Rerna neprijatno miriše

Rerna neprijatno miriše kada se koristi prvi put – šta treba uraditi?

Rerna neprijatno miriše kada se koristi prvi put – šta treba uraditi?

Da li vaša rerna neprijatno miriše kada je koristite prvi put? Ne brinite: određeni miris karakterističan za novu rernu savršeno je normalan. Ako želite brzo da se rešite čudnog mirisa koji dolazi iz novog uređaja, mi u Bosch kućnim aparatima preporučujemo da za početak obrišete aparat vlažnom krpom. Takođe pomaže ako zagrejete gornji i donji grejač rerne 30 minuta na temperaturi od 250 C. Trebalo bi da to bude dovoljno da se otarasite neprijatnog mirisa koji dolazi iz nove rerne.

Ako vaša nova rerna miriše na plastiku, proverite da li ste uklonili svu ambalažu iz unutrašnjosti rerne pre njenog prvog korišćenja. To može biti razlog zbog kog iz nje dolazi miris na zagorelo.

Imate li pitanja na temu neprijatnih mirisa u rerni prilikom njene prve upotrebe? Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.