Čime treba čistiti rernu.

Čime treba čistiti rernu. Dobijte sve odgovore u 30 sekundi.

Čime treba čistiti rernu. Dobijte sve odgovore u 30 sekundi

Postoje brojne preporuke o najboljim proizvodima za čišćenje rerne. Neki preporučuju sodu bikarbonu, drugi prašak za pecivo. Neki se kunu u so, a neki čak koriste penu za brijanje. Ovde u Bosch kućnim aparatima, kažemo da vam ne treba ništa od toga!

Preporučujemo da čistite rernu pomoću deterdženta za sudove, tople vode, vlažne krpe i žice za ribanje od nerđajućeg čelika. To je sve! Budite strpljivi dok čekate da rastvor sapunice temeljno nakvasi površinu koju perete i častite se za to vreme šoljicom kafe. Što se nas tiče, to je odgovar na pitanje kako da najbolje očistite rernu. U našem video zapisu (2:18 min.), pokazaćemo vam, korak po korak, kako se to radi.

Imate li pitanja na temu najboljeg sredstva za čišćenje rerne? Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na broj telefona 011 35 37 008. Oni su dostupni od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado će vam pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.