Čišćenje rerne sirćetom.

Da li je čišćenje rerne sirćetom dobra ideja?

Da li je čišćenje rerne sirćetom dobra ideja?

Postoje brojni načini čišćenja rerne. Neki preporučuju sirće, drugi sodu bikarbonu. Neki se kunu u prašak za pecivo, neki u so, a neki čak koriste penu za brijanje. Ovde u Bosch kućnim aparatima, kažemo da vam ne treba ništa od toga!

Umesto upotrebe sirćeta, preporučujemo da čistite rernu pomoću deterdženta za sudove, tople vode, vlažne krpe i žice za ribanje od nerđajućeg čelika. To je sve! To je sve što vam je potrebno. Ostavite da rastvor sapunice temeljno nakvasi površinu koju perete i odmorite dok čekate. Čišćenje rerne sirćetom niti je potrebno niti se preporučuje. U našem video zapisu (2:18 min.), pokazaćemo vam, korak po korak, kako da očistite rernu.

Imate li pitanja na temu čišćenja rerne sirćetom? Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na broj telefona 011 35 37 008. Oni su dostupni od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado će vam pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.