Higijena je prva stvar na našem dnevnom redu.

Grube prema mikrobima, nežne prema koži i odeći.

Naša odeća sakuplja i upija skoro sve sa čim dođemo u kontakt u toku dana. Zbog toga je održavanje odeće higijenski čistom naš prioritet. Bosch mašine za pranje veša poseduju veliki broj programa za pranje i opcije koje vam pomažu da iz svojih mašina izvučete maksimum. Tehnologija ActiveOxygen, na primer, pomaže u uklanjanju do 99,99%* bakterija i mikroba, pri niskim temperaturama i bez dodatka hemijskih sredstava. Osobe sa osetljivom kožom više ne moraju da brinu zahvaljujući programu AllergyPlus, koji jednim pritiskom na dugme efikasno smanjuje ostatke alergena kao što su polen, životinjska dlaka i prašina.

Na mašine za pranje veša sa tehnologijom ActiveOxygen

Ponekad čisto ipak nije dovoljno čisto.

Čisto ne znači uvek higijenski čisto, što može biti prava briga za decu, starije osobe ili osobe sa alergijom.

Usisivač Bosch ProHygienic sa sistemom UltraAllergy pruža trostruku zaštitu od grinja, plesni, polena i drugih alergena. Kombinacijom naše vrhunske tehnologije filtera – PowerProtect Dustbag i naše higijenske zaptivke – obezbeđene su izvanredne performanse čišćenja uz nisku potrošnju energije, a da se pritom alergeni ne ispuštaju nazad u prostoriju. Kao takav, ispunjava najviše higijenske standarde i pomaže vam da vodite brigu o svom domu i svojoj porodici.

Na asortiman ProHygienic usisivača

Uklanjaju svu prljavštinu, čak i onu nevidljivu.

Roditelji posebno razmišljaju o higijeni kada pripremaju hranu za svoju decu. Na kraju krajeva, bočice za bebe i oprema za hranjenje moraju biti potpuno i higijenski čiste – bez izuzetaka. Bosch mašine za pranje sudova sa funkcijom HygienePlus pomažu vam da pojačate higijenu i bezbednost. Funkcija HygienePlus povećava temperaturu vode prilikom ispiranja na 70 °C u trajanju od otprilike 10 minuta i tako dostiže najviši nivo higijene. Zbog toga su pogodne i za osobe sa alergijom. Funkcija HygienePlus pruža vam maksimalan osećaj mira prilikom pripremanja obroka za vaše najmlađe.

Na mašine za pranje sudova sa funkcijom HygienePlus

*Do 99,99 % smanjenja E. coli, C. albicans, S. enterica, A. brasiliensis, S. aureus, bakteriofage MS2 sa „Mix cold” programom za pranje sa preporučenom dozom tečnog deterdženta i količinom veša od 4 kg – ispitivanje MB 7623/15 od 29. jula 2015. koje je sproveo wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH za kompaniju BSH Hausgeräte GmbH.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!