Mašina za pranje veša neprijatno miriše

Šta mogu da učinim ako odeća koja je izvađena iz mašine za pranje veša ima neprijatan miris?

Postoji mnogo razloga zbog kojih vaša odeća koja je izvađena iz mašine za pranje veša može imati neprijatan miris. To se može dogoditi zbog čestog pranja pri niskim temperaturama ili pogrešne doze deterdženta. Veš koji nije izvađen iz bubnja nakon završetka programa može brzo razviti neprijatne mirise.

Moderne prozračne tkanine kao što su sportska odeća ili specijalne tkanine koje se mogu prati u mašini treba tretirati odgovarajućim deterdžentima kako bi se osiguralo potpuno uklanjanje bakterija. Bakterije mogu izazvati neprijatan miris u vešu kao i u mašini za pranje veša. Da biste to izbegli, preporučujemo vam upotrebu higijenskog omekšivača.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.