Naš najbolji aparati za miran i udoban dom.

Pranje veša na tih način.

Uključivanje mašine za pranje veša kasno u toku noću ne samo da može da poremeti vaš san, već može da uznemirava i vaše komšije. Zahvaljujući našim mašinama za pranje veša sa motorom EcoSilence svoj veš možete da perete u bilo koje doba dana, a da ne uznemiravate nikoga. Specijalni motor bez četkica smanjuje zvuk trenja i omogućava miran i izuzetno tih ciklus pranja. Pored toga, spiralne bočne stranice AntiVibration smanjuju vibracije i povećavaju stabilnost. Bez obzira na to u koje vreme uključujete mašinu za pranje veša, ni vi ni vaše komšije nećete ništa čuti!

Na mašine za pranje veša sa motorom EcoSilence

Za sve one koji ne žele da slušaju pranje sudova.

Bilo da želite da pročitate dobru knjigu ili da uživate u opuštajućem odroku sa najbližima, postoje trenuci kada ne želite ništa da vas uznemirava. Optimizovane do poslednjeg decibela, naše mašine za pranje sudova sa funkcijom SuperSilence Plus izuzetno su tihe – toliko da nećete ni primetiti da je mašina uključena. Zapravo, morali smo da instaliramo dodatno svetlo koje će vam pokazivati kada je ciklus pranja pokrenut.

Na mašine za pranje sudova sa funkcijom SuperSilence Plus

Eliminišite stres i neprijatne mirise jednim udarcem.

Želimo da u svojoj kuhinji uživate svim čulima. Da bismo vam omogućili da kuvate na miru, proizveli smo snažan aspirator sa EcoSilence motorom. Specijalni motor bez četkica pruža efikasnu ventilaciju i jedva da se njegov rad može čuti u kuhinji. To znači da možete da se opustite i usredsredite na važne stvari: na svoj obrok i svoje goste.

Na aspiratore sa motorom EcoSilence

Neverovatno snažni, ipak neverovatno tihi.

Do sada, jednostavno nije bilo moguće da slušate muziku, gledate TV ili telefonirate dok je usisivač uključen. Naš usisivač je neverovatno tih, ali ne ugrožava performanse čišćenja. Zahvaljujući inovativnom sistemu SilenceSound, usisivači ProSilence 59 proizvode samo 59 db buke. Pomoću nove papučice visokih performansi, rezultati čišćenja biće kao nikada do sada. Napokon imaćete mir koji zaslužujete, čak i dok usisavate!

Na asortiman ProSilence usisivača

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!