Kuvanje sa Serijom 8

Sastavili smo savršen meni za vas.

Sastavili smo savršen meni za vas.

Zahvaljujući novom intuitivnom kontrolnom prstenu, svoje aparate iz Serije 8 možete podešavati jednostavno i praktično samo jednim dodirom. Osim toga, TFT ekran prilagođen korisniku intuitivno vas vodi kroz sve stavke menija. To vam u svakom trenutku daje potpunu kontrolu nad jelima i sve uspeva sa lakoćom.

Šef kuhinje među rernama.

Šef kuhinje među rernama.

Nove rerne iz Serije 8 čak i najzahtevnija jela kuvaju do savršenstva skoro automatski. Za to je zaslužan veliki broj funkcija koje kontrolišu senzori. Ako želite, one će sve vreme pratiti pripremanje vašeg jela i automatski prilagođavati podešavanja rerne. To vam garantuje savršene rezultate kuvanja u stilu profesionalnih kuvara – uz minimalan napor.

Na rerne iz Serije 8

Tako blago kuvanje na pari da će čak i vitamini ostati na večeri.

Tako blago kuvanje na pari da će čak i vitamini ostati na večeri.

Skoro da je nemoguće pripremiti hranu zdravije negu u parnoj rerni iz Serije 8. Kuvana blago na pari, hrana zadržava vitamine i minerale i oslobađa svoj prirodan ukus. Povrće ostaje hrskavo i ukusno, dok piletina i riba postaju meke i sočne. Pored toga, jela kuvana na pari skoro da ne treba soliti i u njih nije potrebno dodavati mast ili ulje.

Na parne rerne iz Serije 8

Gurmani ne treba da čekaju.

Gurmani ne treba da čekaju.

Nekada ne možete dovoljno brzo da poslužite hranu. Naše nove mikrotalasne rerne iz Serije 8 pomažu vam da veoma brzo i higijenski zagrejete hranu za bebe, gotova jela i zamrznute namirnice i da sva hrana zadrži svoj ukus. Tako vi i vaši bližnji imate više vremena da uživate u jelu.

Na mikrotalasne rerne iz Serije 8

Ponekad naše najbolje ideje završe u fioci.

Ponekad naše najbolje ideje završe u fioci.

Naše nove grejne fioke mogu mnogo više od održavanja jela i tanjira toplim. One su savršene i za dinstanje mesa, odmrzavanje hrane, otapanje čokolade, sušenje voća i narastanje testa. Za dodatni prostor za odlaganje, preporučujemo naše fioke za pribor sa mnogo dodatnog prostora za plehove za pečenje i ostalo posuđe.

Na grejne fioke iz Serije 8

Sada je vaš omiljeni kafić otvoren 24/7.

Sada je vaš omiljeni kafić otvoren 24/7.

Zahvaljujući ugradnim aparatima za kafu iz Serije 8, sebe i svoje goste možete razmaziti najboljim espresom, kapućinom ili late makijatom jednostavnim pritiskom na dugme. Naša Bosch Barista tehnologija obezbeđuje vam punu aromu i savršenu penu u svakoj šoljici – baš kao u vašem omiljenom kafiću.

Na ugradne potpuno automatizovane aparate za kafu iz Serije 8

Niko do sada nije kuvao za vas sa ovoliko stila.

Niko do sada nije kuvao za vas sa ovoliko stila.

Pored klasičnog nerđajućeg čelika, naše aparate iz Serije 8 nudimo i u vanvremenskim varijantama belog i crnog bojenog stakla. Zahvaljujući savršenoj kombinaciji najfinijeg stakla i metala, oni se mogu lako i lepo uklopiti u svaku kuhinju. Pored toga, veoma se jednostavno održavaju. Oni su pravi izbor za vas ukoliko želite svoju kuhinju iz snova u kojoj ćete uvek uživati.

Odgovaraju svakoj kuhinji. I svim potrebama.

Odgovaraju svakoj kuhinji. I svim potrebama.

Zahvaljujući njihovoj preciznoj izradi i pažnji koja je posvećena detaljima, svi uređaji iz Serije 8 savršeno su usklađeni. Bez obzira na to koju visinu i kombinaciju ugradnih aparata izaberete, jedan pored drugog ili jedan iznad drugog, vizuelna harmonija i jedinstvo su zagarantovani. To vam pruža maksimalnu slobodu prilikom planiranja savršene kuhinje.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!