Mikrotalasne rerne

Bosch mikrotalasne rerne: potpuni užitak za tili čas.

Ukoliko želite da uštedite vreme i energiju pri kuvanju i pečenju, videćete da su Bosch mikrotalasne rerne idealno rešenje. Priprema malih porcija je pogotovo mnogo brža i ekonomičnija u mikrotalasnoj rerni nego u konvencionalnoj rerni ili na šporetu. Vaša smrznuta hrana otopiće se za nekoliko minuta, umesto sati.

Želite li mikrotalasnu rernu ili kompaktnu ugradnu rernu sa mikrotalasima?

Mikrotalasne rerne su pogodne za ugradnju u visoke kuhinjske ormariće ili jedinice na višim nivoima. Naše kompaktne ugradne rerne sa mikrotalasima su višenamenski uređaji koji omogućavaju kombinovanje klasičnih metoda grejanja s mogućnošću brze pripreme hrane.

Koje su dostupne veličine mikrotalasnih rerni i kompaktnih ugradnih rerni?

Mikrotalasne rerne se mogu ugraditi u jedinice na višim nivoima širine 50 cm ili 60 cm ili u visoke kuhinjske ormariće širine 60 cm. Kompaktne ugradne rerne sa mikrotalasima su dostupne u širinama od 60 cm.

U kojim bojama su dostupne mikrotalasne rerne i kompaktne ugradne rerne?

Naše mikrotalasne rerne su dostupne u boji nerđajućeg čelika, polarno-beloj i vulkansko-crnoj boji. Takođe nudimo kompaktne ugradne rerne u satensko-braon boji i boji kvarcnog peska.

Da li se veća jela takođe mogu pripremati u mikrotalasnim rernama?

Mikrotalasne rerne bez rotirajuće ploče takođe su pogodne za veće posude i namirnice.

Šta se može postaviti u prostor za ugradnju umesto mikrotalasne rerne?

Aparat za kuvanje na pari zadržava više vitamina i ukusa kada otapate i podgrevate hranu. Može se ugraditi u otvor za mikrotalasnu rernu u visokom kuhinjskom elementu. Kompaktan aparat pruža sve klasične oblike toplote rerne pored funkcije mikrotalasa.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Da bismo vam pomogli da vaša kuhinja postane prava kuhinja iz snova, nudimo vam ne samo ugradne aparate za kuvanje i pečenje, već i ugradne mašine za pranje sudova, kao i frižidere i zamrzivače. Svi naši kućni aparati predstavljaju kombinaciju vanvremenskog, sofisticiranog dizajna sa izvrsnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, izdržljivošću i praktičnošću.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!