Mašina za pranje veša neprijatno miriše

Da li sredstva za čišćenje u domaćinstvu mogu ukloniti neprijatne mirise iz moje mašine za pranje veša?

Ako vaša mašina za pranje veša ima neprijatan miris, ne savetujemo vam upotrebu sredstava za čišćenje u domaćinstvu. Prikupljanje neprijatnih mirisa u vešu i mašini za pranje veša može imati različite uzroke. Na primer, često pranje pri niskim temperaturama ili nepravilno doziranje deterdženta. Zato bi trebalo redovno da perete na temperaturi od 60 ºC ili višoj i koristite tačnu količinu deterdženta. Pridržavajte se preporuka za doziranje i količinu veša koje je predložio proizvođač.

Pored toga, preporučujemo vam da koristite sredstvo za čišćenje mašine za pranje veša koje je testirao Bosch. Ako želite da budete potpuno sigurni, proverite da crevo za odvod nije zapušeno i da voda ne može da se vrati u mašinu. To takođe može biti razlog zbog čega vaša mašina za pranje veša neprijatno miriše. Sredstva za čišćenje u domaćinstvu vam tu ne mogu pomoći.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.

Pomozite nam da postanemo bolji!

Da li ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Izdvojte par minuta, ocenite svoj uređaj na našem sajtu.

Napišite recenziju