Mlečna pena je kruna svake kafe. Ali koje je mleko najpogodnije za pripremanje pene u potpuno automatizovanim aparatima za kafu? Stručnjaci iz Bosch servisa kućnih aparata koriste dugotrajno mleko na sobnoj temperaturi za dobijanje predivno kremaste mlečne pene. U suštini, poželjan je veći sadržaj proteina. To se može razlikovati u zavisnosti od proizvođača. Ono što je važno za dobijanje dobre, čvrste pene je da je potpuno automatizovani aparat za kafu pravilno očišćen i da je iz njega uklonjena masnoća koliko god je to moguće. Naslage masnoće u aparatu ne dozvoljavaju stvaranje pene. Svi potpuno automatizovani aparati za kafu su u suštini pogodni za pripremanje pene. Što daje odgovor na pitanje, koji potpuno automatizovani aparat za kafu priprema najbolju penu.
Dakle, uvek koristite dugotrajno mleko za dobijanje savršene pene u potpuno automatizovanom aparatu za kafu i pobrinite se da uređaj bude čist i bez masnoće. Tako ćete uživati u peni koja kao da je pripremljena u Italiji.
Želimo da našu internet stranicu prilagodimo vašim potrebama i željama. Za to nam je potrebna vaša pomoć i zbog toga od vas tražimo da odvojite minut svog vremena i popunite kratak upitnik. To će nam pomoći da našu internet stranicu učinimo boljom, transparentnijom i skrojenom po vašoj želji.
Ukoliko vam je potrebna pomoć, pišite nam ili nas pozovite na 011 35 37 008 .
Hvala vam
Želimo da našu internet stranicu prilagodimo vašim potrebama i željama. Za to nam je potrebna vaša pomoć i zbog toga od vas tražimo da odvojite minut svog vremena i popunite kratak upitnik. To će nam pomoći da našu internet stranicu učinimo boljom, transparentnijom i skrojenom po vašoj želji.
Ukoliko vam je potrebna pomoć, pišite nam ili nas pozovite na 011 35 37 008 .
Hvala vam