Mašina za pranje veša neprijatno miriše

Šta mogu da učinim ako moja mašina za pranje veša miriše na pokvarena jaja?

Ako vaša mašina za pranje veša miriše na pokvarena jaja, najpre proverite dovod vode i odvodna creva. Miris može doći iz sistema za dovod vode ili blokiranog sistema za odvod. Konstantno pranje pri niskim temperaturama sa malom količinom deterdženta takođe može dovesti do pojave neprijatnih mirisa u mašini ili u vešu.

Redovno perite na temperaturi od 60 ºC ili višoj i koristite odgovarajuću količinu deterdženta, prema uputstvima proizvođača u odnosu na količinu veša. Pored toga, preporučujemo vam da koristite sredstvo za čišćenje mašine za pranje veša koje je testirao Bosch, kako biste izbegli bilo kakve neprijatne mirise.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.