Rerna neprijatno miriše

Rerna neprijatno miriše. Prva pomoć stručnjaka.

Rerna neprijatno miriše – prva pomoć stručnjaka

Da li neprijatan miris dolazi iz rerne? Bilo da je izrazito neprijatan, čudan ili ustajao – odnosno bilo da miriše na hranu, ribu, gas, gumu, plastiku, deterdžent, dim, struju ili urin, ili je jednostavno kiseo, neprijatan ili miriše na zagorelo – prvi zadatak je uvek da očistite rernu. Ovde u Bosch kućnim aparatima, preporučujemo da rernu očistite pomoću deterdženta za sudove, tople vode, vlažne krpe i žice za ribanje od nerđajućeg čelika. U našem video zapisu pokazaćemo vam, korak po korak, kako da lako očistite rernu. Odmah pogledajte savete u našem video zapisu i neprijatan miris u vašoj rerni uskoro će postati prošlost.

Ako vaša rerna miriše na sprej za rerne, obično je dovoljno obrisati je vlažnom krpom.

Ako vaša rerna miriše na plesan, preporučujemo da temeljno očistite gumenu zaptivku na goreopisani način. Verovatno su se nagomilali ostaci hrane i sada počinje da se javlja plesan.

Međutim, ako vaša rerna miriše na paljevinu, to je slučaj za tim korisničke službe. To je problem koji bi uvek trebalo da proverite što je pre moguće – i trebalo bi da izbegavate da koristite rernu sve dok se problem ne reši.

Imate li pitanja na temu neprijatnih mirisa u rerni? Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na broj telefona 011 35 37 008. Oni su dostupni od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.