Parne rerne iz Serije 8

Wellness za vitamine.

Bilo da želite da pripremite povrće, meso ili ribu, pripremanje na pari pomoću aparata iz Serije 8 najbolji je način da održite prirodan sastav i pun ukus jela. To omogućava blaga para koja okružuje vašu hranu. Ništa neće biti prekuvano, a svi vitamini i minerali ostaće netaknuti. Hrana će zadržati pun ukus, a vi ćete se hraniti zdravo.

Na asortiman parnih rerni iz Serije 8 Takođe otkrijte naše rerne iz Serije 8 sa funkcijom kuvanja na pari
Tri jela u jednom koraku.

Tri jela u jednom koraku.

Pomoću naših parnih rerni iz Serije 8, možete pripremiti ceo jelovnik odjednom, koristeći čak tri nivoa u isto vreme. Losos sa šparglom i krompir sa ruzmarinom? Kuvajte ih zajedno i sve će ispasti savršeno. Šta kažete na desert? Nema problema. Zahvaljujući vlažnom vazduhu u rerni, mirisi se ne mešaju – svako jelo zadržava svoj karakterističan ukus.

Odgovaraju svakoj kuhinji. I svim potrebama.

Odgovaraju svakoj kuhinji. I svim potrebama.

Zahvaljujući njihovoj preciznoj izradi i pažnji koja je posvećena detaljima, svi uređaji iz Serije 8 savršeno su usklađeni. Bez obzira na to koju visinu i kombinaciju ugradnih aparata izaberete, jedan pored drugog ili jedan iznad drugog, vizuelna harmonija i jedinstvo su zagarantovani. To vam pruža maksimalnu slobodu prilikom planiranja savršene kuhinje.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!