Zoo'o ProAnimal štapni akumulatorski usisivač

Bez kabla i uvek spreman za upotrebu.

Izuzetno fleksibilan i podjednako snažan kao i konvencionalni usisivač*: novi štapni akumulatoski usisivač Zoo'o ProAnimal - savršen za vlasnike kućnih ljubimaca.

*Usisavanje vlakana na tepisima prema standardu IEV 60312-1 u poređenju sa Bosch usisavačem sa cilindrom i turbo četkom (BSG6B100, 600 W).

Više detalja o usisivaču Zoo’o ProAnimal
Listajte nadole

Za ljubitelje kućnih ljubimaca: 30% brže čišćenje*. Bez kabla.

Motorizovana specijalna ProAnimal četka radi na približno 5.000 obrtaja/minutu, postižući temeljne rezultate čišćenja na svim tipovima podova. Valjak četke specijalno je optimizovan za tepihe i uklanja životinjske dlake brzo i efikasno.

U kombinaciji sa tehnologijom SmartSensor Control, Zoo'o ProAnimal je podjednako temeljan kao i konvencionalni usisivač*, pri čemu zahteva samo minimalno održavanje.

Bosch litijum-jonska tehnologija.

Dugotrajno bežično usisavanje: Bosch litijum-jonska baterija ultra visokih performansi objedinjuje visoke performanse sa izuzetno dugotrajnom upotrebom, brzim punjenjem i dugim radnim vekom.

Izuzetno fleksibilan i uvek spreman za upotrebu.

Izuzetno fleksibilan i uvek spreman za upotrebu.

Sveobuhvatna udobnost: štapni akumulatorski usisivač Zoo'o ProAnimal može se ostaviti da stoji bilo gde u prostoriji i dizajniran je tako da bude jednostavan za upotrebu, skladištenje i čišćenje zahvaljujući maloj težini i EasyClean sistemu. Pored toga, fleksibilan zglob papučice olakšava usisavanje ispod i oko nameštaja. Spreman je za upotrebu za tren oka, ako vaši voljeni naprave nered.

Temeljno čišćenje svakog kutka zahvaljujući svestranom specijalnom dodatnom priboru.

Temeljno čišćenje svakog kutka zahvaljujući svestranom specijalnom dodatnom priboru.

Specijalan dodatni pribor uključuje dodatnu kratku ručku, adapter za pričvršćivanje sa crevom i trakom za nošenje na ramenu, kao i papučicu za tapacirung, papučicu za teško dostupna mesta i papučicu za auto sedišta. To znači da je savršen za čišćenje tekstila, teško dostupnih mesta i uglova.

Zoo’o ProAnimal

Zoo'o ProAnimal sa kesom

Savršen za osobe koje pate od alergija zahvaljujući bioničkom filteru protiv neprijatnih mirisa i higijenskoj kesi za prašinu PowerProtect.

Saznajte više

Zoo’o ProAnimal usisivač sa posudom

Zoo’o ProAnimal usisivač sa posudom

Nema kese, znači nema naknadnih troškova. Neverovatno moćan i tih, a zahteva samo minimalno održavanje zahvaljujući tehnologiji SensorBagless™.

Saznajte više

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!