Usisivači sa posudom

Nema kesa, tako da nema ni naknadnih troškova.

Bosch Zoo'o ProAnimal usisivač sa posudom savršeno je pogodan za sve površine, a čak i temeljno uklanja životinjske dlake sa tapeciranog nameštaja, tepiha i tkanina. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji Sensor Bagless Technology™, neverovatno je moćan, ali i tih. Zbog toga će i vaši četvoronožni prijatelji biti srećni!

Zoo’o ProAnimal modeli sa posudom
Listajte nadole
Za ljubitelje kućnih ljubimaca: 30% brže čišćenje*. Bez kabla.

Za ljubitelje kućnih ljubimaca: 30% brže čišćenje*.

ProAnimal turbo četka specijalno je optimizovana za tepihe, a snažni motor ukloniće životinjske dlake brzo i efikasno. Komplet papučica 360™, koji sadrži Zoo'o ProAnimal turbo papučicu, papučicu za tvrde podove i papučicu za tapacirung, znatno olakšava usisavanje i čini ga efikasnijim.

*Usisavanje vlakana na tepisima prema standardu IEC 60312-1: 2011-11 u poređenju sa Bosch BGL3C235 usisavačem sa cilindrom i turbo četkom.

AirTurbo sistem

Sistem AirTurbo znači da su Zoo'o ProAnimal usisivači posebno moćni i temeljni: veliki prečnik vazdušnih kanala omogućava stvaranje velike zapremine vazduha. Motor koji štedi energiju, ali pruža visoke performanse, garantuje snagu potrebnu za pokretanje turbo četke. TurboDriveTM obezbeđuje da se snaga usisivača efikasno prenosi na četku.

Inteligentno samočišćenje pomoću senzorske kontrole
Inteligentno samočišćenje pomoću senzorske kontrole

Inteligentno samočišćenje uz tehnologiju SmartSensor Control

Ugrađeni senzor stalno prati učinkovitost čišćenja. Po potrebi, ovaj senzor automatski aktivira inovativni sistem za samočišćenje koji vraća usisivač Zoo'o ProAnimal na optimalni nivo performansi.

Bez kese. Bez naknadnih troškova.

Periv HEPA higijenski filter i kaseta filtera sa GoreTMCLEANSTREAM membranom traju tokom celog radnog veka aparata. Nema potrebe da stalno kupujete skupe kese za prašinu.

Zoo’o ProAnimal

Zoo'o ProAnimal sa kesom

Savršen za osobe koje pate od alergija zahvaljujući bioničkom filteru protiv neprijatnih mirisa i higijenskoj kesi za prašinu PowerProtect.

Saznajte više

Zoo'o ProAnimal štapni akumulatorski usisivač

Zoo'o ProAnimal štapni akumulatorski usisivač

Usisavajte bez kablova i fleksibilnije nego ikada ranije, pri čemu nećete morati da pravite kompromise u pogledu performansi. Bosch litijum-jonske baterije obezbeđuju naročito dugotrajnu upotrebu.

Saznajte više

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!