Ploče za kuvanje

Pomozite nam i osvojite Bosch Unlimited usisivač u vrednosti od 59.990 RSD

Koliko ste zadovoljeni uređajem? Svi koji recenziju uradite u periodu 18.6. - 31.7.2018. mogu da dobiju jedan od 3 Bosch Unlimited usisivača.

Napišite recenziju i osvojite Unlimited usisivač Uslovi za Bosch nagradno takmičenje

Jednostavno do savršenih rezultata. Bosch.

Prodajna akcija Jednostavno do savršenih rezultata važi u period 23.04. – 30.06.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike (rerne, ploče, sudomašine, aspiratore i frižidere).

Više o akciji

Najteža stvar u kuvanju biće vam sastavljanje spiska za kupovinu.

Pošto su vam ruke već dovoljno zauzete kada kuvate, dodali smo dosta praktičnih funkcija tako da ne morate dodatno da se zamarate.

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Naše indukcione ploče: manje čekanja, niža potrošnja struje i više pouzdanosti.

Naše indukcione ploče ne mogu da čine čuda, ali mogu da pruže rezultate brže od konvencionalnih ploča. Na Bosch indukcionoj ploči, 2 litra vode može dvaput brže da proključa nego na keramičkoj ploči. Tako možete brže poslužiti večeru, koristeći manje električne energije. Što znači da vam ostaje više vremena za uživanje.

Na sve indukcione ploče

Naše plinske ploče: izbor profesionalnih kuvara u vašoj kuhinji.

Za mnoge profesionalne kuvare plinske ploče su još uvek prvi izbor. Pomoću Bosch plinskih ploča, i vi možete uživati u svim njihovim prednostima. Ne samo da savršeno i trenutno možete kontrolisati toplotu, već se naše plinske ploče i lako čiste i apsolutno su bezbedne, zahvaljujući sofisticiranom dizajnu.

Na sve plinske ploče

Naše staklokeramičke ploče: klasično i nenadmašno praktično kuvanje.

Površine od stakla i keramike koje se lako čiste i koje takođe izgledaju dobro: sa našim staklokeramičkim pločama možete uživati u kuvanju i jelu još duže, trošeći manje vremena na čišćenje. Zahvaljujući ugrađenoj TouchControl tabli, uvek imate potpunu kontrolu radi maksimalne bezbednosti.

Na sve staklokeramičke ploče

Naše Domino ploče pružaju vam najbolje iz oba sveta.

Ako ste ikad sanjali o tome da kombinujete indukcione, staklokeramičke i plinske ploče, naše Domino ploče su rešenje za vas. Mogu se u potpunosti prilagoditi kako bi odgovarale vašim preferencama i savršeno se složiti u pogledu izgleda. Ljubitelji azijske kuhinje takođe imaju mogućnost dodavanja gorionika za wok ili teppanyaki ploče za japanska jela. Naši Domino ventilacioni moduli savršeno se slažu uz naše Domino ploče. Ugrađeni odmah pored ploče, oni izvlače paru i neprijatne mirise na njihovom izvoru. Para i zamagljene naočare nikada vam više neće predstavljati problem.

Na sve domino ploče

Sve što treba da uradite da biste napravili savršenu šniclu jeste da uključite ploču za kuvanje.

Naše ploče sa jednom ringlom i zasebne ploče pružaju širok opseg funkcija koje vam pomažu u kuvanju i prženju radi savršenih rezultata. Na primer, funkcija FryingSensor Plus vodi računa o vašoj šnicli dok vi birate vino. Ne samo da HighSpeed zona na vašoj ploči za kuvanje omogućava da voda provri 20% brže, već i olakšava karamelizovanje hrane.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!