Kvar potpuno automatizovanog aparata za kafu

Vaš potpuno automatizovani aparat za kafu je neispravan? Možemo vam pomoći.

Ukoliko je vaš potpuno automatizovani aparat za kafu neispravan, mi ga brzo možemo popraviti u Bosch centralnom servisu. Možete nas kontaktirati na broj telefona našeg servisa 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h.

Ukoliko je vaš potpuno automatizovani aparat za kafu ili uređaj za pravljenje mlečne pene pokvaren, preuzećemo ga iz vašeg doma i transportovati u posebnoj namenskoj kutiji za prevoz. Pozovite nas još danas na gore navedeni broj kako biste dogovorili prevoz svog neispravnog potpuno automatizovanog aparata za kafu. Vaš aparat će nam biti isporučen neoštećen i ubrzo ćete ponovno uživati u aromatičnoj kafi.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Na službu za popravke

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.

Pomozite nam da postanemo bolji!

Da li ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Izdvojte par minuta, ocenite svoj uređaj na našem sajtu.

Napišite recenziju