Mašina za pranje veša neprijatno miriše

Šta uzrokuje neprijatan miris u mašini za pranje veša?

Primetili ste neprijatan miris u mašini za pranje veša? To ne bi trebalo da se događa, ali nije nemoguće, ako veš često perete na niskim temperaturama s malom količinom deterdženta. Zato bi trebalo redovno da perete na temperaturi od 60 ºC ili višoj i da koristite tačnu količinu deterdženta, prema uputstvima proizvođača u odnosu na količinu veša.

Pored toga, preporučujemo da koristite sredstvo za čišćenje mašine za pranje veša koje je testirao Bosch. Takođe proverite odvod vode na vašoj mašini za pranje veša. Neprijatan miris ponekad se može javiti kada se voda vraća u mašinu. Proverite da to nije slučaj u vašem domaćinstvu.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.