađenoj TouchControl tabli, uvek imate potpunu kontrolu radi maksimalne bezbednosti.

Na sve staklokeramičke ploče

Naše Domino ploče pružaju vam najbolje iz oba sveta.

Ako ste ikad sanjali o tome da kombinujete indukcione, staklokeramičke i plinske ploče, naše Domino ploče su rešenje za vas. Mogu se u potpunosti prilagoditi kako bi odgovarale vašim preferencama i savršeno se složiti u pogledu izgleda. Ljubitelji azijske kuhinje takođe imaju mogućnost dodavanja gorionika za wok ili teppanyaki ploče za japanska jela. Naši Domino ventilacioni moduli savršeno se slažu uz naše Domino ploče. Ugrađeni odmah pored ploče, oni izvlače paru i neprijatne mirise na njihovom izvoru. Para i zamagljene naočare nikada vam više neće predstavljati problem.

Na sve domino ploče

Sve što treba da uradite da biste napravili savršenu šniclu jeste da uključite ploču za kuvanje.

Naše ploče sa jednom ringlom i zasebne ploče pružaju širok opseg funkcija koje vam pomažu u kuvanju i prženju radi savršenih rezultata. Na primer, funkcija FryingSensor Plus vodi računa o vašoj šnicli dok vi birate vino. Ne samo da HighSpeed zona na vašoj ploči za kuvanje omogućava da voda provri 20% brže, već i olakšava karamelizovanje hrane.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!