Mleko za automatizovani aparat za kafu sa uređajem za pravljenje mlečne pene

Koje je mleko najbolje za pripremanje mlečne pene u potpuno automatizovanim aparatima za kafu?

Mlečna pena je kruna svake kafe. Ali koje je mleko najpogodnije za pripremanje pene u potpuno automatizovanim aparatima za kafu? Stručnjaci iz Bosch servisa kućnih aparata koriste dugotrajno mleko na sobnoj temperaturi za dobijanje predivno kremaste mlečne pene. U suštini, poželjan je veći sadržaj proteina. To se može razlikovati u zavisnosti od proizvođača. Ono što je važno za dobijanje dobre, čvrste pene je da je potpuno automatizovani aparat za kafu pravilno očišćen i da je iz njega uklonjena masnoća koliko god je to moguće. Naslage masnoće u aparatu ne dozvoljavaju stvaranje pene. Svi potpuno automatizovani aparati za kafu su u suštini pogodni za pripremanje pene. Što daje odgovor na pitanje, koji potpuno automatizovani aparat za kafu priprema najbolju penu.

Dakle, uvek koristite dugotrajno mleko za dobijanje savršene pene u potpuno automatizovanom aparatu za kafu i pobrinite se da uređaj bude čist i bez masnoće. Tako ćete uživati u peni koja kao da je pripremljena u Italiji.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.