Naše najsvežije ideje za vašu zdravu ishranu.

Odlazak do frižidera nikada nije bio zdraviji.

Kupovina sveže hrane je jedno, ali održavanje njene svežine nešto je sasvim drugo. Naši frižideri sa tehnologijom VitaFresh pro opremljeni su sa dve različite klimatske zone koje pomažu da vaše namirnice ostanu sveže do 3 puta duže. Zahvaljujući preciznim opcijama podešavanja i hermetičkoj zaptivci na fioci, VitaFresh pro svaki put obezbeđuje savršene uslove. Donja fioka je idealna za skladištenje ribe i mesa, dok velika fioka iznad nje poseduje zonu sa podesivom vlažnošću, što je čini savršenom za voće i povrće. Zahvaljujući tome, vaše namirnice ostaće sveže sedmicama, što vama i vašim bližnjima daje potpunu slobodu da uživate u zdravoj ishrani.

Na kombinovane frižidere sa zamrzivačem sa tehnologijom vitaFresh pro

Tako blago kuvanje na pari da će čak i vitamini ostati na večeri.

Vitamini su od suštinske važnosti za naš imunitet i zahvaljujući njima se osećamo, izgledamo i radimo bolje. Nažalost, mnogi vitamini se često gube tokom kuvanja. Međutim, ako koristite nežnu snagu pare, hrana zadržava svoje minerale i do 90% vitamina C*. Pored toga, zadržava i svoju prirodnu aromu i ukus. U našim kombinovanim parnim rernama i parnim rernama, povrće ostaje hrskavo i ukusno, dok piletina i riba postaju meke i sočne. Pored toga, jela kuvana na pari ne zahtevaju skoro ni malo soli ni dodatnog ulja, što ih čini idealnim za sve koji žele da ostanu zdravi i u dobroj kondiciji.

Na kombinovane parne rerne

Zeleni gusti napici: vaš brz put do dugog zdravlja.

Pronalaženje jednostavnog i ukusnog načina za unošenje preporučene količine voća i povrća često može biti nezgodan, dugotrajan proces. Naši blenderi olakšaće vaš put i omogućiti vam da pripremite zdrave, ukusne zelene guste napitke pune kvalitetnih sastojaka. Zahvaljujući programu velike brzine, naši blenderi jednostavno pretvaraju zamrznuto voće i povrće u bogate guste napitke koji zadržavaju sve vitamine i hranljive sastojke. Poseduju automatski program i dolaze sa velikim asortimanom dodatnog pribora kako bi vam što više olakšali rad. Zdravlje nikada nije bilo ukusnije!

Na blendere

* Ispitano pomoću kompaktne parne rerne koja je identična Bosch parnoj rerni CDG634BB1 u režimu grejanja „para na 100 °C”, u trajanju od 7 minuta i paprike rezane na trake širine od 0,3 do 0,7 cm i dužine 3,5 cm. Potvrđeno od strane Univerziteta u Saragosi za kompaniju BSH Hausgeräte GmbH, decembra 2016. Više informacija :

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!