Rerna ne funkcioniše

Rerna ne funkcioniše? – prva pomoć stručnjaka

Rerna ne funkcioniše? – prva pomoć stručnjaka

Da li je vaša rerna prestala da radi? Zaista nam je žao. Ali ne očajavajte, moguće je da je uzrok jednostavno otkloniti. Jeste li proverili osigurač i električno napajanje? Proverite da li ploča za kuvanje i dalje radi, jer možda vam je nestala struja, a da toga niste ni bili svesni. Ako ni ploča takođe ne radi, možda je osigurač pao. Međutim, ako ploča za kuvanje radi, a rerna ne, to ukazuje na to da je u pitanju kvar rerne.

Ponekad zaista jednostavni problemi, kojih se ne biste setili, dovode do prestanka rada rerne. Ako, na primer, dođe do nestanka struje u vašem domu, to može dovesti do toga da se sat rerne vrati na fabrička podešavanja. Međutim, da bi rerna mogla da radi, vreme mora da bude podešeno. Displej će tada prestati da treperi i rerna će raditi uobičajeno. Proverite da li je to razlog.

Ako možete da isključite sve ove uzroke, a vaša rerna ili donji grejač još uvek ne funkcionišu, postoji tehnički kvar koji naš Bosch tim korisničke službe može lako da reši za vas.

Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h.

Na kontakt i informacije

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.