Mikrotalasne rerne iz Serije 8

Kulinarski užici na dohvat ruke.

Kada se žurite, naše nove mikrotalasne rerne iz Serije 8 pomažu vam da se lako pridržavate planova i rasporeda obroka. Bez obzira na to da li želite da zagrejete hranu za bebe, gotovo jelo ili zamrznute namirnice, brzo ćete dobiti savršene rezultate, higijenski i bez gubitka ukusa. Umesto da čekate da večera bude spremna, vi i vaši najbliži imaćete mnogo više vremena da uživate u njoj.

Na asortiman mikrotalasnih rerni iz Serije 8
Budite na istoj talasnoj dužini sa svojim obrocima.

Budite na istoj talasnoj dužini sa svojim obrocima.

Uz pomoć naših mikrotalasnih rerni iz Serije 8 sa TFT ekranom visoke rezolucije, možete lako zagrevati, odmrzavati, kuvati i peći bilo šta, zahvaljujući snazi od 900 vati sa pet nivoa podešavanja u mikrotalasnom režimu i 1.300 vati sa tri nivoa podešavanja u režimu za roštilj. Funkcija AutoPilot pomaže vam da automatski postižete najbolje rezultate. Jednostavno stavite hranu unutra, unesite njenu težinu i izaberite odgovarajući program sa liste.

Na asortiman mikrotalasnih rerni iz Serije 8

Odgovaraju svakoj kuhinji. I svim potrebama.

Odgovaraju svakoj kuhinji. I svim potrebama.

Zahvaljujući njihovoj preciznoj izradi i pažnji koja je posvećena detaljima, svi uređaji iz Serije 8 savršeno su usklađeni. Bez obzira na to koju visinu i kombinaciju ugradnih aparata izaberete, jedan pored drugog ili jedan iznad drugog, vizuelna harmonija i jedinstvo su zagarantovani. To vam pruža maksimalnu slobodu prilikom planiranja savršene kuhinje.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!