Kako ukloniti miris zagorelog iz mikrotalasne rerne?

Čišćenje mikrotalasne rerne i uklanjanje zagorele hrane – evo uputstva.

Za čišćenje mikrotalasne rerne sa zagorelim ostacima hrane u unutrašnjosti učinite sledeće: izvadite okretni tanjir i pažljivo ga isperite u vodi sa sapunicom. Unutrašnjost obrišite vlažnom krpom. Sačekajte da voda sa sapunicom dobro nakvasi zagorele ostatke. Nemojte uključivati mikrotalasnu rernu dok potapate tanjir. Zatim obrišite unutrašnjost mekom krpom. Nemojte koristiti grubu stranu univerzalnog sunđera za čišćenje mikrotalasne rerne niti za uklanjanje zagorelih ostataka. Tako možete izgrebati unutrašnjost. Ne smete upotrebljavati sredstvo za čišćenje rerni ni u kom slučaju. Ono je previše agresivno. Bolje bi bilo da očistite mikrotalasnu rernu neposredno nakon zagrevanja i pripreme hrane umesto da čekate predugo. Na taj način, u vašoj mikrotalasnoj rerni neće biti tvrdokornih ostataka hrane i uvek ćete je moći brzo i lako očistiti.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.