Zoo'o ProAnimal sa kesom

Nemilosrdan prema dlakama

Bosch Zoo'o ProAnimal usisivač sa kesom, koji je posebno dizajniran tako da zadovolji potrebe vlasnika kućnih ljubimaca, temeljno uklanja životinjske dlake sa svih površina. Zahvaljujući kesi za prašinu PowerProtect, dobićete savršen rezultat: ne samo da ona obezbeđuje da vaš Bosch usisivač temeljno čisti, već i zadržava prašinu zatvorenu unutra, dodatno olakšavajući život sa vašim krznenim prijateljima.

Zoo’o ProAnimal modeli sa kesom
Listajte nadole
Za ljubitelje kućnih ljubimaca: 30% brže čišćenje*. Bez kabla.

Za ljubitelje kućnih ljubimaca: 30% brže čišćenje*.

ProAnimal turbo četka specijalno je optimizovana za tepihe, a snažni motor ukloniće životinjske dlake brzo i efikasno. Komplet papučica 360™, koji sadrži Zoo'o ProAnimal turbo papučicu, papučicu za tvrde podove i papučicu za tapacirung, znatno olakšava usisavanje i čini ga efikasnijim.

*Usisavanje vlakana na tepisima prema standardu IEC 60312-1: 2011-11 u poređenju sa Bosch BGL3C235 usisavačem sa cilindrom i turbo četkom.

Sa bioničkim filterom. Savršen za osobe koje pate od alergija.

Jedino higijenski, čist vazduh može da izađe iz perivog, visokoefikasnog filtera. On uklanja neprijatne mirise na prirodan način.

Nova PowerProtect kesa za prašinu.

Izvucite maksimum iz svog usisivača: nova kesa za prašinu PowerProtect garantuje jaku usisnu snagu čak i kada se kesa napuni, što se takođe odnosi i na niskovatne uređaje. Ona filtrira 99,9% sitnih čestica i efikasno štiti motor vašeg usisivača.

Radni radijus je 15 m

Radni radijus je 15 m

Izuzetno dugačak kabl sa senzacionalnim radnim radijusom od 15 m smanjuje maltretiranje sa promenama utičnica.

Zoo’o ProAnimal usisivač sa posudom

Zoo’o ProAnimal usisivač sa posudom

Nema kese, znači nema naknadnih troškova. Neverovatno moćan i tih, a zahteva samo minimalno održavanje zahvaljujući tehnologiji SensorBagless™.

Saznajte više

Zoo'o ProAnimal štapni akumulatorski usisivač

Zoo'o ProAnimal štapni akumulatorski usisivač

Usisavajte bez kablova i fleksibilnije nego ikada ranije, pri čemu nećete morati da pravite kompromise u pogledu performansi. Bosch litijum-jonske baterije obezbeđuju naročito dugotrajnu upotrebu.

Saznajte više

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!